کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
به گزارش خبرگزاری فارس و به نقل از روابط عمومی بانک مرکزی، محمدرضا فرزین در مکاتبهای با معاون ارزی این بانک تاکید کرد: در راستای تقویت اقدامات لازم برای مدیریت بازار ارز در بازار غیررسمی و بر اساس اطلاعات کسبشده در خصوص نحوه تامین ارز توسط برخی شرکتهای واردکننده، از این تاریخ به بعد تخصیص ارز به همه شرکتهایی که قبل از مرحله تخصیص، در بازار آزاد ارز خریداری کنند، ممنوع است.
فرزین به معاون ارزی خود تأکید کرده است: نوشته است که بدون تایید اینجانب هیچگونه تخصیصی به این شرکتها صورت نپذیرد.
دوستان بیشترین سود بانکی کوتاه مدت روزشمار چقدر و برای کدوم بانک هست؟
کارگزاری مفید،در صورتی که با سامانه آنلاین orbis کار کنید به مانده شما ،روز شمار سود میده. فکر می کنم 20% سالیانه به این مانده ها بده.
در مورد سود سپرده روز شمار هم بهترین کار مراجعه به شعب بانک هاست.مبلغت بالا باشه توافقی بالای23% هم می دن.که البته بعد از یک ماه تا 3 ماه بسته به بانکش ،سپرده ات روزشمار میشه.
الان ملل رو می دونم 22.5% میده.بانک آینده هم یه زمانی برای مبالغ بالای1 میلیاردتومن 25% میداد که بعد یک ماه روز شمار میشد@};-
کارگزاری مفید،در صورتی که با سامانه آنلاین orbis کار کنید به مانده شما ،روز شمار سود میده. فکر می کنم 20% سالیانه به این مانده ها بده
درود، تا جایی که من اطلاع دارم فرق نمیکنه با کدام سامانه کار کنید، فقط لازم هست تفاهم نامه حامی را امضا کرده باشید. فکر میکنم روزشمار زیر ۲۰ درصد باشه حدود ۱۸ تا ۱۹
به گزارش خبرگزاری فارس و به نقل از روابط عمومی بانک مرکزی، محمدرضا فرزین در مکاتبهای با معاون ارزی این بانک تاکید کرد: در راستای تقویت اقدامات لازم برای مدیریت بازار ارز در بازار غیررسمی و بر اساس اطلاعات کسبشده در خصوص نحوه تامین ارز توسط برخی شرکتهای واردکننده، از این تاریخ به بعد تخصیص ارز به همه شرکتهایی که قبل از مرحله تخصیص، در بازار آزاد ارز خریداری کنند، ممنوع است.
فرزین به معاون ارزی خود تأکید کرده است: نوشته است که بدون تایید اینجانب هیچگونه تخصیصی به این شرکتها صورت نپذیرد.
نتیجه این سیاست احمقانه تاخیر در ورود کالا و کمیاب شدن و گرانی بیشتر هست ...
نتیجه این سیاست احمقانه تاخیر در ورود کالا و کمیاب شدن و گرانی بیشتر هست ...
به نظر میاد این تصمیم به صورت غیرمستقیم کوتاه اومدن از سیاست تثبیت نرخ ارز هست و اعتراف به اینکه ارز دولتی کافی برای همه وارد کننده ها وجود نداره. به قول معروف، دست پیش میگیرن که پس نیفتن :D
وضعیت ارز مسافرتی در بانک ملت شعبه کاج : مردم ساعت 7 صبح صف وایمیستن و اسم مینویسن تا بتونن 500 دلار ارز مسافرتی بگیرن! ( اون شعبه روزی 10 نفر رو راه میندازه )
معادل 2000 یورو ارز که به هر کارت ملی داده میشه ؛ اگر در 365 روز گذشته هر نوع ارز دولتی ( سهمیه کارت ملی ، مسافرتی و ... ) گرفته باشید بهتون تعلق نمیگیره . باید حساب ارزی باز کنید . 5% مالیات به مبلغ پرداختی اضافه میشه و 1% کارمزد برداشت . بعد از 5 روز 1900 دلار میتونید برداشت کنید. 100 دلارش رو هم 6 ماه بعد میتونید برداشت کنید .
دلار آزاد امروز ؛ دلال ها برای فروش بین 55100 تا 55800 قیمت میدن . البته ارز آزاد هم برای فروش کم هست و بیشتر خریدار هستن .
?7 میلیارد دلار بلوکه شده ایران در کره جنوبی پیشکش، ایران 30 میلیارد دلار از #سوریه طلب دارد و این کشور هنوز طلب ایران را نداده. طلبی که قرار بوده بخشی از آن با اهدای یک «گاوداری» تسویه شود و بخشی با زمین کشاورزی بدون آب!
مرکز آمار دیگه روش نمیشه گزارش تورم اسفند بده وقتی بانک مرکزی زودتر اعلام کرده که تورم سال یکهزار و چهارصد و یک 46 درصد بوده
وقتی یه خبر ده بار تایید و تکذیب میکنن بنظرتون باید گزارششون درست باشه ؟
فاینانشال تایمز هم به عدم ارایه نرخ تورم توسط مرکز امار اشاره کرده اینم هم تاپیکشه
Iran keeps inflation data under wraps as economic crisis deepens
عجب عکسی هم گذاشته نامرد وسط صفحه عکس یه پراید داغون
با شناختي كه بنده دارم ، گردش واقعي در سياستهاي خارجي حكومت ما حداقل در كوتاه مدت اتفاق نميفته و از طرفي امكان به كار گرفتن اقتصاددانان متبحر در مصدر كار جهت ايجاد انظباط اقتصادي و پولي بعيد بنظر ميرسه لذا روند افزايشي قيمتهاي ارز كماكان تداوم خواهد داشت و كاهشها پايدار نخواهد بود.
آنکه نامخت از گذشت روزگار
هیچ ناموزد ز هیچ آموزگار
نظر