فــــــــراز و فـــــــرودهای دلار - یورو

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • سهامدارعمده
    عضو فعال
    • Jan 2022
    • 1198

پاسخ : فــــــــراز و فـــــــرودهای دلار - یورو

در اصل توسط سهامدارعمده پست شده است View Post
    با اوکی دادن رهبری برای مذاکره ریزش قیمتی شدیدتر خواهد شد. فقط باند بازی و خیانت میتونه جلوی این ریزش ها توبازارملک و اتو رو بگیره .

48500
    تعرفه واردات تا171 درصد افزایش یافت.

میبینید مافیا تا دید خودرو داره میاد پایین دو روزه چه حرکتی زدن.

میخان تقاضا رو دوباره ببرن بالا.

انگار آرامش بر مردم این سرزمین حرامه.
    انسان برآن بمیرد که برآن زیسته.

نظر

• MOSTAFAVI
      ستاره‌دار(1)
      • Jun 2012
      • 5633

بازهم دلارهای بلوکه شده در کره جنوبی /.:blinksmiley.:/

یحیی آل اسحاق در گفت‌وگو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری فارس، درباره آخرین وضعیت آزاد‌سازی پول‌های بلوکه شده کشورمان، اظهار داشت: حدود 10 میلیارد تومان از پول‌های بلوکه‌شده ما در کشور عراق بلوکه بود که از این مقدار 2.7 میلیارد دلار آزاد شد.

رئیس اتاق مشترک ایران و عراق اظهار داشت: با توجه به صادرات گاز و برق ایران به عراق، معمولا میزان پول‌های بلوکه شده ایران نزد عراق تغییر می‌کند اما به‌طور متوسط معمولا همان مقدار 10 میلیارد دلار نزد این کشور بلوکه است.

وی افزود: در رابطه با آزاد‌سازی پول‌های بلوکه شده ایران از کره جنوبی نیز مذاکراتی انجام شده است و به زودی بخشی از این پول‌ها نیز آزاد می‌شود.

آل‌اسحاق بیان داشت: به غیر از مقادیر عنوان شده، 4 میلیارد دلار از پول‌های ایران نزد سایر کشورها بلوکه است.

وی با اشاره به انجام توافقاتی برای برداشت 6.7 تسهیلات از صندوق بین‌المللی پول، اظهار داشت: با آزاد‌سازی پول‌های بلوکه شده و تسهیلات صندوق بین‌المللی پول، پیش‌بینی می‌شود عرضه ارز در مقابل تقاضا بیشتر شود.

نظر

• saft
        عضو عادی
        • Apr 2014
        • 226

از 2.7 میلیارد دلاری که اخیرا پس از سفیر بلینکن به عربستان و پیامد آن آزاد شد 1.1 میلیارد دلار مستقیم به ترکمنستان داده شد چرا؟ چون ایران بدهی گازی داشت و اگر نمیداد ترکمنستان گاز را قطع میکرد ودقت کنید که مستقیما به ترکمنستان داده شده یعنی اصلا ایران راقبول ندارند ودزد هم دستش نمیدهند بقیه هم تحت نظارت امریکا و برای تامین غذا و دارو ومواد اولیه به ایران انتقال داده خواهد شد و انتقال اسکناسی در کار نیست اراجیف امثال آل اسحاق ودیگر مقامات دولتی را در مورد دلارکره جنوبی و.... بازنشر نکنید چون منجر به تصمیم گیری اشتباه سهامداران خواهد شد

نظر

• zorba
          ستاره دار(3)
          • Aug 2013
          • 3951

عربستان سعودی فقط معادل کل طلب ما از عراق و کره و چند تا کشور دیگه، به باشگاه های فوتبالش کمک بلاعوض کرده...
          این پولا اگرچه حق مردمه ولی نه چشمگیرن نه قابل تبلیغ و نه حل کننده ی مشکلات کشور...خسارت تحریم ها به حدیه که این پول و عنوان کردنش اصلا شوخیه!

محمد بن سلمان و اختصاص 20 میلیارد دلار به باشگاه‌های عربستان برای جذب ستاره‌ها | طرفداری
          زی تیر نگه کرد پر خویش بر او دید***گفتا ز که نالیم که از ماست که بر ماست

نظر

• Omid_Khan
            عضو فعال
            • Dec 2020
            • 714

در اصل توسط مرشد پست شده است View Post
            46100
            دلار همین الانه، دقیقا همین الان: 48100

باید با یه فونت بزرگتر مینوشتم چون میدونی که 48100 از 46100 عدد بزرگتری است ولی متاسفانه تو بزرگترین فونت را انتخاب کرده بودی برای نوشتن 46100 و من هم مجبور شدم به همون اندازه بنویسم!

نظر

• عباس انصاری
              عضو فعال
              • Jan 2022
              • 1780

افت ۲۰۰۰ تومانی دلار یعنی کمتر از ۴٪ چنان آتشی به بازار سرمایه زدکه برخی از سهام بیش از ۲۵٪ ریزش کردند !!!!
              در حالیکه حداقل برای گروه بانکی خودرو وبیمه رشدی ۲۰ درصد را به ارمغان میآورد .
              این است مهندسی بازار این هست که سرمایه به بازار بورس ورود نمی کنه چون با هیچ تحلیلی سازگار نیست .
              فساد و رانت سیستماتیک یعنی بازار سرمایه
              بر پدر متولیان بازار سرمایه لعنت .
              آخرین ویرایش توسط عباس انصاری؛ 2023/06/12, 17:50.

نظر

• afshinamin
                عضو فعال
                • Jul 2013
                • 4495

در اصل توسط zorba پست شده است View Post
                عربستان سعودی فقط معادل کل طلب ما از عراق و کره و چند تا کشور دیگه، به باشگاه های فوتبالش کمک بلاعوض کرده...
                این پولا اگرچه حق مردمه ولی نه چشمگیرن نه قابل تبلیغ و نه حل کننده ی مشکلات کشور...خسارت تحریم ها به حدیه که این پول و عنوان کردنش اصلا شوخیه!

محمد بن سلمان و اختصاص 20 میلیارد دلار به باشگاه‌های عربستان برای جذب ستاره‌ها | طرفداری
                حدود دو سال قبل در کلاب هاوس خسارات برنامه هسته ای ( تحریم ها- عدم النفع و...) 2 هزار میلیارد دلار (2 تریلیون دلار) اعلام شد

ه گزارش رویداد۲۴ علیرضا نامور حقیقی سوال کننده دیگری بود که گفت سخنان علی اکبر صالحی یعنی تایید سیاست هسته‌ای دوران شاه و نکته دیگر اینکه آمار نشان می‌دهد هزینه‌های هسته‌ای بسیار زیاد بوده است و 2 هزار میلیارد دلار هزینه داشته و محیط زیست را هم حفظ نکرده است. اگر بنا بر حفظ محیط زیست بود، تکنولوژی‌های نو استفاده می‌کردیم و منابع مالی را برای همه حوزه‌ها تعطیل نمی‌کردیم بنابراین فقط یک بخش از علم گرفته شده (هسته‌ای) و سایر حوزه‌ها متوقف شده است. بحث دیگر اینکه هسته‌ای فقط غنی سازی نیست بلکه سوخت هسته‌ای است نه اینکه به سمت غنی سازی اورانیوم رفت بنابراین اینگونه نیست که اگر هسته‌ای نباشد، آمریکا به چیزدیگری گیر می‌دهد. و اینکه آیا ایران حاضر است موضوع هسته‌ای را به رفراندوم بگذارد.
                https://www.rouydad24.ir/fa/news/256712/%D8%B9%D9%84%DB%8C-%D8%A7%DA%A9%D8%A8%D8%B1-%D8%B5%D8%A7%D9%84%D8%AD%DB%8C-%D8%AF%D8%B1-%DA%A9%D9%84%D8%A7%D8%A8-%D9%87%D8%A7%D9%88%D8%B3-%D9%85%D8%B4%DA%A9%D9%84-%D9%85%D8%B0%D8%A7%DA%A9%D8%B1%D9%87-%D8%A7%DB%8C%D8%B1%D8%A7%D9%86-%D9%88-%D8%A2%D9%85%D8%B1%DB%8C%DA%A9%D8%A7-%D8%AD%D9%84-%D8%B4%D8%AF%D9%87-%D8%A7%D8%B3%D8%AA

نظر

• afshinamin
                  عضو فعال
                  • Jul 2013
                  • 4495

چه با توافق موقت، چه با برجام و چه حتی با صلحی فراتر احتمال اینکه دلار بیاد زیر ۴۵ و تثبیت بشه خیلی کمه.
                  نه دولت میخواد، نه به نفع صنایع هست و نه کلیت اقتصاد.(چون خروج سرمایه و کنز اسکناسِ دلار پیش میاد)

تازه، مهم تثبیت هست، تثبیت بشه، شرایط اقتصادمون بره سمت اینکه ثبات بیاد، سرمایه گذار خارجی بیاد، امنیت اقتصادی بیاد، بزک نمیر بهار میاد...

@mortezaebad

نظر

• manmehdiam
                    ستاره دار (1)
                    • Jul 2011
                    • 1623

درود
                    پس از روی کار آمدن بایدن و از همان ۳_۴ سال قبل که بسیاری به احیای برجام دل بسته بودند، این مخلص بارها عرض کردم زهی خیال باطل!

در این سال‌ها چند پست عرض کردم که فقط رسیدن به یک توافق موقت به مراتب ضعیفتر از برجام محتمل خواهد بود. و احیای برجام ممکن نیست حتی اگر طرفین واقعا هم بخواهند احیا کنند باز هم ممکن نیست!

در روزهای اخیر دیدیم که تبلیغ گسترده ی رسانه ای برای توافقی موقت بخصوص از طرف ایران داریم!

نظر من نسبت به قبل خیلی عوض نشده. و همچنان رسیدن به یک توافق موقت ضعیف را خوشبینانه ترین اتفاق میدونم. با این تفاوت که اگر قبلا مثلا یک سال قبل احتمال اون رو ۵۰درصد میدونستم، الان با وجود تبلیغات اخیر احتمال توافق موقت رو هم کمتر از ۱۰درصد میدونم!
                    [B]تحلیل ها یا نظرات بورسی و غیربورسی من صرفا محتمل ترین حالتی است که تصور میکنم به وقوع بپیوندد. اگر به دیده نقد نظری دارید بر من منت میگذارید ولی اگر خواندنش شما را آزرده میکند، آن را نادیده بگیرید، حتما نظر شما درست تر است![/B]

نظر

• shimaalovelygirl
                      ستاره دار (1)
                      • Jul 2022
                      • 1079

در اصل توسط manmehdiam پست شده است View Post
                      درود
                      پس از روی کار آمدن بایدن و از همان ۳_۴ سال قبل که بسیاری به احیای برجام دل بسته بودند، این مخلص بارها عرض کردم زهی خیال باطل!

در این سال‌ها چند پست عرض کردم که فقط رسیدن به یک توافق موقت به مراتب ضعیفتر از برجام محتمل خواهد بود. و احیای برجام ممکن نیست حتی اگر طرفین واقعا هم بخواهند احیا کنند باز هم ممکن نیست!

در روزهای اخیر دیدیم که تبلیغ گسترده ی رسانه ای برای توافقی موقت بخصوص از طرف ایران داریم!

نظر من نسبت به قبل خیلی عوض نشده. و همچنان رسیدن به یک توافق موقت ضعیف را خوشبینانه ترین اتفاق میدونم. با این تفاوت که اگر قبلا مثلا یک سال قبل احتمال اون رو ۵۰درصد میدونستم، الان با وجود تبلیغات اخیر احتمال توافق موقت رو هم کمتر از ۱۰درصد میدونم!
                      آقای مهدی چه فایده!
                      حتی اگر دلار الان روی ۲۰هزار تومان هم بود،نباید شاخص روی۲۱۰۰ صف فروش باشد،چه رسد به حالا که ۵۰هزار تومان است.
                      وگرنه از همون روز اول که بایدن رای آورد،من خودم حتی قسم خوردم که برجام احیا نخواهد شد.عده ای دم از دلار ۱۵تومن و ۱۲تومن و مفید بودن آن برای بورس تهران می زدند،همینجا.فقط نمی دونم چرا الان ساکتند.احتمال می دهم همگی از عوامل نشانده سازمان بورس برای کنترل ذهن مردم و ترغیب به فروش جهت نوسانگیری بودند و هستند.

نظر

• manmehdiam
                        ستاره دار (1)
                        • Jul 2011
                        • 1623

با توضیحات فوق دلار به عنوان بهترین شاخص نشانگر میزان توافق
                        بنظرم محدوده ۴۴ تا ۴۵ هزار تومن مرز عملی و واقعی توافق هست. یعنی اگر دلار به زیر ۴۴ رفت احتمال توافق جدی است و در اون صورت با اعلام خبرش تا ۳۶ تومن هم رویت میشه.

اگر طی روزهای آینده خبر مثبت و حقیقی_نه تبلیغاتی_ به بازار مخابره نشه به نظرم در کوتاه مدت دلار بالای ۴۷ میمونه و نهایتا اگر یکی دو ماه خبری نشه همین ۴۷ تومن کف دلار بوده که رویت شد!

حالت دوم رو بشخصه محتمل‌تر میدونم!
                        [B]تحلیل ها یا نظرات بورسی و غیربورسی من صرفا محتمل ترین حالتی است که تصور میکنم به وقوع بپیوندد. اگر به دیده نقد نظری دارید بر من منت میگذارید ولی اگر خواندنش شما را آزرده میکند، آن را نادیده بگیرید، حتما نظر شما درست تر است![/B]

نظر

• afshinamin
                          عضو فعال
                          • Jul 2013
                          • 4495

در اصل توسط manmehdiam پست شده است View Post
                          با توضیحات فوق دلار به عنوان بهترین شاخص نشانگر میزان توافق
                          بنظرم محدوده ۴۴ تا ۴۵ هزار تومن مرز عملی و واقعی توافق هست. یعنی اگر دلار به زیر ۴۴ رفت احتمال توافق جدی است و در اون صورت با اعلام خبرش تا ۳۶ تومن هم رویت میشه.

اگر طی روزهای آینده خبر مثبت و حقیقی_نه تبلیغاتی_ به بازار مخابره نشه به نظرم در کوتاه مدت دلار بالای ۴۷ میمونه و نهایتا اگر یکی دو ماه خبری نشه همین ۴۷ تومن کف دلار بوده که رویت شد!

حالت دوم رو بشخصه محتمل‌تر میدونم!
                          درود

فقط با بخش زیر 44-45 نظرتون مخالفم

البته در اصل دولت به دلیل کسر بودجه با این قیمت مخالفه نه من!

با نفت زیر 80-75 دلار یا دلار زیر 45 یا فروش زیر 1.2 میلیون بشکه ،کسر بودجه شدید خواهد شد (محاسبات از حسن کاظم زاده-فردانامه)

فعلا نفت سر خورده زیر این قیمت
                          آخرین ویرایش توسط afshinamin؛ 2023/06/12, 22:03.

نظر

• پروواز
                            ستاره‌دار(6)
                            • Sep 2020
                            • 5236

صبح ها که بورس بازه، میره کانال ۴۵، ۴۶ که سهم ها ریزش کنن دوباره عصرها برمیگرده ۴۷ /:.yead.:/

نظر

• afshinamin
                              عضو فعال
                              • Jul 2013
                              • 4495

در اصل توسط پروواز پست شده است View Post

صبح ها که بورس بازه، میره کانال ۴۵، ۴۶ که سهم ها ریزش کنن دوباره عصرها برمیگرده ۴۷ /:.yead.:/
                              اینم شانس مایه /:.yead.:/

نظر

• M.DALAHOO
                                ستاره‌دار (2)
                                • Apr 2022
                                • 567

در اصل توسط Omid_Khan پست شده است View Post
                                دلار همین الانه، دقیقا همین الان: 48100

باید با یه فونت بزرگتر مینوشتم چون میدونی که 48100 از 46100 عدد بزرگتری است ولی متاسفانه تو بزرگترین فونت را انتخاب کرده بودی برای نوشتن 46100 و من هم مجبور شدم به همون اندازه بنویسم!

ببخشید امید خان یعنی 2.54 %481.75
                                آخرین ویرایش توسط M.DALAHOO؛ 2023/06/12, 22:12.

نظر

در حال کار...
                                X