فــــــــراز و فـــــــرودهای دلار - یورو

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • shimaalovelygirl
    ستاره دار (1)
    • Jul 2022
    • 1104

پاسخ : فــــــــراز و فـــــــرودهای دلار - یورو

آخه سازمان بورس به همین راحتی اجازه میدهد۵۰۰۰۰واحد به شاخص اضافه شود؟سریع ربات‌های الگوریتمی را روشن میکند و چنان پایین می کشد که از تعجب شاخ دربیاوریم
    اینها سهام را سریعتر و بیشتر از اسکناس چاپ می کنند.عشقی فقط میخواد تامین مالی کند.کاری ندارد مردم بدبخت واسه چی باید مالشان را در اختیار اینها قرار دهند و اینها پولها را ببلعند و مردم را به امان خدا بگذارند.از دیدگاه اینها پولی که مردم تو بورس وارد می کنند،پول اضافی است که از دخل مردم سرریز شده و راهی واسه خرج کردنش سراغ ندارند،پس راه رضای خدا در اختیار تأمین مالی دولت قرار می دهند...

نظر

• shimaalovelygirl
      ستاره دار (1)
      • Jul 2022
      • 1104

در اصل توسط سهامدار خرد پست شده است View Post
      اصل قضیه همون پاراگراف آبی رنگ هست
      اصل قضیه اینه که اگر ۳میلیون میلیارد دلار هم آزاد شود،یک سنت از آن عاید ما نخواهد شد.درعوض هر دفعه که به فروشگاه می رویم باید اجناس را گرانتر از هفته قبل خرید کنیم و بگیم خدا را شکر که هست،اگه نبود باید چیکار می کردیم...

نظر

• ققنوس14
        عضو فعال
        • Dec 2011
        • 1544

سلام دوستان دلار الان چنده تو بازار؟
        آرام آرام به آخر کارم نزدیک می شوم و یقین دارم که آخرین تپش های قلبم در آخرین صفحه های کارم ثبت می شود و مرگ فقط مردی مرده را درخواهد یافت.سارتر

نظر

• afshinamin
          عضو فعال
          • Jul 2013
          • 4495

خوش به حال اقازاده ها
          سید حسن نصرالله
          حوثی های یمن
          حماس
          و بقیه زالو های پیکر نحیف ملت ستمدیده ایران
          آخرین ویرایش توسط afshinamin؛ 2023/06/14, 15:24.

نظر

• sirwan
            ستاره دار (1)
            • Jun 2011
            • 330

در اصل توسط afshinamin پست شده است View Post
            خوش به حال اقازاده ها
            سید حسن نصرالله
            حوثی های یمن
            حماس
            و بقیه زالو های پیکر نحیف ملت ستمدیده ایران
            ?واکنش آمریکا به آزادسازی پول‌های بلوکه‌شده ایران در عراق

سخنگوی وزارت امور خارجه آمریکا:

?ایران تنها می‌تواند به منظور امور بشردوستانه و دیگر تبادلاتی که مشمول تحریم نباشند به پول‌های خود در عراق دسترسی داشته باشد.

?آمریکا تبادلات مشابهی را در روالی ادامه‌دار، مطابق قوانین آمریکا و در هماهنگی کامل با دولت عراق تایید کرده است.

?مایلم به موضوع توافق موقت هم اشاره کنم که کاملا کذب است.
            ➖➖➖➖
            @bidarbourse
            گفت اسانگیر بر خود کارها که از روی طبع سخت میگردد حهان بر مردمان سخت کوش

نظر

• )(شاخص کل جعل علی)
              ستاره‌دار(1)
              • Sep 2020
              • 2057

دللار چندبود
              ثشرق-ثپردیس-ثباغ-اس پ -ثشاهد-ثتران-ثجوان-حخزر-کاسبین-درهاور دکپسول-انتی بیوتیک -کسرا-دیران-شلعاب--کروی-کمنگنز-واعتبارکلوند و و ختراک و سابیک وپسهند پکرمان دتوزیع جوین فباهنر-.پتایر-

نظر

• manmehdiam
                ستاره دار (1)
                • Jul 2011
                • 1623

متاسفانه اصل قضیه همون پاراگراف قرمز است :D

هرچند تبلیغات رسانه ای حضرات دوست داره مثل شما بخش آبی رو اصل قضیه جا بزنه :D

از اول هم قرار بر همین منوال بوده و چیزی عوض نشده...صرفا! آزادسازی دارایی های ایران فقط اجازه پرداخت بدهی به کشورها (مثل گاز ترکمنستان یا عربستان ن..) بوده...یا هم همون سیاست زمان صدام...یعنی پول در برابر غذا!

یعنی صرفا ایران میتونه برای خرید غذا و دارو از این پولها استفاده کنه...اونم نه به این راحتی! بعد از کلی رایزنی و اینکه ثابت کنن واقعا این پول به شکل غیر مستقیم دست ایران نخواهد آمد صرف بدهی به شرکتهای فروشنده کالاهای اساسی پرداخت میشه...

حتی خود حضرات هم دقیقا همین نکته رو گفتن....ولی در کنارش با تبلیغات و اطلاعات غلط رسانه ای سعی در کنترل کوتاه مدت دلار هم میکنن که ...بالاخره تلاش مزبوحانه ای هست ....متاسفانه

مهم اینه کل پولی که آزاد شده یا قراره آزاد بشه ، یک سنت اش هم به طور مستقیم دست حضرات نمیرسه!

اون دلاری که بیاد ریال رو جمع کنه و باعث کاهش قیمت دلار داخل بشه مهمه....که از این خبرا نیست و احیانا به این زودها نخواهد بود!
                [B]تحلیل ها یا نظرات بورسی و غیربورسی من صرفا محتمل ترین حالتی است که تصور میکنم به وقوع بپیوندد. اگر به دیده نقد نظری دارید بر من منت میگذارید ولی اگر خواندنش شما را آزرده میکند، آن را نادیده بگیرید، حتما نظر شما درست تر است![/B]

نظر

• عباس انصاری
                  عضو فعال
                  • Jan 2022
                  • 1790

متاسفانه حجم نقدینگی ، خروج سرمایه از کشور و مهاجرت ونیز تقاضای زیاد شرکتهای تولیدی برای تجهیز و نوسازی اجازه کاهش دلار را به زیر ۴۸۰۰۰ تومان نمی دهد

نظر

• behruzzz
                    عضو عادی
                    • Sep 2022
                    • 81

اگر بحث {آتش بس سیاسی} که امروز نیویورک تایمز مطرح کرده درست باشه، فعلا هر دو کشور میرن سراغ مسائل داخلی خودشون (انتخابات) و میشه امیدوار بود تا پایان سال دلار سقف ۶۰ تومن حفظ بکنه.

نظر

• ordeal
                      عضو فعال
                      • Apr 2012
                      • 608

در اصل توسط ordeal پست شده است View Post
                      دلار سقف رو 50 بسته فعلا
                      تا شهریور فعلا زیر ۵۰ می مونیم ببینیم افسار تورم میکشن یا نه؟
                      اول دفتر به نام ایزد دانا
                      صانع پروردگار حی توانا

نظر

• shimaalovelygirl
                        ستاره دار (1)
                        • Jul 2022
                        • 1104

در اصل توسط ordeal پست شده است View Post
                        تا شهریور فعلا زیر ۵۰ می مونیم ببینیم افسار تورم میکشن یا نه؟
                        آره افسار تورم را کشیدند.البته دور گردن بورس کشیدند،خفه کردند بورس را،3ساله به بهانه توافق،سرمایه سهامدار را با خاک یکسان کردند.3سال قبل مرغ کیلو 20تومن بود،امروز 100تومن خریدم.گوشت یک چهارم قیمت الان بود.همه چی ۵برابر ۳سال پیش.‌‌..
                        لعنت خدا بر مزدوران حقوقی سازمان بورس که حق سهامدار را بالا کشیدند و افتخار می کنند که با دزدی از سهامدار،تورم را کنترل کردند.کدوم تورمی مهار شد؟توافق هسته ای امضا هم بشه،یک ریال اجناس پایین نمیاد و سیر گرانی ادامه دارد.فقط دارایی ما در بورس به صفر میرسد،چون بایدن قراره بعد توافق با هواپیما دلار بفرسته از آسمان ایران،بریزند رو سر مردم.سهام باید بشه ۱۰۰تا تک تومنی،چون مرداد۹۹حباب بوده.پس الان باید نابود بشه..‌‌چندتا کاربر تو همین سایت معتقدند قیمت سهام مرداد۹۹حباب بوده و الان قیمت سهام درسته.آخر اگر دین ندارید لااقل آزاده باشید.ارزش دلاری بازار سرمایه الان در مقایسه با ۳سال پیش،یک سوم شده‌ است.خجالت بکشید از این همه حمایت از عشقی و سازمان بورس دزد.
                        عشقی باید عزل شود .خاندوزی باید عزل شود.
                        بورس شده فقط بزک نمیر بهار میاد...

نظر

• مگنوس کارلسن
                          عضو فعال
                          • Jan 2022
                          • 1641

در اصل توسط shimaalovelygirl پست شده است View Post
                          آره افسار تورم را کشیدند.البته دور گردن بورس کشیدند،خفه کردند بورس را،3ساله به بهانه توافق،سرمایه سهامدار را با خاک یکسان کردند.3سال قبل مرغ کیلو 20تومن بود،امروز 100تومن خریدم.گوشت یک چهارم قیمت الان بود.همه چی ۵برابر ۳سال پیش.‌‌..
                          لعنت خدا بر مزدوران حقوقی سازمان بورس که حق سهامدار را بالا کشیدند و افتخار می کنند که با دزدی از سهامدار،تورم را کنترل کردند.کدوم تورمی مهار شد؟توافق هسته ای امضا هم بشه،یک ریال اجناس پایین نمیاد و سیر گرانی ادامه دارد.فقط دارایی ما در بورس به صفر میرسد،چون بایدن قراره بعد توافق با هواپیما دلار بفرسته از آسمان ایران،بریزند رو سر مردم.سهام باید بشه ۱۰۰تا تک تومنی،چون مرداد۹۹حباب بوده.پس الان باید نابود بشه..‌‌چندتا کاربر تو همین سایت معتقدند قیمت سهام مرداد۹۹حباب بوده و الان قیمت سهام درسته.آخر اگر دین ندارید لااقل آزاده باشید.ارزش دلاری بازار سرمایه الان در مقایسه با ۳سال پیش،یک سوم شده‌ است.خجالت بکشید از این همه حمایت از عشقی و سازمان بورس دزد.
                          عشقی باید عزل شود .خاندوزی باید عزل شود.
                          بورس شده فقط بزک نمیر بهار میاد...
                          شیما خانم...
                          اولا...رسوندن پولتون از 700 به 1300تواین مدت کم...خیلی هم هنره...نشون میده که خوب کار کردین...تازه رسوندنش به1900 ...فوق العاده بوده....به نظرم...شما دیگه بورس رو شناختین و تجربه کافی کسب کردین....هنوز هم باید ادامه بدین....
                          چندتا اشکال فقط بهتون وارده....اولیش اینه که خودتون رو دست کم گرفتین وبقیه رو دست بالا....هرروز تواینستا چرخیدن ونظرات عساتید وکارشناسان را دنبال کردن خوب نیست...بعداز اینهمه بالا وپایین دیدن تو بورس....شما خودتون صاحب نظر هستین وبقیه باید از رو دستتون خرید کنن نه برعکس....
                          نکته بعدی اینه که از عشقی وخاندوزی و...اینا بکشین بیرون....اعصابتون رو برا این مسائل خورد نکنین...رو سهامتون بیشتر تمرکز کنین....شما پولتون رو تقریبا سه برابر کرده بودین....خوب یه سیو سود...یه استراحت...یه شمال یا انتالیا مینداختین تنگش....بعدش دوباره پرقدرت تر بر میگشتین....البته الان هم این قسمت رو مد نظر داشته باشین....یه سفر نسبتا طولانی ..بهتره در معیت پدر محترمتون...
                          شماهم جای خواهرم...
                          یه مقدار از این فشاری که هرروز...روتون هست..به خاطر مسائل مالی رها بشین....همین 1300هم...با اینکه ارزش پول پایینه....هنوز واسه یه خانم جوون...پول خیلی زیادیه...ازش استفاده کنین....
                          باور بفرمایین....پدرمحترمتون....از اینکه شما ازدواج نکردین...بیشترناراحته...تا اینکه...پولشو حروم کردین...به نظرم اصلا بهش فکر نمیکنن...شما الکی عذاب وجدان دارین...به این قسمت هم فکر نکنین....
                          با پوزش...دنبال یه ادم حسابی بگردین...از بداخلاقی وکلاس گذاشتن واسه مردا...کم کنین...مردا همشون سروته یه کرباسن
                          ..یه لبخند خانمها...خشنترین مردها رو هم نرم میکنه...زیاد هم به پول و قیافه اهمیت ندین...همین که آدم خوبی باشه کافیه....این شعار نیست...واقعا ادم..تا ازدواج نکنه...کامل نیست...
                          ببخشین اگه احتمالا تو بعضی مسایل...زیاده روی کردم...

نظر

• پروواز
                            ستاره‌دار(6)
                            • Sep 2020
                            • 5236

هر ارزانی در قیمت دلار تا زمانی که تورم داریم فقط عوامفریبی هست و نوسان سازی و خوش به حالا دلالان و نوسانگیران خواهد شد و به ضرر تولید و سرمایه گذاری مولد تمام خواهد شد.
                            به جای عوام فریبی و کاهش های مقطعی دلار باید جلو افزایش قیمت های بیشتر را تا حد ممکن بگیرن.
                            اگر دلار را به زیر ۴۵ بیارن طبق تجربه گذشته بعدش به بالای ۶۰ خواهد رفت. البته از اینها هیچ بعید نیست.

نظر

• shimaalovelygirl
                              ستاره دار (1)
                              • Jul 2022
                              • 1104

در اصل توسط مگنوس کارلسن پست شده است View Post
                              شیما خانم...
                              اولا...رسوندن پولتون از 700 به 1300تواین مدت کم...خیلی هم هنره...نشون میده که خوب کار کردین...تازه رسوندنش به1900 ...فوق العاده بوده....به نظرم...شما دیگه بورس رو شناختین و تجربه کافی کسب کردین....هنوز هم باید ادامه بدین....
                              چندتا اشکال فقط بهتون وارده....اولیش اینه که خودتون رو دست کم گرفتین وبقیه رو دست بالا....هرروز تواینستا چرخیدن ونظرات عساتید وکارشناسان را دنبال کردن خوب نیست...بعداز اینهمه بالا وپایین دیدن تو بورس....شما خودتون صاحب نظر هستین وبقیه باید از رو دستتون خرید کنن نه برعکس....
                              نکته بعدی اینه که از عشقی وخاندوزی و...اینا بکشین بیرون....اعصابتون رو برا این مسائل خورد نکنین...رو سهامتون بیشتر تمرکز کنین....شما پولتون رو تقریبا سه برابر کرده بودین....خوب یه سیو سود...یه استراحت...یه شمال یا انتالیا مینداختین تنگش....بعدش دوباره پرقدرت تر بر میگشتین....البته الان هم این قسمت رو مد نظر داشته باشین....یه سفر نسبتا طولانی ..بهتره در معیت پدر محترمتون...
                              شماهم جای خواهرم...
                              یه مقدار از این فشاری که هرروز...روتون هست..به خاطر مسائل مالی رها بشین....همین 1300هم...با اینکه ارزش پول پایینه....هنوز واسه یه خانم جوون...پول خیلی زیادیه...ازش استفاده کنین....
                              باور بفرمایین....پدرمحترمتون....از اینکه شما ازدواج نکردین...بیشترناراحته...تا اینکه...پولشو حروم کردین...به نظرم اصلا بهش فکر نمیکنن...شما الکی عذاب وجدان دارین...به این قسمت هم فکر نکنین....
                              با پوزش...دنبال یه ادم حسابی بگردین...از بداخلاقی وکلاس گذاشتن واسه مردا...کم کنین...مردا همشون سروته یه کرباسن
                              ..یه لبخند خانمها...خشنترین مردها رو هم نرم میکنه...زیاد هم به پول و قیافه اهمیت ندین...همین که آدم خوبی باشه کافیه....این شعار نیست...واقعا ادم..تا ازدواج نکنه...کامل نیست...
                              ببخشین اگه احتمالا تو بعضی مسایل...زیاده روی کردم...
                              اولا سپاس از شما بابت دلسوزی،من همین تعطیلات هفته پیش،مسافرت شمال بودم و مسیر برگشت از شمال به تهران،یک روز قبل از جاری شدن سیل و ریزش کوه جاده چالوس،از همان جاده با ترافیک قفل شده و مه غلیظ،جان سالم بدر بردیم خدارو شکر.تنها خسارت جزوی به سپر جلو ۲۰۷ پیش آمد در طول مسافرت...
                              دوما این مسأله سرکوب بورس و بالاکشیدن سرمایه سهامدار چه ربطی به ازدواج من دارد؟
                              مردهای این دوره دست کمی از حقوقی و بازارگردان بورس ندارند،جیب ما را نزنند،خوب بودن و نرم بودنشان پیشکش.یک مشت معتاد و قلیونی و الکلی
                              یکی را میخواهند خرجشان را بدهد.
                              الان تو بورس،حق ما را خوردند،من دل خوش کنم به یک مرد که بیاد من را کامل کند،اونوقت حق من گرفته می شود از سازمان بورس دزد؟

نظر

• مگنوس کارلسن
                                عضو فعال
                                • Jan 2022
                                • 1641

در اصل توسط shimaalovelygirl پست شده است View Post
                                اولا سپاس از شما بابت دلسوزی،من همین تعطیلات هفته پیش،مسافرت شمال بودم و مسیر برگشت از شمال به تهران،یک روز قبل از جاری شدن سیل و ریزش کوه جاده چالوس،از همان جاده با ترافیک قفل شده و مه غلیظ،جان سالم بدر بردیم خدارو شکر.تنها خسارت جزوی به سپر جلو ۲۰۷ پیش آمد در طول مسافرت...
                                دوما این مسأله سرکوب بورس و بالاکشیدن سرمایه سهامدار چه ربطی به ازدواج من دارد؟
                                مردهای این دوره دست کمی از حقوقی و بازارگردان بورس ندارند،جیب ما را نزنند،خوب بودن و نرم بودنشان پیشکش.یک مشت معتاد و قلیونی و الکلی
                                یکی را میخواهند خرجشان را بدهد.
                                الان تو بورس،حق ما را خوردند،من دل خوش کنم به یک مرد که بیاد من را کامل کند،اونوقت حق من گرفته می شود از سازمان بورس دزد؟
                                اول یه اعتراف وتشکر که یادم رفته بود...پارسال...من حق شپترو ...رو از رو دست شماخریدم...خوب هم جواب گرفتم...یعنی قبل از همه...شما معرفیش کردین...بعد بقیه دوستان...ممنون
                                دوم...اجازه میخوام در مورد خوردن پولتون تو بورس حرف شمارو قبول نکنم...قوانین خلق الساعه...سفته بازی...رانت...وبقبه موارد رو در بورس ایران باید در نظر بگیرین...بعد واردش بشین....قوانین خرید وفروش رو خود ما باید..باتوجه به این ریسکها...برای خودمان تنظیم کنیم...ادامه بدم...یعنی دارم نصیحت میکنم...ومن در اندازه ای نیستم که بخوام کسی رو نصیحت کنم...پس کافیه...
                                درمورد مردان معتاد...واقعا اعتیاد ...درد بی درمونه...
                                ولی همه مردا که معتاد نیستن...راحت میشه تشخیص داد...
                                اینکه گفتین...باید خرجشو بدم...خوب ...چه اشکالی داره...اینهمه مردا...خرج زنها رو دادن...چند بارهم زنها خرج مردا رو بدن...آسمون که به زمین نمیاد...عقیده کاملا غلطیه...زن میتونه خرجی بیاره...مرد میتونه بچه داری وآشپزی کنه...
                                همه رو باشوهر قبلیتون مقایسه نکنین....اینقدر پسر خوب وباکلاس...با دل پاک وجیب خالی دیدم...حیفشون...اونا دنبال دختر پولدار میگردن...دختراهم دنبال پسر پولدار...اینجوریه که آمار طلاق...روز به روز بالا میره...
                                به نظر من که دوتا پیرهن بیشتر ازشما توبورس پاره کردم...سیصد میل از پولتون رو بگذارین یه صندوق سود ثابت...فقط سودشو بگیرین...یک تومن روهم توسهم مطمئن...تقسیم کنید...تعداد سهم کمتر بهتره...اون 2میلیارد اولیه روهم فراموش کنید....اون عدد گولتون میزنه...احتمالا وقتی 1900 داشتین...پیش خودتون گفتین به 2ودویست که برسه میفروشم..که اینجوری شد...
                                یه دوستی اوایل ورودم به بورس...میگفت...باهیچ سهمی ازدواج نکن...تاسود کردی بفروشش...حرف کاملا درستیه...همیشه بعداز فروش یه سهم...کلی سهم دیگه واسه خرید هست....
                                گذشته باید پاک بشه...آینده باید دوباره نوشته بشه....

نظر

در حال کار...
                                X