فــــــــراز و فـــــــرودهای دلار - یورو

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • جواد277
    عضو فعال
    • Jan 2011
    • 4923

پاسخ : فــــــــراز و فـــــــرودهای دلار - یورو

در اصل توسط afshinamin پست شده است View Post
    https://s8.uupload.ir/files/ba_b81a.jpg

دلار:بازی بزودی آغاز خواهد شد

تحلیل ما هدف را بالای 220 نشانه رفته

هشدار : کمی دیدگاهتان را عوض کنید.با سرمایه خود بازی نکنید

دلار سقف یک کانال 5 ساله را سال قبل شکسته است. و هم اکنون مسیر چند ماهه تنها یک پولبک به سقف کانال است.
    چنین حرکتی اصلا شوخی بردار نیست.
    تصور نکنید هدف نهایی 80 یا 100 یا 150 است
    موج تهاجمی بزرگی شبیه به موج 98 -99 بورس دیده میشود
    فکر نکنید این موج تاثیرات تورمی روی بازارهای بزرگ ریالی خواهد داشت
    در مورد هر سرمایه گذاری مثل قبل عمل نکنید که اگر این کار انجام شود با سرمایه بازی میشود
    حرکت صعودی زعفران نشانه های اولیه چنین موجی هست.
    ساده از کنار این موضوع رد نشوید
    چنان شدت تورم در هزینه ها بالا خواهد رفت که 90 درصد مشاغل به گرد سرعت تورم هزینه ها هم نرسند و این به احتمال بسیار قوی شامل بازارها نخواهدشد

کانال آینده نگر
    به نظر من نویسنده خیال پرداز بوده است شایدم من خوش باور هستم البته باید اعتراف کنم که خود من دلار بالای 18 هزار تومان را باعث یک شورش بزرگ ونابودی حکومت میدانستم ولی فعلا که ثابت شد من اشتباه کردم دلار شد 55 هزار تومان واجناس اکثرا با دلار 150 هزار تومان دارد قیمت میخورد و مردم ان شورشی که باید بکنند را نکردند

نظر

• afshinamin
      عضو فعال
      • Jul 2013
      • 4495

در اصل توسط جواد277 پست شده است View Post
      به نظر من نویسنده خیال پرداز بوده است شایدم من خوش باور هستم البته باید اعتراف کنم که خود من دلار بالای 18 هزار تومان را باعث یک شورش بزرگ ونابودی حکومت میدانستم ولی فعلا که ثابت شد من اشتباه کردم دلار شد 55 هزار تومان واجناس اکثرا با دلار 150 هزار تومان دارد قیمت میخورد و مردم ان شورشی که باید بکنند را نکردند

یه جدولی اواخر دولت روحانی از سارمان برنامه و بودجه منتشر شد
      که برای سال 1406 دلار رو 284 هزار تومان تخمین زده بود .
      دلار 284 هزار تومانی؟
      تو این لینک بالا هست . محاسبات ریز رو هم گفته

نکته جالب اینه برای 1402 ، دلار 46 تومانی پیش بینی کرده بود . الان هنوز سال به نیمه نرسیده دلار 49 تومان شده !!
      یعنی اون 284 یه چورایی خوشبینانه هم بوده

نظر

• afshinamin
        عضو فعال
        • Jul 2013
        • 4495

همین الان هم حجم نقدینگی حداقل 6900 همت
        ذخیره ارزی خوشبینانه 40 میلیارد دلار
        یکی از کلاسیک ترین روشهای محاسبه نرخ ارز تقسیم اولی به دومی هست
        یعنی
        172.5 هزار تومان

خدا بده برکت
        :.thumbsupsmileyanim

نظر

• جواد277
          عضو فعال
          • Jan 2011
          • 4923

یه جدولی اواخر دولت روحانی از سارمان برنامه و بودجه منتشر شد
          که برای سال 1406 دلار رو 284 هزار تومان تخمین زده بود .
          دلار 284 هزار تومانی؟
          تو این لینک بالا هست . محاسبات ریز رو هم گفته

نکته جالب اینه برای 1402 ، دلار 46 تومانی پیش بینی کرده بود . الان هنوز سال به نیمه نرسیده دلار 49 تومان شده !!
          یعنی اون 284 یه چورایی خوشبینانه هم بوده

فقط با کمی نظارت روی چرخش پول توانستند بازارها را به رکود ببرند بله اگر با همان سیستم روحانی بود گفته شما درست الان همه اسناد قولنامه ای را هم میخواهند باطل کنند برای 200 میلیون جابجای پول باید مدارک مبدا ودلیل ومقصد را به بانک بدهید حالا فرض کن از اخر پاییز مالیات بر عایدی و مالیات بر مجموع درامدها را هم اجرا کنند ببین دلار میرود بسوی سقوط یا بسوی صعود

نظر

• afshinamin
            عضو فعال
            • Jul 2013
            • 4495

فقط با کمی نظارت روی چرخش پول توانستند بازارها را به رکود ببرند بله اگر با همان سیستم روحانی بود گفته شما درست الان همه اسناد قولنامه ای را هم میخواهند باطل کنند برای 200 میلیون جابجای پول باید مدارک مبدا ودلیل ومقصد را به بانک بدهید حالا فرض کن از اخر پاییز مالیات بر عایدی و مالیات بر مجموع درامدها را هم اجرا کنند ببین دلار میرود بسوی سقوط یا بسوی صعود

من فقط اینو میدونم فساد ،تورم زاست خصوصا در ایران

بیشتر خلق پول در این 45 سال هم توسط حکومت بوده

شما برنامه های معجزه گر هم بیارید با فساد به جایی نمیرسه

الان هم نسبت به زمان روحانی فساد بیشتر هست نه کمتر

مگر اینکه مبارزه با فساد مثل بن سلمان راه بندازند که به نظر من محال است چون همه هواداران ذینفع به دشمن حکومت تبدیل خواهند شد

وانگهی مالیاتهای اینطوری بگیرند ، فرار سرمایه تشدید خواهد شد که نتیجه ش روی قیمت ارز اظهر من الشمس هست (به این میگن آچمز کردن حکومت ها ی ناکارآمد توسط علم بسیار بیرحم اقتصاد )

آخرین ویرایش توسط afshinamin؛ 2023/08/13, 16:43.

نظر

• جواد277
              عضو فعال
              • Jan 2011
              • 4923

یعنی
              172.5 هزار تومان

خدا بده برکت
              نقدینگی اگر 10برابر اینهم باشد برای اقتصاد ما کم است فقط ایراد کار تا الان این بوده این نقدینگی بجای اینکه با قوانین درست مالیاتی بسوی تولید هدایت شود بسوی دلالی هدایت شده همین صنایع مس ایران برای توسعه خود احتیاج به 15میلیارد دلار سرمایه گذاری دارد که بیش از 90 درصد طرح توسعه شرکت را میتوانند مپنا اذراب ماشین سازی اراک بسازند هزینه ریالی ان به دلار 50 هزار تومان میشود حدود 10درصد کل نقدینگی ایران حال شرکتهای دیگر هم بیاورید برای توسعه مثلا پالایشگاه اناهیتا و مجموع پالایشگاه های سیراف که میزان سرمایه گذاری انها بالاتر از ستاره خلیج فارس است که انهم بیش از 90 درصد قطعات را در توان ساخت داخل است وهزینه ریالی دارد وووووووو

نظر

• b1saeed
                عضو فعال
                • Nov 2010
                • 303

نقدینگی اگر 10برابر اینهم باشد برای اقتصاد ما کم است فقط ایراد کار تا الان این بوده این نقدینگی بجای اینکه با قوانین درست مالیاتی بسوی تولید هدایت شود بسوی دلالی هدایت شده همین صنایع مس ایران برای توسعه خود احتیاج به 15میلیارد دلار سرمایه گذاری دارد که بیش از 90 درصد طرح توسعه شرکت را میتوانند مپنا اذراب ماشین سازی اراک بسازند هزینه ریالی ان به دلار 50 هزار تومان میشود حدود 10درصد کل نقدینگی ایران حال شرکتهای دیگر هم بیاورید برای توسعه مثلا پالایشگاه اناهیتا و مجموع پالایشگاه های سیراف که میزان سرمایه گذاری انها بالاتر از ستاره خلیج فارس است که انهم بیش از 90 درصد قطعات را در توان ساخت داخل است وهزینه ریالی دارد وووووووو
                گاز را 7000 تومان کردند

نظر

• afshinamin
                  عضو فعال
                  • Jul 2013
                  • 4495

اگر عزم باشه که خوبه
                  در واقع یه جورایی بقول made in iran خودمون انقلاب میشه البته فقط اقتصادی
                  ولی
                  ایا تندروها اجازه میدهند ؟!تندروهایی که مردم را به گفته فلاحت پیشه نماینده سابق مجلس به خاطر حجاب هم فراری میدهند. تو اتاق" همه چی" لینکش و فیلمش هست ببینید
                  اگر اجازه دهند دیگه این حکومت ماهیتا باقی می ماند یا استحاله به حکومت دیگری خواهد شد ؟!
                  مشکل فقط اقتصاد تیست که
                  همه مشکلات در هم پیچیده و تنیده است و امید به اصلاح موارد در هم تنیده به نظر من خیالی بیش نیست وقتی همه چیز با ساچمه پاسخ داده می شود

باید منتظر ماند و دید !

نظر

• afshinamin
                    عضو فعال
                    • Jul 2013
                    • 4495

#ارز_دولتی

امروز هم زمان شاهد چند نامه با این مضمون بودیم که دیگر ارزدولتی برای برخی اقلام مثل گوشت قرمز ، چای و .. نمی شود

قابل پیش بینی بود این موضوع از کالاهای غیر ضرور شروع شد و حالا کالاهای ضروری هم در حال مشمول شدن هستند

به نظر رسما باید با دلار 28500 خداحافظی کرد و لاجرم تورم هم خواهیم داشت

در این میان شرکت های بورسی که مواد اولیه ارزان داشتند و محصول شان با افزایش قیمت روبرو میشه حرکت خوبی خواهند داشت.

@mohseneslami20

#وبملت

با فاصله گرفتن از ارز 28500 تومنی باید منتظر تعدیل مثبت مجدد برخی بانکی ها بابت سود تسعیر ارز باشیم

#وبملت

بالاترین دارائی ارزی رو داره و از این محل به شدت منتفع خواهد شد
                    #وپاسار
                    #وبصادر
                    #وتجارت

@mohseneslami20

نظر

• جواد277
                      عضو فعال
                      • Jan 2011
                      • 4923

در اصل توسط b1saeed پست شده است View Post
                      گاز را 7000 تومان کردند
                      7000 هزار تومان میشود 24سنت دلار 28500 تومانی نیمایی به نظر من رانت خواران تحمل قطع شدن حتی مقدار از سودشان را ندارند میخواهند همانند این چند 10 سال مفت ببرند وبخورند

افزایش قیمت گاز خوراک و تاثیر آن در قیمت تمام‌شده چه میزان است؟

موضوع خوراک که چند وقتی است در صدر اخبار مربوط به صنعت پتروشیمی‌‌‌ قرار گرفته است، متاسفانه یکی داستان است پر آب چشم... چیزی که ما در اخبار می‌‌‌خوانیم به قیمت ۷۰۰۰ تومانی گاز خوراک و ۴۰۰۰ تومانی گاز سوخت دلالت می‌کند در صورتی که با اعمال ضرایب بالاسری ۱۰ و ۱۵ درصدی قیمت گاز برای مجتمع‌‌‌های پتروشیمی ‌‌‌حدود ۸ و ۵‌هزار تومان تمام خواهد شد.

این قیمت برای گاز خوراک حدودا معادل ۲۴ سنت است، که به طرز عجیبی از یک فرمول نامتعارف استخراج شده است.
                      آخرین ویرایش توسط جواد277؛ 2023/08/13, 17:27.

نظر

• جواد277
                        عضو فعال
                        • Jan 2011
                        • 4923

اگر عزم باشه که خوبه
                        در واقع یه جورایی بقول made in iran خودمون انقلاب میشه البته فقط اقتصادی
                        ولی
                        ایا تندروها اجازه میدهند ؟!تندروهایی که مردم را به گفته فلاحت پیشه نماینده سابق مجلس به خاطر حجاب هم فراری میدهند. تو اتاق" همه چی" لینکش و فیلمش هست ببینید
                        اگر اجازه دهند دیگه این حکومت ماهیتا باقی می ماند یا استحاله به حکومت دیگری خواهد شد ؟!
                        مشکل فقط اقتصاد تیست که
                        همه مشکلات در هم پیچیده و تنیده است و امید به اصلاح موارد در هم تنیده به نظر من خیالی بیش نیست وقتی همه چیز با ساچمه پاسخ داده می شود

باید منتظر ماند و دید !
                        به نظر من حجاب یک بازی از طرف حکومت است تا سر مردم و جراید به ان گرم باشد وانها هم مشغول اصلاحات پولی و مالیاتی و راه اندازی سیستم های نظارتی بر چرخش دارایهای افراد هستند

نظر

• afshinamin
                          عضو فعال
                          • Jul 2013
                          • 4495

به نظر من حجاب یک بازی از طرف حکومت است تا سر مردم و جراید به ان گرم باشد وانها هم مشغول اصلاحات پولی و مالیاتی و راه اندازی سیستم های نظارتی بر چرخش دارایهای افراد هستند
                          والله چه عرض کنم . گویا شما یه فرضی رو گرفتی و تا اخر میخوای بروی /.:blinksmiley.:/
                          یعنی مثلا میگن اون کلاغه رو بعد دست میکنند جیب طرف مالیات برمیدارند و سرمایه دار چون حواسش پرت شده دیگه مهاجرت و فرار نمیکنه . همین حجاب که بقول فلاحت پیشه با جریمه کردن خانواده 150 میلیونی پدرو مادر دختر 18 و 19 ساله باعث فرار سرمایه میسه
                          اصلاحات اقتصادی بدون اصلاح سیاسی و اجتماعی و فرهنگی و دموکراسی به هیچ جا نمیرسه
                          ---
                          ولی اگه اینطوری باشه که شما میگی باید گفت
                          خدارو شکر
                          پس اینا امامزاده بودند ما خبر نداشتیم
                          /:.yead.:/
                          الهی العفو ! الهی العقفو ! یک یا الله !بک یا الله !

نظر

• Madeiniran
                            Banned
                            • Dec 2022
                            • 390

اینکه هراتفاقو برنامه ای پیش میاد بگیم کارخودشونه دیگه اسمش تحلیل شرایط نیست
                            با یک نفر بحث می کردیم گفت تمام دنیا دست فراماسون ها هست و همه چی دست اوناس حکومت تعیین میکنن کشورها رو تقسیم کردن و ...
                            خب اینجوری دیگه بحثی نیست همه چی دست خودشونه و تمام
                            ما اصلا چرا نظر بدیم /.:biggrinsmiley.:/

درمورد حجاب به هر حال اینها اسلامی هستند طبیعیه که دوست دارند احکام شریعت پیاده بشه اما خب واقعیت های جامعه شکل دیگری داره
                            من فکر میکنم حکومت در حال کنترل شرایط هست تا مشکل حجاب حل بشه که زمان میبره
                            بسیاری با حجاب بودن و خواهند ماند ربطی به حکومت نداره
                            بخشی هم بدون روسری خواهند بود به هر حال مشکلاتی بوده مثلا ورود توریست یا مهمان خارجی به کشور اینها باید یه جوری که نه سیخ بسوزه نه کباب حل بشه

نظر

• امیدازاد
                              عضو فعال
                              • Sep 2020
                              • 3747

یعنی اینا بخوان کاری در این موارد انجام بدن کسی جلودارشون هست ؟؟اومدن کارتخوان ها رو به سیستم دارایی وصل کردن مالیات همه کاسب ها چندبرابر شد ..کسی اعتراضی کرد ؟؟؟برق و گاز خانوارها دوبل و سوبل شد کسی اعتراضی کرد جواب کسی رو دادند ؟؟
                              اینا حجاب و اربعین و این چیزا رو علم کردن که یه قشر خرمذهب رو بندازن به جون بقیه ...

نظر

• negarminavi
                                عضو فعال
                                • May 2013
                                • 35705

یعنی
                                172.5 هزار تومان

خدا بده برکت
                                از این دست محاسبات برای ارز بقیه کشورها هم بکن !

اینجوری ممکنه بتونی در فارکس سودهای هنگفتی بدست بیاری !!

نظر

در حال کار...
                                X