خوب روی اونایی که برا زرشکیان و همتی سینه به تنور می چسبوندن سیاه شد .....
فــــــــراز و فـــــــرودهای دلار - یورو
Collapse
X
-
این پست ۱۷ دی ماه بود و در روز بعدش سنگین ترین اعتراضات تاریخ این حکومت رخ داد که امروز ۴۰ روز ازش میگذره... به نظرم درپسا جنگ شاید دلار هم وضعیت جالبی داشته باشه!... روند در کوتاه مدت صعودی است و سقف های جدیدی را خواهیم داشت بزودی .....در اصل توسط mohsen ho پست شده است View Post
دیگه کار تمامه همتی وفرزین ورحمتی وایکس وایگرک هم بیارن تمامه... فروپاشی اقتصادی رخ داده ......
🙏 1نظر
-
نظر
-
تتر هدف 180 هزار تومان را هم لمس کرد !در اصل توسط کیوان پست شده است View Post
با کمال تاسف و تاثر پیش بینی من از مسیر دلار(تتر) که 10 شهریور ماه گفتم عینا در حال وقوع است! 😕
هدف اول در 117 هزار محقق شد
سپس تا 107400 اصلاح کرد
و حالا اندک فاصله ای با 145 هزار
پس شاید از دلار 180 هزار تومانی تا پایان همین امسال نباید تعجب کرد! 😫😰ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست
نظر
-
توی نوبیتکس قیمت تتر رو الان ۱۶۷ نشون می ده.
هیجانی تا حوالی ۱۸۰ رفت و فعلا برگشته..
بازار، در برابر معامله گر با انضباط و با احتیاط ، تسلیم است./:.rolleyessmileyani
نظر
-
درسته ، منظورم همین بود که به طور عجیبی باید این سقف 180 حتما تا قبل از آخر سال زده میشد و شاید پیامی در دل خودش نهفته دارد!در اصل توسط مهدی جمشیدی پست شده است View Postتوی نوبیتکس قیمت تتر رو الان ۱۶۷ نشون می ده.
هیجانی تا حوالی ۱۸۰ رفت و فعلا برگشته..
شاید این بوسه خداحافظی فقط تتر نبود، برای کل رژیم بود 😎ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست
👏 1نظر
-
آیا افزایش قیمت جهانی نفت باعث شده که قیمت تتر و دلار اینقدر کم بشود و به زیر 150 هزار تومن برسه؟!
آرع
نیس که صاحابت داره نفتکش نفتکش نفت میفروشه🤪🎃🤡
دلاراشم ریخته توو بازار
عرضه زیاد شده
قیمت افت کرده
Dexter is to kill killers
DEXTEROUS too
من خار به چشمان یک عده قرمساقم
😀 1😂 1نظر

نظر