کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
کاملا سوگیری مشخصه این مشکل رو حل کنیم میشیم تحلیلگر
درود اگر مخاطبتون بنده هستم . من ذی نفع نه رشد دلار هستم نه طلا... حتی به نوعی کارم وابسته به ثبات بازار طلا هست به واسطه فروش غیرنقدی که دارم و هرچه ثباتش بیشتر باشه سودم بیشتر میشه.... اما واقعیت هارا باید در نظر بگیریم هر فعال افتصادی با هر سرمایه ای باید یه چشم انداز داشته باشه از هفته وماه ... تا دو دوتا 4تا بهتری بزنه....
اقای مهدی یه پیش بینی زده بود اخر خرداد که فکرکنم حوالی 160 بود دلار که یه بالایی داره تا 210 طی چند هفته و کمتر کسی چنین سرعت رشدی را میتونست متصور باشه برای تیر.... حالا بازم اگر نظرتون را بفرمایید خوشحال میشیم... سقف را چند میبینید و اعتبار این سقف میتونه میان مدتی باشه یا باز میشکنیم؟
درود اگر مخاطبتون بنده هستم . من ذی نفع نه رشد دلار هستم نه طلا... حتی به نوعی کارم وابسته به ثبات بازار طلا هست به واسطه فروش غیرنقدی که دارم و هرچه ثباتش بیشتر باشه سودم بیشتر میشه.... اما واقعیت هارا باید در نظر بگیریم هر فعال افتصادی با هر سرمایه ای باید یه چشم انداز داشته باشه از هفته وماه ... تا دو دوتا 4تا بهتری بزنه....
تارگتی که بنده بهش رسیدم ۲۱۰ بود
اما زمانش باید ۱۵ تیر رخ میداد
ویژگی تارگت ۲۱۰ سرعت رسیدن و بعد سقوط بود
اما این تارگتی که آقا پیمان داده ۲۰۶ جدی تر هست
به نظرم به تاریخ ۱۹ مرداد احتمال وقوعش هست
و بعد کاهش
هدف کاهش میتونه شکست کف ۱۴۱ باشه
البته که با حضور نظام اسلامی تحقق این هدف خیلی بعیده
اما به نظرم با بروز یک واقعه عجیب ممکنه
تتر از دیروز کاهش شده از سقف 194930 تومن دیروز ،الان روی 190800 معامله میشه.
امروز به احتمال زیاد دلار منفی باز بشه ولی تتر زیر 187 تومن بیاد احتمال ادامه اصلاح بالاتر میره.
"مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"
نظر