کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
اولین کندل خطرناک دلار امروز زده شد فردا و پس فردا زمان دارد بیاد بالای 3245 ..اومد که هیچ! نیومد وارد روند نزولی خواهیم شد
البته این دفعه تا چهارشنبه و اعلام نتیجه مذاکرات هم فرصت داره که برگرده!;)
آن ها که به گوششان بیش از چشمشان اعتماد میکنند یک چیز بزرگ را از دست میدهند و آنهم حقیقت است.
وقتی خودت را هم صدا با اکثریت دیدی، وقت آن است که بنشینی و عمیقا فکر کنی.
جایی بودم قیمت ها رو نمیدونستم الان فهمیدم شد 44 ..10 تومان رشد کمی نگران کننده است
آره دلار نگرانم کرده دوست عزیز ولی اگه نتونه به بالای 3250 نفوذ کنه احتمالا برمیگرده عقب و میشه گفت پولبک بود به حمایت شکسته شده. امیدوارم این حالت رخ بده.
آره دلار نگرانم کرده دوست عزیز ولی اگه نتونه به بالای 3250 نفوذ کنه احتمالا برمیگرده عقب و میشه گفت پولبک بود به حمایت شکسته شده. امیدوارم این حالت رخ بده.
بله موافقم. فقط 250 شما را بنده 245 دارم
..
شخصا انتظار نداشتم 45 را سریع و در طی یگ روز ببیند.
بله موافقم. فقط 250 شما را بنده 245 دارم
..
شخصا انتظار نداشتم 45 را سریع و در طی یگ روز ببیند.
فعلا تنها باید منتظر موند. امروز نتونستم جلوی خودمو بگیرم و دوباره درصد نقد بودنمو با خرید تکنو کم کردم امیدوارم اشتباه نکرده باشم فعلا دلار که میگه اشتباه کردم
دلار برگشت به 3234!
معلوم نیست در وین چه خبره!/:.wacsmiley.:/
آن ها که به گوششان بیش از چشمشان اعتماد میکنند یک چیز بزرگ را از دست میدهند و آنهم حقیقت است.
وقتی خودت را هم صدا با اکثریت دیدی، وقت آن است که بنشینی و عمیقا فکر کنی.
این جمله را قبلا گفتم الان مجددا تکرار میکنم ..اکر توافقی باشد تا فردا باید توافق کنند..تمدید شکستی آبرومندانه است.
به نظر میرسه کمی همه را قانع کردن سخت شده.فرانسه باید رضایت بده. کشورهای حاشیه بویژه عربستان باید رضایت بده..کانادا باید رضایت بده..نمیدونم فعلا منتظر میمانیم کل کشور معلق مذاکرات است
...........
دلار الان 40-41
این جمله را قبلا گفتم الان مجددا تکرار میکنم ..اکر توافقی باشد تا فردا باید توافق کنند..تمدید شکستی آبرومندانه است.
به نظر میرسه کمی همه را قانع کردن سخت شده.فرانسه باید رضایت بده. کشورهای حاشیه بویژه عربستان باید رضایت بده..کانادا باید رضایت بده..نمیدونم فعلا منتظر میمانیم کل کشور معلق مذاکرات است
...........
دلار الان 40-41
در این دوره از مذاکرات به نظر من بدتر از این نبود که وزیر خارجه ایران بعد از هر گفتگو یکی یکی به وزرای خارجه کشورهای عربی زنگ بزند توضیح بدهد یا ویدئو کنفرانس بگذارد برای آنها و .... و رسانه ها هم با ذوق فراوان لحظه به لحظه این رو گزارش کنن
نظر