در اصل توسط مصطفی مصری پور پست شده است
View Post
امروز چه کردید؟ چرا؟
Collapse
X
-
-
-
در اصل توسط meysam_sh_2020 پست شده است View Postمصطفی جان نظرت در مورد فاسمین چیه ؟ چشمک میزنه...البته یه 4 درصد دیگه جا داره فک کنم
اما الان جو کاملا احساسیه و از حالت پیش بینی خارح شده..وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!
نظر
-
-
در اصل توسط مصطفی مصری پور پست شده است View Postمیثم جان کل بازار رو حالت چشمکه...
اما الان جو کاملا احساسیه و از حالت پیش بینی خارح شده..
بالاخره شاخص اگر میخواهد در آینده نزدیک رشد خوبی کند باید این افت ها و ریزش ها را داشته باشد ، هیچکسی نمیتونه یک قله را یک نفس بالا بره و اوون را فتح کنه(رابرت کیوساکی ) : مهم نیست چه مقدار سود کسب می کنی، مهم این است که چه مقدارش را حفظ می کنی.
(ژورف کندی ) : اصرار بر بالاترین قیمت ، کار احمق هاست . فقط یک احمق به انتظار اوج قیمت جنسش می نشیند.
(قانون پارکینسون) : هر کاری تا آنجا طول می کشد که زمانی را که برایش در نظر گرفتید پر کند.
امواج زندگی را بپذیر ، حتی اگر گاهی تورا به عمق دریا ببرند. آن ماهی آسوده که همیشه بر سطح آبها میبینی مرده است.
نظر
-
امروز فک کنم شاخص رکود منفی ترین روز که چند روز پیش زد در 430-40 اندی سال اخیر دوباره بزنه !!!
609 واخد افت داشتیم چند روز پیش؟؟///
نظر
-
-
-
-
با سلام
دوستانی که نقد هستند امروز خرید نکنند و نقد باشن
روزهای آینده قطعا" در قیمتهای بهتری بتونن خرید کنند
ضمنا" سهامی رو بخرید که علاوه بر بنیادی خوب حجم مبناشون یکه و در صورت برگشت بازار بتونن فوری برگردنThe greater the risk ، The greater the reward
هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری
نظر
-
واتی هایی که دیروز خریدم را با ضرر همان آخر وقت دیروز رد کردم چون دیدم داره حمایتی که روی 260 دارد را می بلعد مطمئن بودم روند را شکسته و صف فروش میشود. امروز آنرا با مپنا تعویض کردم چون این یکی روی روند در حال سفت سازیست. ولی اگر اینهم بشکند دیگه کلا غیر از قند و غذا هیچی نمی خرم !ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست
نظر
نظر