در اصل توسط شاهین محلوجی پست شده است
View Post
امروز چه کردید؟ چرا؟
Collapse
X
-
نقد کردن 10 درصد از سبد( اولین نیم پله برای خروج )
تعویض چند سهم ریزه میزه با مقداری قشهد و فسربدر سرزمینی که سایه آدمهای کوچک بزرگ شد،در آن سرزمین آفتاب در حال غروب است!!!(( دکتر شریعتی ))@};-
نظر
-
در اصل توسط AAbas پست شده است View Postآقا بورکس چرا فیلتره؟؟
در سرزمینی که سایه آدمهای کوچک بزرگ شد،در آن سرزمین آفتاب در حال غروب است!!!(( دکتر شریعتی ))@};-
نظر
-
در اصل توسط AAbas پست شده است View Postآقا بورکس چرا فیلتره؟؟(رابرت کیوساکی ) : مهم نیست چه مقدار سود کسب می کنی، مهم این است که چه مقدارش را حفظ می کنی.
(ژورف کندی ) : اصرار بر بالاترین قیمت ، کار احمق هاست . فقط یک احمق به انتظار اوج قیمت جنسش می نشیند.
(قانون پارکینسون) : هر کاری تا آنجا طول می کشد که زمانی را که برایش در نظر گرفتید پر کند.
امواج زندگی را بپذیر ، حتی اگر گاهی تورا به عمق دریا ببرند. آن ماهی آسوده که همیشه بر سطح آبها میبینی مرده است.
نظر
-
خرید آ س پ
عجب رنجی کشیدن تو ثانیه آخر تو شیران !! تا 5000 تومان هر چی بود خرید ( فکر کنم به احتمال زیاد کار حقوقی بود چون حقیقی بعیده تا 5000 رنج بزنه )The greater the risk ، The greater the reward
هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری
نظر
-
در اصل توسط بابک 52 پست شده است View Postخرید آ س پ
عجب رنجی کشیدن تو ثانیه آخر تو شیران !! تا 5000 تومان هر چی بود خرید ( فکر کنم به احتمال زیاد کار حقوقی بود چون حقیقی بعیده تا 5000 رنج بزنه )در سرزمینی که سایه آدمهای کوچک بزرگ شد،در آن سرزمین آفتاب در حال غروب است!!!(( دکتر شریعتی ))@};-
نظر
-
-
در اصل توسط بابک 52 پست شده است View Postخرید آ س پ
عجب رنجی کشیدن تو ثانیه آخر تو شیران !! تا 5000 تومان هر چی بود خرید ( فکر کنم به احتمال زیاد کار حقوقی بود چون حقیقی بعیده تا 5000 رنج بزنه )
گزارش 9 ماهه نزدیکه
راستی دلبر هم 3820وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!
نظر
-
در اصل توسط سيد ياسر شريعت پست شده است View Postدرود بر شما؛ مپنا خبر مثبت زیاد داره هر کدوم جدی بشه این سهم 20 درصد بالا خواهد رفت... الان فکر کنم بحث بورس انرژی جدی شده... با میانگین 212 وارد مپنا شدم
در اصل توسط 6500400 پست شده است View Postعجله کردی روزهای اینده روندش صعودی میباشد از الان برای شنبه صف خرید چیدند. حتما خبری شده است.
در اصل توسط buodan پست شده است View Postدوست عزیز این کارها کلک حقوقیه ، حقوقی وقتی میخواد سهم را در قیمت پاینن جمع کنه اوردر سنگین برای فروش میزاره و رنج منفی میده اونوقت حقیقی و سهامدار خرد میترسه و سریع میفروشه ، وقتی حقوقی سنگین خرید کرد نوبت بالا کشیده سهم میرسه . در خیلی از سهم ها این موضوع را دیدم مثل حتاید ، فاذر و کهمدا ، سهم هایی که بازی حقوقی به خوبی مشاهده میشه
حالا چرا خارج شدم چون برعکس نظر دوستان من روند فرسایشی نزولی دیدم نه اینکه در منفی جمع کنند و باید از نظر من حتما پایانی روی 211 بسته میشد نه اینکه تنها حجم پایینی در 5 دقیقه آخر و نمایشی روی عدد فوق برود! همچنین با این کش دادن از روندی که ترسیم کردم خارج شده پس انتظارات منهم از سهم برآورده نمی شود ، البته فعلا.
فکر میکنم روند رو به رشد سهم کمی عقب افتاده باشد...البته معاملات شنبه تایید یا ابطال نظر منو نشون میده.ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست
نظر
-
فروش کرماشا
فروش غبشهر
فروش شفن
اقدام ناکام به فروش شاراک
.
.
.
.
و در آخر تف به شرف مسئولین مربوطه
نظر