در اصل توسط meysam_sh_2020 پست شده است
View Post
امروز چه کردید؟ چرا؟
Collapse
X
-
از يکی از کارگزاریهام زنگ زدن و گفتند برای اینکه گردش مالیتون خوبه ، 4000 تا شاوان به قیمت 3722 ریال براتون تو سبدتون گذاشتیم
جل الخالق بالاخره یه حالی هم به ما تو این عرضه های اولیه دادن !!!
الان هم چک کردم دیدم آره تو سبدم هست ;;)
نام کارگزاری محفوظه:DThe greater the risk ، The greater the reward
هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری
نظر
-
خرید اصفهان از صف فروش.این کی بود داشت وحشیانه میفروخت؟کودکی اندیشید که خدا چه می خورد، چه می پوشد و در کجا منزل دارد؟
ندایی آمد که :
او غم بندگانش را می خورد، گناهانشان را می پوشد و در قلب شکسته آنان ساکن است...
نظر
-
در اصل توسط meysam_sh_2020 پست شده است View Postتعویض قشهدهام با زاگرس ..عجب تعویض پر ریسک و جذابی ......:D
به جای اینکه بریم شهر بازی تفریح کنیم ...........اینجا تفریح میکنیم (-: زاگرس بی چاره (-: دلم نیومد نخرمش
فروش زاگرس با 3 درصد سود .......زود فروختمش !!!!!!! 5 درصد دیگه جا داشت حداقل ولی میترسم بره بالای 2000 !!! البته پلش پله ای نبود ولی کف زاگرس هم مشخص شد چنده دیگه ;)///
نظر
-
در اصل توسط meysam_sh_2020 پست شده است View Postاصلا حس معامله ندارم دیگه .میخوایم یه کم بازی کنم ...........:D از طرفی زاگرس خیلی میارزه (-: منتها طفلک تحریمه !!!
این یه پله رو خریدم که بعدا بازم اضافه کنم........ببینیم تا کجا میخواد بیاد پایین ولی چیزی که مسلمه اینه که من به این راحتی ضرر نمیدم (-: بعضی وقتا باید یک پله ی کوچیک رو فدای یک پله بزرگ کنی ......
میثم شما علم غیب داری؟!!!
با قندی ها هم دیگه حال نمیکنم ...با اینکه میدونم قشهد 3000 تومن رو میزنه ....میخوام روسهمی سود کنم که تحریمه ........=)) ولی جدا چه سودی بگیریم مجمع زاگرس ....جدا میرم مجمع باهاش.....
1500 اگه بشه خرید زاگرس رو خوبه ..کیوان جان به نظرت زاگرس تا چند میاد پایین؟ از این سهم به راحتی نگذرید ;)
نظر
-
در اصل توسط بابک 52 پست شده است View Postاز يکی از کارگزاریهام زنگ زدن و گفتند برای اینکه گردش مالیتون خوبه ، 4000 تا شاوان به قیمت 3722 ریال براتون تو سبدتون گذاشتیم
جل الخالق بالاخره یه حالی هم به ما تو این عرضه های اولیه دادن !!!
الان هم چک کردم دیدم آره تو سبدم هست ;;)
نام کارگزاری محفوظه:D
کارگزاریهامون یکیه
نظر
-
در اصل توسط meysam_sh_2020 پست شده است View Postفروش زاگرس با 3 درصد سود .......زود فروختمش !!!!!!! 5 درصد دیگه جا داشت حداقل ولی میترسم بره بالای 2000 !!! البته پلش پله ای نبود ولی کف زاگرس هم مشخص شد چنده دیگه ;)///
نظر
-
در اصل توسط meysam_sh_2020 پست شده است View Postاصلا حس معامله ندارم دیگه .میخوایم یه کم بازی کنم ...........:D از طرفی زاگرس خیلی میارزه (-: منتها طفلک تحریمه !!!
این یه پله رو خریدم که بعدا بازم اضافه کنم........ببینیم تا کجا میخواد بیاد پایین ولی چیزی که مسلمه اینه که من به این راحتی ضرر نمیدم (-: بعضی وقتا باید یک پله ی کوچیک رو فدای یک پله بزرگ کنی ......
با قندی ها هم دیگه حال نمیکنم ...با اینکه میدونم قشهد 3000 تومن رو میزنه ....میخوام روسهمی سود کنم که تحریمه ........=)) ولی جدا چه سودی بگیریم مجمع زاگرس ....جدا میرم مجمع باهاش.....
1500 اگه بشه خرید زاگرس رو خوبه ..کیوان جان به نظرت زاگرس تا چند میاد پایین؟ از این سهم به راحتی نگذرید ;)در اصل توسط meysam_sh_2020 پست شده است View Postفروش زاگرس با 3 درصد سود .......زود فروختمش !!!!!!! 5 درصد دیگه جا داشت حداقل ولی میترسم بره بالای 2000 !!! البته پلش پله ای نبود ولی کف زاگرس هم مشخص شد چنده دیگه ;)
بازی قشنگی بود میثم
دمت گرم کارت درسته ...The greater the risk ، The greater the reward
نظر
-
در اصل توسط meysam_sh_2020 پست شده است View Postفروش تعدادی کنور و خرید مجدد زاگرس ....خوب دارن میخرن ........
خداییش این کارگزاریت باید یه حال اساسی به تو بده
عجب خرید و فروشی میکنی ، خرید و فروشهات همش داره بری کارگزاریت سود میندازه
همین الان زاگرس رو فروختی که !! پس چرا دوباره خریدی ;)The greater the risk ، The greater the reward
نظر
-
در اصل توسط Shivana44 پست شده است View Postاقا میثم
شما علم غیب داری؟ میشه دلیلت واسه خرید دیروز زاگرس بدونم میخوام یاد بگیرم!
اگه تحریم رو برندارن ......دلار میشه 5000 تومن ......بازم به نفع شرکته ..تولیدش نصف هم بشه بازم 500 میسازه///
نظر
-
در اصل توسط meysam_sh_2020 پست شده است View Postدلیل اینه که سهم پتروشیمی با تقسیم سود بالای 90 درصد با پی بر ای 3.4 روی زمین نمیمونه .دلار رو 3050 تومن گرفته و دلار 3800 تومنه ....تحریم ها رو هم اگه بردارن شرکت تولیدش به حالت قبل بر میگرده و اون موقع باید پی بر ای 5 بگیره و با دلار 3000 تومنی هم بیش از 500 تومن میسازه و قیمتش 2500 تومنه نه 1800
اگه تحریم رو برندارن ......دلار میشه 5000 تومن ......بازم به نفع شرکته ..تولیدش نصف هم بشه بازم 500 میسازهوقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!
نظر
-
در اصل توسط بابک 52 پست شده است View Post=)) ای خدا از دستت میثم
خداییش این کارگزاریت باید یه حال اساسی به تو بده
عجب خرید و فروشی میکنی ، خرید و فروشهات همش داره بری کارگزاریت سود میندازه
همین الان زاگرس رو فروختی که !! پس چرا دوباره خریدی ;)///
نظر
نظر