کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
دلیل اینه که سهم پتروشیمی با تقسیم سود بالای 90 درصد با پی بر ای 3.4 روی زمین نمیمونه .دلار رو 3050 تومن گرفته و دلار 3800 تومنه ....تحریم ها رو هم اگه بردارن شرکت تولیدش به حالت قبل بر میگرده و اون موقع باید پی بر ای 5 بگیره و با دلار 3000 تومنی هم بیش از 500 تومن میسازه و قیمتش 2500 تومنه نه 1800
این تحلیلها را که میدونم چه تحلیلی داشتین که تو اون وضع بد پتروشیمیها و خوب قندیها قشهد را دادی زاگرس خریدی
ای ول
اگه تحریم رو برندارن ......دلار میشه 5000 تومن ......بازم به نفع شرکته ..تولیدش نصف هم بشه بازم 500 میسازه
چه نمایشی رو قندی ها امروز ترتیب دادن. قشیر یک نامه شفاف سازی از کاهش سود داد. همه قندی ها را صف فروش کردند آنوقت صف فروشها در حجمهای بالا چند نوبت تا الان جمع شد.
نکته جالب اینه که ولع خرید در قشیر از همه قندی ها بالاتر است !! :))
من انتظار همچین حرکتی را برای روز شنبه داشتم ولی مثل اینکه آقایان عجله دارند !
خب میمونیم و میبینیم B-)
ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست
چه نمایشی رو قندی ها امروز ترتیب دادن. قشیر یک نامه شفاف سازی از کاهش سود داد. همه قندی ها را صف فروش کردند آنوقت صف فروشها در حجمهای بالا چند نوبت تا الان جمع شد.
نکته جالب اینه که ولع خرید در قشیر از همه قندی ها بالاتر است !! :))
من انتظار همچین حرکتی را برای روز شنبه داشتم ولی مثل اینکه آقایان عجله دارند !
خب میمونیم و میبینیم B-)
فردا اگه قسمت باشه وارد میشیم (-: اگر صف ها رو جمع نکنن امروز :D
جدی برای 300 میل 10000 تا شاوان دادند؟
میشه کارگزاریت رو بگی تو پیغام خصوصی؟ من گردش 100-150 دارم و حتی جواب سلام هم نمیده کارگزار! چه برسه بخواد تخصیص بده چیزی! تاحالا هم عرضع اولیه هیچی ندادند بهم... اعتباری هم میگیری؟
جدی برای 300 میل 10000 تا شاوان دادند؟
میشه کارگزاریت رو بگی تو پیغام خصوصی؟ من گردش 100-150 دارم و حتی جواب سلام هم نمیده کارگزار! چه برسه بخواد تخصیص بده چیزی! تاحالا هم عرضع اولیه هیچی ندادند بهم... اعتباری هم میگیری؟
سلام سید عزیز
نه من تا حالا اعتباری خرید نزدم
تو پیام خصوصی میگم ;;)
کودکی اندیشید که خدا چه می خورد، چه می پوشد و در کجا منزل دارد؟
ندایی آمد که :
او غم بندگانش را می خورد، گناهانشان را می پوشد و در قلب شکسته آنان ساکن است...
نظر