کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
دوست عزیز چرا اینقدر نا امید؟
سرمایه زیاد یا کم مهم نیست
مهم اینه که در زمان کم بیشترین بازدهی رو کسب کنی ;)
عطا جان سلام:(
عطا خان یه چیزی بگم تو این یک ماه گذشته در بیشتر خرید و فروشهام اشتباه کردم ، الان 15% تو ضررم ، 2-3 روز پیش هم قندی خریدم امروز به خاطر حد ضرر فروختم و بازم ضرر ... عطا یه راهنمایی چیزی ... از خرید گروه پتروشیمی و کنور 2-3 روز قبلت خوشم اومد ولی متاسفانه نقد نبودم که منم اضافه کنم ... امروز نقدم به نظرت چیکار کنم ...:((
عطا خان یه چیزی بگم تو این یک ماه گذشته در بیشتر خرید و فروشهام اشتباه کردم ، الان 15% تو ضررم ، 2-3 روز پیش هم قندی خریدم امروز به خاطر حد ضرر فروختم و بازم ضرر ... عطا یه راهنمایی چیزی ... از خرید گروه پتروشیمی و کنور 2-3 روز قبلت خوشم اومد ولی متاسفانه نقد نبودم که منم اضافه کنم ... امروز نقدم به نظرت چیکار کنم ...:((
ببخشید که من نظر میدم
ولی الان خیلی سهم های خوب وجود دارن
فقط باید حد ضرر رو رعایت میکردی و انتخاب سهم باید تو روند صعود باشه
با توجه به شرایط فعلی سهم های زیر
مثلاً گروه پترو : کرماشا ، شیراز،شاراک
گروه فلزات :فولاژ ، فاسمین ،فملی ،ذوب بالای 313
توصیه میشن البته تصمیم گیرنده نهایی خود شمایی
موفق باشید
[B][COLOR="#FF0000"]اگر در قدم اول موفقیت نصیب ما می شد، سعی و عمل دیگر معنایی نداشت.(موریس مترلینگ)[/COLOR][/B]
سلام همشهری
متاسفانه این ماه بازار نوسانی بود و اکثرا" هم ضرر کردن هم سود
به نظرم خود کنور واقعا" ایده آل هست امروز حقوقی زیر 1% نمیدونم چرا بچه بازی در میاره! و الا الان صف خرید بود
کنور من سال بعد بالای 5000 تومان می بینم بالای 38000 بیاد کارش دیگه تمومه
در این بین فخوز هم قابل تامل هست با این نرخ فروش که در بورس کالا میکنه...
کودکی اندیشید که خدا چه می خورد، چه می پوشد و در کجا منزل دارد؟
ندایی آمد که :
او غم بندگانش را می خورد، گناهانشان را می پوشد و در قلب شکسته آنان ساکن است...
در حال اضافه کردن کنور .....فعلا رندش کردم .....شاید رندترش کنم (-: تعداد سهام باید رند باشه (-: فروش 110 تا زاگرس جهت رند سازی به صف خرید ...... مجددا خیلی حال میده به صف خرید بفروشی .....:D
سلام همشهری
متاسفانه این ماه بازار نوسانی بود و اکثرا" هم ضرر کردن هم سود
به نظرم خود کنور واقعا" ایده آل هست امروز حقوقی زیر 1% نمیدونم چرا بچه بازی در میاره! و الا الان صف خرید بود
کنور من سال بعد بالای 5000 تومان می بینم بالای 38000 بیاد کارش دیگه تمومه
در این بین فخوز هم قابل تامل هست با این نرخ فروش که در بورس کالا میکنه...
نظر