فروش فاسمین
امروز چه کردید؟ چرا؟
جمع کردن
X
-
دیگه وقاحت دزدی و کثافتکاری از سر و روی سازمان بی در و پیکر بورس ایران داره میریزه.
دیگه تحمل دیدن اینهمه مافیا بازی برام سخت شده.
اون از کهمدا با ۳۰% تعدیل مثبت به خاک سیاه نشوندند. این از قلرست با ۴۰% تعدیل مثبت صف فروش پاینتر از قیمت بسته شدن کردند. من البته اینو نداشتم ولی به اندازه سهامدارش آتیش گرفتم وقتی میره تحلیل میکنه ، تحقیق میکنه و نتیجه درستی تحلیلش هم میبیند اما بوسیله دزدان بزرگ بورس کشور و ناظرین محترم مافیایی ما همه تعدیلها را آتش می زنند از آنطرف یک سهمی بدون هرگونه تعدیل مثل قزوین را با ۶۰% بالاتر باز میکنند می اندازند به ملت و ..... X-(
یعنی واقعا تو این مملکت خراب شده هیچ جایی نیست این دزدهها ار تحت پیگرد قرار دهند ؟ سوالی کنند؟ تحقیقی بشود ؟ به همین راحتی و با خیال آسوده هرکاری خواستند میکنند و میلیاردها ثروت حرام به جیب می زنند و از آنطرف میلیونها آدم بدبخت را بدبخت تر میکنند؟
دور دور باطل است و این سیستم دیگر قادر به بازگشت به راه راست نیست.آخرین ویرایش توسط کیوان؛ ۱۳۹۱/۱۱/۲۵، ۱۲:۵۸.ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست
نظر
-
من فعلا نقدم
یه اعتراف تلخ !!
پتایر ها رو ۱۳۵ خریدم .... ۱۴۰ فروختم الان رو ۱۶۰ گیر نمیاد :(
غبشهر نخربدم ....... وصندوق ۳۰۵ تومنی نخریدم
همش به خاطر حرف یه به ظاهرا استاد :(
من خوب خریدم بد فروختم ....
تجربه ...تحلیلای دیگران یه بخش تصمیمات معامله میتونه باشه ...بهترین تصمیم گیرنده خودمم( خود نوعی)
نظر
-
!!!!!!!!!!!!!!در اصل توسط mhkz۴۴ پست شده است مشاهده پستمام فقط داریم شلوار کردیمونو با قشهد پر میکنیم خداییش عجب شلوار کردی لارجی دارم من مرتب هر پنج دقیقه نگاه میکنم ببینم پام هست یا نه :D
شما تو صحبت هم یکمی لارج تشریف دارید ظاهرا !!!
دقت بیشتری کنید پلیز
نظر
-
با سلام خدمت دوستان
متاسفانه یه مدتی نبودم و پسر کوچولوم ۱۰ روزی بیمارستان بستری بود و از این بیماریهای ویروسی گرفته بود و تب بالا و تهوع و اسهال و ...
خلاصه به شکر خدا خوب شد و در خدمت دوستان هستم
انشاءالله که همه دوستان خانواده محترمشان سلامت باشند و خداوند هیچکس را با این مخارج بالای بیمارستانها بیمار نکند .
قدر سلامتی خود و خانواده تان را بدانید
قدر پدر و مادرتان را بدانید که واقعا" چقدر برایمان زحمت کشیده اند.
تا زمانی که سایه پدر و مادر بالای سرمان هست به پایشان بیفتیم و در خدمتشان باشیم وگرنه بعدا" افسوس خواهیم خورد.The greater the risk ، The greater the reward
هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری
نظر
-
سلام آقا بابک عزیر انشاالله که پسر شما به بهبود و سالامت کامل برسد و خداوند متعال شما را برای خانواده محترم پایدار نگه دارد با تشکردر اصل توسط بابک ۵۲ پست شده است مشاهده پستبا سلام خدمت دوستان
متاسفانه یه مدتی نبودم و پسر کوچولوم ۱۰ روزی بیمارستان بستری بود و از این بیماریهای ویروسی گرفته بود و تب بالا و تهوع و اسهال و ...
انشاءالله که همه دوستان خانواده محترمشان سلامت باشند و خداوند هیچکس را با این مخارج بالای بیمارستانها بیمار نکند .
تا زمانی که سایه پدر و مادر بالای سرمان هست به پایشان بیفتیم و در خدمتشان باشیم وگرنه بعدا" افسوس خواهیم خورد.كسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.
نظر
-
اقا همیشه به تن سالم واسه خودتون و خانوادتون....در اصل توسط بابک ۵۲ پست شده است مشاهده پستبا سلام خدمت دوستان
تا زمانی که سایه پدر و مادر بالای سرمان هست به پایشان بیفتیم و در خدمتشان باشیم وگرنه بعدا" افسوس خواهیم خورد.
نظر
-
سلام بابک جان!!در اصل توسط بابک ۵۲ پست شده است مشاهده پستبا سلام خدمت دوستان
تا زمانی که سایه پدر و مادر بالای سرمان هست به پایشان بیفتیم و در خدمتشان باشیم وگرنه بعدا" افسوس خواهیم خورد.
خوبی؟
اقا ناراحت شدم.امیدوارم هر چی زودتر خوب بشن و از براشون ارزوی سلامتی میکنم!=((زندگی بدون تحریم سلام....
نظر

نظر