امروز چه کردید؟ چرا؟

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • arashvet
    کاربر فعال
    • Mar 2011
    • 341

خرید مرقام >:d<
    تبریک به همه دوستان این جور که به نظر می آید با اطمینانی که نسبت به گروه و مخصوصا جناب باربد حاصل شده می توانیم روز به روز پر قدرت تر ،بهتر و منسجم تر عمل کنیم و به امید خدا سود خوبی هم داشته باشیم فقط خواهشا دوستان بدون هماهنگی قبلی اقدام به فروش نکنند و اجازه دهند سهم روند خود را به درستی طی کند که در این صورت سود بیشتری هم خواهند برد

نظر

• hamed89
      Banned
      • Jul 2025
      • 617

فقط یادمون هم باشه اگه تو ضرر رفتیم باز مقصر خودمونیم و کسی رو مواخذه نکنیم

نظر

• hamid_jey
        عضو عادی
        • May 2011
        • 197

خريد مرقام و كبافق

نظر

• tiktak
          عضو عادی
          • Mar 2011
          • 54

سلام دوستان بهتون تبریک میگم راستش من امروز نتونستم مرقام بخرم ولی خدایی خیلی خوشحالم که بچه های این گروه خریدن . خواستم فضولی کنم بپرسم لیدر گروه کیه که همچین موفق عمل میکنید ؟ اول فکر کردم باربد عزیزه دوباره گفتم شاید مهران باشه آخه خیلی سر بزرگه بعدشم گفتم این مصطفی 70 خوب سر و زبونی داره حتما اونه ولی آخرش به این نتیجه رسیدم لیدر گروه شما شخص نیست یه ارزشه یه چیزی به اسم صداقت در گفتار .امیدوارم این ارزش با گذر زمان ازش ساییده نشه . خدا بهتون سلامتی بده ازین ثروتی که به دست میارین استفاده کنید و یه سهم کوچیکی به اونایی که ندارن بدین ایشالله که روز به روز موفق تر باشین یا علی مدد

نظر

• fm2006
            عضو فعال
            • Jan 2011
            • 825

خرید مرقام
            خرید خبهمن
            فروش سهگمت
            فراموشی همان چیزی است که این سیاره نشینان "آگاهی" می خوانندش (ریچار باخ )

نظر

• باربد
              Banned
              • Jul 2025
              • 3256

دوستان سلام من این چند وقته خیلی خرید کردم این امر باعث شده صدای کارگزارم در بیاد (هم اعتبارم پر شده هم بدهکاریم بالا زده )
              فردا مجبورم از بعضی سهمهام خارج بشم
              البته این خروج اصلا دلیل بر ارزنده نبودن ان سهم نیست و فقط مشکل بدهیه
              امیدوارم دوستان سهام پر پتانسیل خود را حفظ کنند

نظر

• کیوان
                ستاره دار (1)
                • Jun 2011
                • 5094

دوستان من مدتیست که صرفا بعنوان مهمان تاپیکهای این تالار را همراه با بسیاری از سایتهای دیگر مطالعه می کردم. باید بگم واقعا شاهد حرکتهای مثبت و صادقانه ای در میان جمع شما بودم که در سایتهای دیگر شاهد نبودم چون در سایر مکانها شاهد تحلیلهای شخصی و انفرادی بودم اما در اینجا تعدادی به صورت گروهی با یکدیگر به بحث و تجزیه تحلیل می پردازند که همین باعث میشه درصد خطا کمتر بشه و پیش بینی ها واقع گرایانه تر. در حقیقت موفقیتهای شما در گرو اعتماد و همکاری هست که با همدیگه دارید. بنابراین منهم رسما خودم را اینجا شناسنامه دار کردم و میخوام که به جمع شما بپیوندم و با استفاده از مطالب و تجزیه تحلیلهاتون به معلومات خودم هم اصافه کنم. من البته تقریبا یکسالی هست که به طور جدی وارد بورس شدم و در معاملات آنلاین هستم ولی از لحاظ فنی و تجربی خودم را مبتدی میدانم و از تجزیه تحلیلها اطلاعات کافی ندارم.
                ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست

نظر

• کیوان
                  ستاره دار (1)
                  • Jun 2011
                  • 5094

در ابتدا یک سوال ساده...با توجه به ارزشمندی سهامهای مرقام ، قشرین یا قشهد و کبافق ( که البته فکر نکنم در صف خرید بشه خرید کرد!) اقدام به خرید انها در فردا در صورتی که بازار مثبت باشد ( که اینچنین است) عاقلانه است؟ اگر بلی برای چه بازه زمانی؟

نظر

• باربد
                    Banned
                    • Jul 2025
                    • 3256

در اصل توسط keyvan پست شده است View Post
                    در ابتدا یک سوال ساده...با توجه به ارزشمندی سهامهای مرقام ، قشرین یا قشهد و کبافق ( که البته فکر نکنم در صف خرید بشه خرید کرد!) اقدام به خرید انها در فردا در صورتی که بازار مثبت باشد ( که اینچنین است) عاقلانه است؟ اگر بلی برای چه بازه زمانی؟
                    دوست عزیز سلام خیر مقدم
                    در جواب سوال شما باید عرض کنم در خرید های دوستان چند فاکتور را باید لحاظ کرد که اولین ان ریسک سیستماتیک است
                    مثلا شما اگر فردا از صف خرید کبافقبخرید گویا کبافق 7500 خریدهاید که حتی اگر رشد هم کند با ریسک بالا همراه است
                    قشرین و قشهد هر دو سهم خوبی هستند اما در گروهی با حرکت منحصر به فرد هستند یعنی باید با روش معاملات این گروه اشنا باشید و دید زمانی را لحاظ کنید
                    اما مرقام را با صنعتی متفاوت معرفیکرده اید که پتانسیل رشد بالایی دارد و برای رشد انگیزه فراوان
                    فردا میتوان به روز مهم مرقام نام نهاد تا رشیدن به سقف بعدی
                    اما این خبر افزایش سرمایه میتواند حرکت سهم را سریع کند
                    البته گزینه های خوب زیاد هستند
                    اما در بین سهمهای انتخابی شما من مرقام را با ریسک کمتر و رشد سریعتر میپسندم

نظر

• hamed89
                      Banned
                      • Jul 2025
                      • 617

اقا باربد این کبافی چرا تعداد سهماش 5 برابر نشده توی پرتفوی؟واس شما شده؟

نظر

• باربد
                        Banned
                        • Jul 2025
                        • 3256

در اصل توسط hamed89 پست شده است View Post
                        اقا باربد این کبافی چرا تعداد سهماش 5 برابر نشده توی پرتفوی؟واس شما شده؟
                        گویا باید تعداد کمی بخرید تا روی سند بعدیتون اعمال بشه

نظر

• باربد
                          Banned
                          • Jul 2025
                          • 3256

تپمپی
                          امروز این سهم دست به تحول بزرگی زد
                          شاید کمتر کسی فکر میکرد این سهم با این شیب تند موفق به عبور از محدوده 305 بشه
                          اما دیدیم به راحتی این مقاومت را پشت سر گذاشت
                          افق بلند این سهم برای ورود بانک سامان که تاثیر به سزایی در سود این شرکت خواهد داشت شاید بار دیگر این سهم تا قیمتهای بالا سوق دهد
                          از فردا برای خرید پله دوم وارد میشویم

نظر

• hamed89
                            Banned
                            • Jul 2025
                            • 617

در اصل توسط باربد پست شده است View Post
                            تپمپی
                            امروز این سهم دست به تحول بزرگی زد
                            شاید کمتر کسی فکر میکرد این سهم با این شیب تند موفق به عبور از محدوده 305 بشه
                            اما دیدیم به راحتی این مقاومت را پشت سر گذاشت
                            افق بلند این سهم برای ورود بانک سامان که تاثیر به سزایی در سود این شرکت خواهد داشت شاید بار دیگر این سهم تا قیمتهای بالا سوق دهد
                            از فردا برای خرید پله دوم وارد میشویم
                            جیگرتو و مهران

من و دارید دیگه جو گیر میکنید
                            میخوام فردا سنگین این دو سهم رو بخرم!!(تپمپی و غاذر).موافقید استاد؟

نظر

• david danger
                              عضو عادی
                              • Jul 2011
                              • 85

با سلام خدمت همه دوستان
                              در مورد سبدی که می خوام درست کنم نظر دوستان کارشناس رو میخواستم
                              دکیمی میان مدت
                              کهمدا میان مدت
                              کمنگنز بلند مدت
                              مداران ؟
                              غدام بلند مدت

نظر

• کیوان
                                ستاره دار (1)
                                • Jun 2011
                                • 5094

خرید تپمپی و مرقام

نظر

در حال کار...
                                X