فروش شپنا به صف خرید ..دیگه اینقدر هم با سرعت بالا نمیره سهمی که ۱۹۶۰ تومنه .........ولی بالاتر هم میتونه بره ...عجب پولی پشتشه ........
امروز چه کردید؟ چرا؟
جمع کردن
X
-
-
-
خريد شپنا
گروه پالايشگاهي مثل گروه سيمان دو دهه گذشته خواهد شد.
تصور کنيد سيمان فارس و خوزستان ۱۲۰توماني ۱۵۰۰تومان معامله بشود.
..............................
ديگر نمي شود با دلار ۳۷۰۰توماني پالايشگاه ساخت.
اين پالايشگاهها با دلار زير ۱۰۰۰تومان ساخته شده است.
سود سال ۱۳۹۲ شپنا حداقل ۸۰۰تومان
نظر
-
خرید تعدادی فسرب ........ببینیم چقدر میخواد بیاد پایین................عجب فروشنده ی زرنگی هم داشت ....لامسب سهمو انداخت به ما .......روی ۲۳۸۰ مخفی گذاشته بد برای فروش ..........=))آخرین ویرایش توسط meysam_sh_۲۰۲۰؛ ۱۳۹۱/۱۱/۲۹، ۱۰:۰۲.///
نظر
-
اضافه کردن شپناکودکی اندیشید که خدا چه می خورد، چه می پوشد و در کجا منزل دارد؟
ندایی آمد که :
او غم بندگانش را می خورد، گناهانشان را می پوشد و در قلب شکسته آنان ساکن است...
نظر
-
لذت بردن از تحلیل دیروز خویش که دستور فروش ذوب و غبشهر و واتی را داده بود و امروز صف خرید شدن البته من دیروز با سود از اینا خارج شدم:):)
نظر
-
اضافه کردن کسعدی در محدوده ۲۰۵ از محل فروش کپشیر به صف خرید...
عاشق این حالت هستم که یکی از سهم ها صف خرید باشه و دیگری منفی کامل! راحت میشه سوئیچ کرد بدون استرس! ;;)إِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ
نظر
-
-
قشهد که بسته شد(تا اینجا بالای ۳۰% تو سود ) ( لامصب خیلی کشش دادند ) ولی از قشیر با ضرر خارج شدم. بدون تعصب قندی ها امروز مثبت در روند اصلاحی بود. دخالتها و کنترلهای سازمان باعث شد حمایتها شکسته بشه. تا حدود ۱۰ - ۱۲ روز دیگه امیدی به این گروه ندارم که قشهد خوشبختانه در امان ماند.
عوضش یه ۱۰۰ هزارتا مپنا خریدیم.
۱۰۰۰ تا هم شپنا بعنوان اکازیون خریدم!
و به تماشای صف خرید غمارگ با ۷۵% سود نشستم.ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست
نظر

نظر