خرید شراز و صندوق
امروز چه کردید؟ چرا؟
Collapse
X
-
-
[QUOTE=mokhlas;288726]سلام
آقا ما آنلاینها باید کجا شکایت کنیم
آنلاین ما درست یک ربع آخر غیر فعال شد بعدش هم سهم را متوقف کردند.امان از این مفید[/QUOTE
زنگ زدم یکم کارگزاری مفید رو به فیض برسونم دیدم 30 نفر جلوی من توی صف تلفنین!!!بعد از گرفتن دکترا من دارم ماهی گیر میشم !!!
لذتی که در خرید سهم در منفی هست، در بخشش هم نیست!!! /.:biggrinsmiley.:/
نظر
-
خرید شرانل - شیران- شپاس ........ما هم قاطی کردیم این چند روز ..شرانل میفروشیم باز میزاریم سرجاش ........شیران میفروشیم باز میزاریم سر جاش ........البته با ضرر .....ولی خوب چیزی که مشخصه اینه که پول بازار تو پالایشگاهی هایه .............;)///
نظر
-
-
نظاره بر حماقت بازار....
افسوس از نداشتن نقدینگی برای خرید سهمهای مفت!
لذت وصف نشدنی از معاملات وصنا...:Dتمام سال من بی تو...
نظر
-
در اصل توسط محمد رحمتی پست شده است View Postدرود عطا جان
هیچ خبری نشده
همون بازی همیشگی
یه نفری جلو ساختمان بورس عطسه کرده خبرگزاری ها(اصلا منظورم فارس نیست اصلا) و سایت های خبری بورس ربطش میدن به یه سری شرکت ها و گروه ها، ملت همیشه در صحنه هم باور میکنن و اتیش میزنن به مالشون اون وقت خوب که قیمت ها پایین اومد سهم جمع میکنن و اون موقع همه چی برعکس میشه از افق های تازه گرفته تا صادرات چند برابری بعد با سود خوب می فروشن و دوباره....
...........
درد ما اینه که یه نفر وقتی میخواد وارد بورس بشه و معامله کنه کارگزاران محترم نمیپرسن که عمو جان اصلا میدونی بورس یعنی چی صورت های مالی رو میتونی تحلیل کنی.....
لینک
لا اله الا انت سبحانک انى کنت من الظالمین
نظر
-
درود؛
امروز شپاس خریدم از دو کد و منتظر میزان مروت کارگزار هستم برای میزان تخصیص
امروز نصف شاوان هارو فروختم
پ.ن: با ورود شپاس به بورس یک پله اعتبار بازار افزایش یافت!إِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ
نظر
نظر