امروز چه کردید؟ چرا؟

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • شاهین محلوجی
    عضو فعال
    • Jun 2011
    • 2050

دیروز با ضرر از شراز خروج کردم:( نیمی از سرمایه شاوان از صف فروش خریدم 826 و باقی از صف فروش امروز در 794.3
    جهــــان هــر کــــس بـــه وســــعت فــــــکر اوســـت...

نظر

• meysam_sh_2020
      عضو فعال
      • Dec 2011
      • 20672

ای بابا نمیزارن نخریم ..............خرید شیران ............ به دلیل افزایش سرمایه ...............
      آخرین ویرایش توسط meysam_sh_2020؛ 2013/03/05, 11:41.
      ///

نظر

• آذرآبادگان
        کاربر فعال
        • Dec 2012
        • 1140

خريد مقداري شپاس از صف
        خريد شاوان
        در سرزمینی که سایه آدمهای کوچک بزرگ شد،در آن سرزمین آفتاب در حال غروب است!!!(( دکتر شریعتی ))@};-

نظر

• negar
          ستاره دار(2)
          • Jul 2025
          • 536

خرید شرانل و توریل

نظر

• meysam_sh_2020
            عضو فعال
            • Dec 2011
            • 20672

در اصل توسط meysam_sh_2020 پست شده است View Post
            ای بابا نمیزارن نخریم ..............خرید شیران ............ به دلیل افزایش سرمایه ...............
            فروش یک پنجم شیران با 2.13 درصد سود ......یه کم از ضررهای امروزمون جبران شد (-: و یه کم روحیه گرفتیم .................. میتونه فردا صف خرید باشه .......
            ///

نظر

• anahita
              عضو فعال
              • Jan 2013
              • 769

همچنان انتظار ، بازار احتمالا تا اواسط هفته آینده رشد خوبی نکنه .
              همچنین انتظار برای خرید قچار به قیمت عرضه اولیه :D:D:D:D
              *** هرچه در جستن آنی ، آنی ***

نظر

• 2691
                عضو فعال
                • Jan 2011
                • 320

خريد سنگين وپترو
                تخصيص 50% سبد

نظر

• sourena
                  عضو فعال
                  • Aug 2011
                  • 1080

با درود
                  ریسک دیروزم هم گرفت هم نگرفت!
                  دیروز تعداد قابل توجهی شراز را به صف فروش فروختم
                  تا امروز 5 درصد پایین تر جایگزین کنم
                  اتفاقاً امروز صف فروش هم شد اما طمع کردم و فقط 60 درصد مقدار اولیه از صف فروش خریدم
                  وباقی را گذاشتم برای فردا که بست برای تعدیل....انشالله خیره
                  وهرکسی فقط به آنچه برایش مقدر شده دست خواهد یافت
                  قسمتی از نقدینگی را هم شبریز خریدم حدود 1360
                  سال 1392 می تونه یک سال طلایی و فراموش نشدنی برای بورس وبازار سرمایه باشه.

نظر

• محمد 66
                    عضو فعال
                    • Mar 2011
                    • 2938

اونایی که قچار در قیمت عرضه اولیه گیرشون نیومد ، و کارگزاری با منت بهشون سهمیه میداد می توانند دو سه روز آینده هرچقدر خواستند در قیمت عرضه اولیه قچار بخرند . البته حواسشون باشه رکبی نخورند چون هرلحظه ممکنه این صف فروش تبدیل بشه به صف خرید و همه را غافل گیر کند . چون این صف قچار کاملا ساختگی هستش و کار یک عده پولدار بی صفت حروم خوره که باید با فریب سهامدار خرد در آمد حرام برای تامین معاش خانوادشون کسب کنند .

واما سهامدارانی که امروز فروختند به نظر من اشتباه کردند و فریب حقوقی خوردند چون هنوز شاخص کل گروه قند و شکر حمایت بلند مدتشو نشکسته و دو دهم درصد دیگه منفی بخوره میرسه به حمایت بلند مدتش در 4170 یعنی پایان اصلاح .

مطمئن هستم که حمایت شکسته نمیشه چون قیمت بعضی سهم ها به جایی رسیده که بیشتر شبیه جوکه مثلا قزوین دیگه می خواد چند بشه؟؟؟؟؟؟؟؟ یا قچار برسه به قیمت عرضه اولیه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟ یا قشیر ؟؟؟؟؟؟

نظر

• محمد 66
                      عضو فعال
                      • Mar 2011
                      • 2938

داشتم حجم معاملات قشیر را بررسی می کردم که به نکته جالبی پی بردم ، از ابتدای بهمن تا امروز (حدود 30 روز کاری) حجم معاملات قشیر 25 میلیون سهم بوده !!!!!!!!!!!!! یعنی دو برابر شناوری سهم معادل 50 درصد از سهام شرکت در 30 روز کاری معامله در قشیر صورت پذیرفته است . همه سهامداران شرکت که هر روز پای سیستم و مشغول معامله نیستند . مثلا خود من 20000 قشیر دارم و یک ماهه معامله نکردم و امثال من زیادند . پس میشه نتیجه گرفت که یک عده با هدف خاصی هر روز خرید و فروش می کنند و صف فروش می سازند تا قیمت سهام را پایین بکشند ، هر موقع هم که سهامشون تمام میشود با یک رنج مثبت به همان مقدار جایگزین و دوباره در صف فروش قرار می دهند . سهامدار خرد هم که تا صف میبینه سریع میره تو صف .

نظر

• m_r_anari
                        عضو فعال
                        • Aug 2012
                        • 881

در اصل توسط MOSTAFA پست شده است View Post
                        بازار خیطه

فروش خگستر و خودرو و و ایران در +4

فروش حفاری 358

فعلا کاملا نقد تا خلیج
                        شما دوباره خالی کردی برای شخلیج. از یه سوراخ چند بار گزیده میشید. شاید دوباره به تعویق بیافته. این جا ایران است دوست عزیز
                        اگر فقیر به دنیا آمدی تقصیر خودت نیست ولی اگر فقیر از دنیا رفتی خودت مقصر هستی

نظر

• ahmad m
                          ستاره دار(2)
                          • Aug 2012
                          • 969

در اصل توسط buodan پست شده است View Post
                          داشتم حجم معاملات قشیر را بررسی می کردم که به نکته جالبی پی بردم ، از ابتدای بهمن تا امروز (حدود 30 روز کاری) حجم معاملات قشیر 25 میلیون سهم بوده !!!!!!!!!!!!! یعنی دو برابر شناوری سهم معادل 50 درصد از سهام شرکت در 30 روز کاری معامله در قشیر صورت پذیرفته است . همه سهامداران شرکت که هر روز پای سیستم و مشغول معامله نیستند . مثلا خود من 20000 قشیر دارم و یک ماهه معامله نکردم و امثال من زیادند . پس میشه نتیجه گرفت که یک عده با هدف خاصی هر روز خرید و فروش می کنند و صف فروش می سازند تا قیمت سهام را پایین بکشند ، هر موقع هم که سهامشون تمام میشود با یک رنج مثبت به همان مقدار جایگزین و دوباره در صف فروش قرار می دهند . سهامدار خرد هم که تا صف میبینه سریع میره تو صف .
                          همیشه نمیشه اینطور محاسبه کرد مثلا من نوعی امروز میخرم فردا منفی باشه میفروشم فروشنده همیشه هست و زیاد به سرمایه سهم و شناور سهم ارتباطی نداره.

کما اینکه اگر سهمی در چند روز متوالی در مثبت حجم بزنه نظر شما صادق خواهد بود در این صورت تمام عرضه ها جذب خواهد شد ولی حجم معاملات در روند منفی برای سهم سم کشنده است. چون نوسان گیر میخره و استاپ هم داره. در هر دو حالت فروشنده است پایین بره استاپ میخوره بالا بره با سود خارج میشه.
                          آخرین ویرایش توسط ahmad m؛ 2013/03/05, 13:42.
                          بعضی اعداد همچون فرشته های خیر و خوشبختی اند و بعضی شرور و نحس

نظر

• محمود گرگانی
                            عضو فعال
                            • Sep 2012
                            • 972

خرید وایران با حجم زیاد علت خرید قرار گرفتن در روند صعودی راستی از زیرخاکیهای معرفی شده پرریسک بود. امیدوارم 50 درصدی بازده هی بده
                            بس عمارت که بود خانهٔ رنج
                            بس خرابی که شود پردهٔ گنج

نظر

• محمد 66
                              عضو فعال
                              • Mar 2011
                              • 2938

در اصل توسط ahmad m پست شده است View Post
                              همیشه نمیشه اینطور محاسبه کرد مثلا من نوعی امروز میخرم فردا منفی باشه میفروشم فروشنده همیشه هست و زیاد به سرمایه سهم و شناور سهم ارتباطی نداره.

کما اینکه اگر سهمی در چند روز متوالی در مثبت حجم بزنه نظر شما صادق خواهد بود در این صورت تمام عرضه ها جذب خواهد شد ولی حجم معاملات در روند منفی برای سهم سم کشنده است. چون نوسان گیر میخره و استاپ هم داره. در هر دو حالت فروشنده است پایین بره استاپ میخوره بالا بره با سود خارج میشه.
                              دوست عزیز با حرف شما موافقم ولی معاملات قشیر و دیگر قندی ها را چند روزه که زیر نظر دارم و قضیه اش فرق میکنه و کاملا مشخصه که چه هدفی دارند ، مثلا دو سه روز قبل همین قشیر 200 هزار صف فروش داشت به محض این که صف فروش جمع شد در عرض یک دقیقه 100 هزار سهم را تا +2 رنج زدند و جمع کردند و دقیقا به همان تعداد دوباره گذاشتند در صف فروش . با این کارشون سهامدار قندی را کاملا خسته می کنند و به جایی رسوندند که کسی که قچار را 800 خریده از ترس این که فردا پایین تر نره سهمشو با ضرر میگذاره برای فروش و با این کار هرچقدر بخوان میتونن قچار را به جای 800 در 600 جمع کنند .

نظر

• تاران
                                عضو فعال
                                • Jan 2012
                                • 958

خرید وایران و شرانل

نظر

در حال کار...
                                X