امروز چه کردید؟ چرا؟

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • شاهین محلوجی
    عضو فعال
    • Jun 2011
    • 2050

زمان آخرین تغییرات اسپرد خرید فروش نوع ارز
    14:50:15 سه شنبه 15 اسفند 0.1149 4.6240 4.7389
    یورو
    13:53:27 سه شنبه 15 اسفند 0.0880 3.4865 3.5745
    دلار

دیروز در سایت اعلام شد دلار 3200 فرصت خریده .......
    البته ما که خرید و فروش ارز نمیکنیم از فرصتهای سهام دلاری بایستی استفاده کنیم...

فردا صف فروشی برای پالایشگاهیا و روغنیها و سهام مرتبط به دلار نیست و احتمالا از صفر تابلو تا + پیش برن..

موفق باشید
    جهــــان هــر کــــس بـــه وســــعت فــــــکر اوســـت...

نظر

• AVIN 8861
      عضو عادی
      • May 2012
      • 210

در اصل توسط buodan پست شده است View Post
      اونایی که قچار در قیمت عرضه اولیه گیرشون نیومد ، و کارگزاری با منت بهشون سهمیه میداد می توانند دو سه روز آینده هرچقدر خواستند در قیمت عرضه اولیه قچار بخرند . البته حواسشون باشه رکبی نخورند چون هرلحظه ممکنه این صف فروش تبدیل بشه به صف خرید و همه را غافل گیر کند . چون این صف قچار کاملا ساختگی هستش و کار یک عده پولدار بی صفت حروم خوره که باید با فریب سهامدار خرد در آمد حرام برای تامین معاش خانوادشون کسب کنند .

واما سهامدارانی که امروز فروختند به نظر من اشتباه کردند و فریب حقوقی خوردند چون هنوز شاخص کل گروه قند و شکر حمایت بلند مدتشو نشکسته و دو دهم درصد دیگه منفی بخوره میرسه به حمایت بلند مدتش در 4170 یعنی پایان اصلاح .

مطمئن هستم که حمایت شکسته نمیشه چون قیمت بعضی سهم ها به جایی رسیده که بیشتر شبیه جوکه مثلا قزوین دیگه می خواد چند بشه؟؟؟؟؟؟؟؟ یا قچار برسه به قیمت عرضه اولیه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟ یا قشیر ؟؟؟؟؟؟
      سلام......

اول همه چي امكان داره....همين قشير به كمتر از نصف عرضه اوليه هم رسيد...آب هم از آب تكان نخورد...ملتي كه دو ماه قبل در 1100 صف خريد ميليوني گذاشته بودن همه در قيمت 330 در صف فروش بودند...پس افت بيشتر هم امكان داره...

دوم گروه در وضعيت بدي قرار داره..اتفاقا برعكس همه حمايتهاي رواني هم حتي شكسته شد....در بدترين اوضاع گروه در بهار امسال هيچگاه قيمت قنيشا را كمتر از 1050 نديديم...1050 دقيقا يك حمايت واقعي و فوق العاده بود كه شايد ده بار جواب داد....ديروز و امروز اين حمايت مثل آب خوردن شكسته شد....قزوين امروز بعد آن افت بسيار سهمگين انتظار بود روز مثبت و خوبي را سپري كند (دقيقا ديروز اين گونه فكر مي كردم ) اما آش قندي ها انقدر شور بود كه اين حتي حمايت رواني 700 را هم ظاهرا شكست....قشير هم نبايد انقدر آسوده به زير 1000 نفوذ مي كرد....فقط قند ثابت آبرو داري كرد....

سوم ممكن است مافياي گروه دوباره بخواهد اتفاقات بهار91 را تكرار كند....آن قيمتهاي تاريخي و البته خنده دار ....اصفهان 1100 و قشير 310 و قزوين 270 و ... قبول كنيم اگر همين تابستان هم منطقي رشد مي كردند و نه اينكه قزوين و قشير 5 برابر شوند سهامداران فعلي گروه روزگار بسيار آسوده تري داشتند.....

نظر

• اسمان
        عضو فعال
        • Sep 2012
        • 760

خريد شاوان هدف اوليه سهم 1000

نظر

• bahane
          Banned
          • Feb 2013
          • 76

.
          .
          .
          یکی جواب ما رو هم بده...

تاحالا 100 بار حرف عوض کردن...

شخلیج کی قراره بیاد؟؟

نظر

• anahita
            عضو فعال
            • Jan 2013
            • 769

در اصل توسط AVIN 8861 پست شده است View Post
            سلام......

اول همه چي امكان داره....همين قشير به كمتر از نصف عرضه اوليه هم رسيد...آب هم از آب تكان نخورد...ملتي كه دو ماه قبل در 1100 صف خريد ميليوني گذاشته بودن همه در قيمت 330 در صف فروش بودند...پس افت بيشتر هم امكان داره...

دوم گروه در وضعيت بدي قرار داره..اتفاقا برعكس همه حمايتهاي رواني هم حتي شكسته شد....در بدترين اوضاع گروه در بهار امسال هيچگاه قيمت قنيشا را كمتر از 1050 نديديم...1050 دقيقا يك حمايت واقعي و فوق العاده بود كه شايد ده بار جواب داد....ديروز و امروز اين حمايت مثل آب خوردن شكسته شد....قزوين امروز بعد آن افت بسيار سهمگين انتظار بود روز مثبت و خوبي را سپري كند (دقيقا ديروز اين گونه فكر مي كردم ) اما آش قندي ها انقدر شور بود كه اين حتي حمايت رواني 700 را هم ظاهرا شكست....قشير هم نبايد انقدر آسوده به زير 1000 نفوذ مي كرد....فقط قند ثابت آبرو داري كرد....

سوم ممكن است مافياي گروه دوباره بخواهد اتفاقات بهار91 را تكرار كند....آن قيمتهاي تاريخي و البته خنده دار ....اصفهان 1100 و قشير 310 و قزوين 270 و ... قبول كنيم اگر همين تابستان هم منطقي رشد مي كردند و نه اينكه قزوين و قشير 5 برابر شوند سهامداران فعلي گروه روزگار بسيار آسوده تري داشتند.....

وای خدای من :) یعنی منتظر قچار 250 تومانی باشیم با این تفاسیر ؟ :D :D:D:D:D:D
            *** هرچه در جستن آنی ، آنی ***

نظر

• sourena
              عضو فعال
              • Aug 2011
              • 1080

من سهامدار قندی نیستم
              ولی حال و روز اونها را درک میکنم
              انتظار بدبختی و ضرر یکعده برای خرید در قیمتهای نازل واقعاً کار چندش آوریه
              سال 1392 می تونه یک سال طلایی و فراموش نشدنی برای بورس وبازار سرمایه باشه.

نظر

• محمد 66
                عضو فعال
                • Mar 2011
                • 2938

در اصل توسط AVIN 8861 پست شده است View Post
                سلام......

دوست عزیز شرایط امسال قندی ها با سال گذشته خیلی فرق دارد ، قندی ها تا پارسال کلی زیان انباشته داشتند ولی از آن موقع تا بحال روز بروز اوضاعشون داره بهتر میشه و در هر گزارش انتظار یک تعدیل مثبت از قندی ها می رود . مثلا همین قند لرستان که دو سال پیش به ازای هر سهم 50 تومان هم نمی توانست سود بسازد امسال حداقل 500 تومان به ازای هر سهم سود خواهد ساخت یعنی 10 برابر و شاید سال آینده 1000 تومان و همچنین دیگر قندی ها ، گزارشات قندی ها را به دقت مطالعه کن متوجه می شوی .

همچنین در حال حاضر بیشتر شرکت های قندی با این ذخیره قند و شکری که در انبارهاشون دارند مثل معدن طلا می مانند . مثلا قند قزوین اگر ذخیره قند و شکر موجود در انبارش را حساب کنی حدود 1000 تومان به ازای هر سهم خواهد شد . با ذخیره انبار قند قزوین میشه یک کارخانه قند دیگر راه انداخت . منظورم این هست که اوضاع شرکت های قندی با سالهای قبل خیلی متفاوت هست .
                تازه افزایش سرمایه چند صد درصدی شرکتهای قندی خودش کلی به ارزش این شرکتها می افزاید .

دلار بالای 2000 در بودجه هم خودش مزید برعلت است . واردکننده شکر تا به حال با دلار 1200 شکر وارد می کرد که تقریبا کیلویی 1200 برای واردکننده تمام میشد اما حالا باید با دلار 2200 وارد کند که در میاد کیلویی 2400 ، میدونی چقدر به نفع شرکتهای قندی میشود و سودشان چقدر افزایش پیدا می کند .

در کل قندی ها هم تکنیکال بلند مدتشون صعودی هست و هم بنیادی اوضاعشون خیلی خوب شده است .

انتظار دارم سهامشون یکساله حداقل دو برابر شود . مطمئن باش اگر ارزشمند نبودن یک عده اینقدر تلاش نمی کردند که قیمتها را پایین بکشند .
                آخرین ویرایش توسط محمد 66؛ 2013/03/05, 17:08.

نظر

• anahita
                  عضو فعال
                  • Jan 2013
                  • 769

در اصل توسط sourena پست شده است View Post
                  من سهامدار قندی نیستم
                  ولی حال و روز اونها را درک میکنم
                  انتظار بدبختی و ضرر یکعده برای خرید در قیمتهای نازل واقعاً کار چندش آوریه
                  من قصد شوخی داشتم فقط آقای سورنا ، هر جور دوست دارین نوشته های دیگران رو تفسی نکنیین لطفا . باشه ، خودم پالایشگاهی دارم ، امیدوارم پالایشی ها به زمین گرم بخورن و نابود بشن. خودا رو شکر شروع هم شده این فرایند .
                  *** هرچه در جستن آنی ، آنی ***

نظر

• safaklar
                    ستاره دار(14)
                    • Sep 2011
                    • 626

در اصل توسط bahane پست شده است View Post
                    .
                    .
                    .
                    یکی جواب ما رو هم بده...

تاحالا 100 بار حرف عوض کردن...

شخلیج کی قراره بیاد؟؟

تا به امروز که ابزار خوبی برای کنترل بازر بوده . نمیتونن ازش دل بکنن.

نظر

• AVIN 8861
                      عضو عادی
                      • May 2012
                      • 210

در اصل توسط buodan پست شده است View Post
                      دوست عزیز شرایط امسال قندی ها با سال گذشته خیلی فرق دارد ، قندی ها تا پارسال کلی زیان انباشته داشتند ولی از آن موقع تا بحال روز بروز اوضاعشون داره بهتر میشه و در هر گزارش انتظار یک تعدیل مثبت از قندی ها می رود . مثلا همین قند لرستان که دو سال پیش به ازای هر سهم 50 تومان هم نمی توانست سود بسازد امسال حداقل 500 تومان به ازای هر سهم سود خواهد ساخت یعنی 10 برابر و شاید سال آینده 1000 تومان و همچنین دیگر قندی ها ، گزارشات قندی ها را به دقت مطالعه کن متوجه می شوی .

همچنین در حال حاضر بیشتر شرکت های قندی با این ذخیره قند و شکری که در انبارهاشون دارند مثل معدن طلا می مانند . مثلا قند قزوین اگر ذخیره قند و شکر موجود در انبارش را حساب کنی حدود 1000 تومان به ازای هر سهم خواهد شد . با ذخیره انبار قند قزوین میشه یک کارخانه قند دیگر راه انداخت . منظورم این هست که اوضاع شرکت های قندی با سالهای قبل خیلی متفاوت هست .
                      تازه افزایش سرمایه چند صد درصدی شرکتهای قندی خودش کلی به ارزش این شرکتها می افزاید .

دلار بالای 2000 در بودجه هم خودش مزید برعلت است . واردکننده شکر تا به حال با دلار 1200 شکر وارد می کرد که تقریبا کیلویی 1200 برای واردکننده تمام میشد اما حالا باید با دلار 2200 وارد کند که در میاد کیلویی 2400 ، میدونی چقدر به نفع شرکتهای قندی میشود و سودشان چقدر افزایش پیدا می کند .

در کل قندی ها هم تکنیکال بلند مدتشون صعودی هست و هم بنیادی اوضاعشون خیلی خوب شده است .

انتظار دارم سهامشون یکساله حداقل دو برابر شود . مطمئن باش اگر ارزشمند نبودن یک عده اینقدر تلاش نمی کردند که قیمتها را پایین بکشند .
                      دوست گرامي با زير و به اين سهم ها آشنا هستم و مطالعه هم كرده ام!! و تا به حال به تناوب در دو سال گذشته سهامدار همه سهمهاي قندي بوده ام.
                      شما ظاهرا دقيق مطالعه نكرديد ، آنچه بنده روايت كردم مربوط به اسفند سال قبل تا تيرماه امسال است. در يك سال گذشته هيچ تفاوت و رشد بنيادي عمده و فاحشي را شاهد نبوديم و آنچه نوشته ايد درباره سال گذشته كاملا نادرست است.متاسفانه ...در مقطع زماني كه اشاره شد سود تمام شركتهاي قندي از قبيل لرستان و اصفهان و مرودشت و....با اندكي بالا و پايين نزديك به EPS فعلي شان هست ...بنابراين لطفا شما بيشتر دقت فرماييد...آن داستان زيان ده بودن صنعت و متعلق به يك سال قبل و حتي در بيشتر قندي ها دو سال قبل و ...مطلقا نيست.

با مواردي كه در مورد موجودي انبار و... گفتيد مخالف نيستم،هرچند درباره دلار اشتباه نكنيد آنچه براي اين صنعت مهم است نرخ مرجع است كه به هيچ عنوان بودجه ارائه شده 92 دلالتي بر دلار "مرجع" بالاي 2000 تومان ندارد.حداقل فعلا.....بگذريم.... اما اينها در اين صنعت مهم نيست...مهم اين است كه حجم پايين سرمايه اين سهم ها جولانگاه مافياي سفته بازي كل بورس ايران است....و...نكته آخر كه سهامدار حقيقي اندكي وجود دارد كه از قندي ها سود خوبي برده باشد...اكثرا سهامدار قندي در زيان هستند. متاسفانه....

نظر

• sourena
                        عضو فعال
                        • Aug 2011
                        • 1080

در اصل توسط anahita پست شده است View Post
                        من قصد شوخی داشتم فقط آقای سورنا ، هر جور دوست دارین نوشته های دیگران رو تفسی نکنیین لطفا . باشه ، خودم پالایشگاهی دارم ، امیدوارم پالایشی ها به زمین گرم بخورن و نابود بشن. خودا رو شکر شروع هم شده این فرایند .
                        خانوم جان..این مسئله شوخیش هم زشته ...اینجا هم جای شوخی نیست
                        اینجور حرفهای کودکانه اگر دل کسی رو بشکونه چه جوابی داری بدی!؟
                        سال 1392 می تونه یک سال طلایی و فراموش نشدنی برای بورس وبازار سرمایه باشه.

نظر

• امیر2309
                          عضو فعال
                          • Apr 2011
                          • 2127

در اصل توسط امیر2309 پست شده است View Post
                          خريد رنا جنازه رو صفر فروش به صف نشين هاي هميشه در صحنه
                          نگاه كردن به صف فروش رنا و استدلالهاي خريدار ديروز
                          تعجب از صف فروش شپاس
                          مترصد خريد سنگين شپاس در منفي احتمالي فردا
                          www.mahak-charity.org

نظر

• امیر2309
                            عضو فعال
                            • Apr 2011
                            • 2127

در اصل توسط anahita پست شده است View Post
                            شوخي وجود نداره روند وقتي نتزولي باشه بخواد بريزه يه قيمت هاي رو مي بينه كه آدم شاخ درمياره
                            نمونه اش هم زياده با حرف من و شما سهم بالا و پايين نمي شه
                            قنيشا 1500 الان زير 1000
                            غبشهر زير 1000 يادش بخير از 1700 ريخت
                            قشير بدترين تجربه من و ضرر سنگين ......
                            www.mahak-charity.org

نظر

• reza ourom
                              عضو عادی
                              • Feb 2013
                              • 165

خرید شکربن و خساپا شرانل ها رو ردش کردیم به نظرم پالایشگاهی ها هم دیگه به نفس نفس افتادن اونم از وضع قندیا بهترین کاری که میشه کرد باید شرکتهای کوچیک رو مد نطر قرار داد چون بازار به هیچ صراطی مستقیم نیست وبا یه خبری از صف خرید میلیونی به صف فروش کشیده میشه وبالعکس خدا رو شکر که اکثرا همه نوسان گیر شدند و این به خیر کسی نیس جز کارگزاریهای عزیز با اون عرضه اولیه دادنشون فردا دقیقا عکس حرکت امروز اتفاق خواهد افتاد نابسامانی دلار هم بیداد میکنه ذر یه روز 200تومن بالا پایین کردن.....
                              [SIZE=3][COLOR="#B22222"]خوشبختی توپی است که وقتی می غلتد به دنبال آن می دویم و وقتی توقف می کند به آن لگد می زنیم[/COLOR].[/SIZE]

نظر

• "heydar"
                                عضو فعال
                                • Sep 2012
                                • 7493

فروش فاذر
                                خرید شیران

نظر

در حال کار...
                                X