در اصل توسط bahane پست شده است
View Post
امروز چه کردید؟ چرا؟
Collapse
X
-
در بورس نداشتن تحلیل و دنباله روی کورکورانه قطعاً شکست سنگین به ارمغان خواهد آورد.
-
در اصل توسط anahita پست شده است View Postمن قصد شوخی داشتم فقط آقای سورنا ، هر جور دوست دارین نوشته های دیگران رو تفسی نکنیین لطفا . باشه ، خودم پالایشگاهی دارم ، امیدوارم پالایشی ها به زمین گرم بخورن و نابود بشن. خودا رو شکر شروع هم شده این فرایند .حیوانات بیگناه را حمایت کنید...برای کمک به نگهداری از حیوانات آسیب دیده و بی سرپناه www.Cal.ir :x
نظر
-
در اصل توسط anahita پست شده است View Postمن قصد شوخی داشتم فقط آقای سورنا ، هر جور دوست دارین نوشته های دیگران رو تفسی نکنیین لطفا . باشه ، خودم پالایشگاهی دارم ، امیدوارم پالایشی ها به زمین گرم بخورن و نابود بشن. خودا رو شکر شروع هم شده این فرایند .
همیشه برای دیگران خیر بخواهید
چرا ... به زمین گرم ؟!!
انشالله بقیه هم رشد کنند نه اینکه یک عده بد بخت بشن .
گاهی ادبیات برخی کاربران ... سکوت کنم بهترهدنیا دو روز است ... روزی برای تو ، روزی علیه تو
نظر
-
در اصل توسط homework پست شده است View Post
همیشه برای دیگران خیر بخواهید
چرا ... به زمین گرم ؟!!
انشالله بقیه هم رشد کنند نه اینکه یک عده بد بخت بشن .
گاهی ادبیات برخی کاربران ... سکوت کنم بهترهدر بورس نداشتن تحلیل و دنباله روی کورکورانه قطعاً شکست سنگین به ارمغان خواهد آورد.
نظر
-
بنده امروز تو اوج قیمت وارد رمپنا شدم که احتمالاً ضرر خواهم کرد. دلیلش این بود که قبل از 9 اردر گذاشتم و بعد فرصت نکردم که ببینم روند صف تا 9 چطوره.در بورس نداشتن تحلیل و دنباله روی کورکورانه قطعاً شکست سنگین به ارمغان خواهد آورد.
نظر
-
در اصل توسط شاهین محلوجی پست شده است View Postزمان آخرین تغییرات اسپرد خرید فروش نوع ارز
14:50:15 سه شنبه 15 اسفند 0.1149 4.6240 4.7389
یورو
13:53:27 سه شنبه 15 اسفند 0.0880 3.4865 3.5745
دلار
دیروز در سایت اعلام شد دلار 3200 فرصت خریده .......
البته ما که خرید و فروش ارز نمیکنیم از فرصتهای سهام دلاری بایستی استفاده کنیم...
فردا صف فروشی برای پالایشگاهیا و روغنیها و سهام مرتبط به دلار نیست و احتمالا از صفر تابلو تا + پیش برن..
موفق باشید
منفی قچار و شرائل غمارگ و .... از دست ندید..جهــــان هــر کــــس بـــه وســــعت فــــــکر اوســـت...
نظر
-
-
در اصل توسط ata007 پست شده است View Postنوش جونت میثم جوون
آقا پیشنهاد خرید بده :D
زامیاد 577 هم دو دلم بخرم یا نه !!! البته بهترش اینه که وقتی صف خساپا جمع شد خریدش ....///
نظر
-
در اصل توسط meysam_sh_2020 پست شده است View Postمن فعلا خریدی ندارم ......روی قندی ها هستم ..قصفها زیر 3600 منتظرم ببینم میدن .........شرانل هم اخر وقت شاید زیر 1000 دادن ...البته فعلا دارم نگاه میکنم ......قصد ورود ندارم امروز ..ولی خوب اگه چیزی به پستمون خورد که نوسان بده .......میگم .....
زامیاد 577 هم دو دلم بخرم یا نه !!! البته بهترش اینه که وقتی صف خساپا جمع شد خریدش ....
نظر
-
در اصل توسط ata007 پست شده است View Postمیثم جون شرانل زیر 1000 بدن عالیه منم دارم فقط بهش نگاه میکنم
شرانل منو یاد غبشهر روی 1500-1600 میندازه که نوسان گیرا به تور هم خورده بودن ........باید حجم بالایی بزنه و گرنه بالا نره پایین میاد .......البته یک راه دیگه داره که ببینده و باتعدیل بالا بره :Dآخرین ویرایش توسط meysam_sh_2020؛ 2013/03/06, 09:55.///
نظر
-
خروج از ته مونده کسعدی با سود
خروج از رمپنا با زیان
ورود به شیران جهت 200% سود انباشته مجمعدر بورس نداشتن تحلیل و دنباله روی کورکورانه قطعاً شکست سنگین به ارمغان خواهد آورد.
نظر
-
عجب اتفاق جالبی تو کشرق افتاد همه صف خریدو حقیقها دادن و اکثر صف خریدو حقوقیها و گروهیها خریدن این یعنی گوش شیطون کر حقیقیها زدن رو دست حقوقیها یا نه دوباره مثل گذشته حقیقیها جوگیر شدن و آخر بازار متوجه میشن بازم اشتباه کردن بشینیم تا آخر بازار ببینیم کدوم رودست خوردن....
نظر
نظر