در اصل توسط sinashavandi پست شده است
View Post
امروز چه کردید؟ چرا؟
Collapse
X
-
-
در اصل توسط علی کرمی پست شده است View Postامروز یه خورده فحش و فحش کاری با امور سهام شرانول و کارگزاری رضوی شعبه مشهد داشتم و در آخر نتیجه ای حاصل نشد
دوستان اگه کسی شماره کارگزاری رضوی دفتر مرکزی تهران رو داره بزاره ..... شماره مستقیم نه تلفن گویا .......
ناجوانمردانه ترین عرضه ی تاریخ رو از آستان به اصطلاح مقدس شاهد بودیم ..... می گند آستان پول لازم بوده ...... دروغ از این گنده تر ما ندیدیم آخه آستانی که همین الان داره به دولت وام میده .... آستانی که اگه پولشو از تو بانک ملت ورداره این بانک به خاک سیاه مینشینه .. آستانی که هرساله اندازه بودجه دولت درامد داره مگه میشه پول لازم باشه؟؟؟
تلفنی صحبت کردم میگفتند برا بودجه 92 تعدیل داریم ولی ممکنه 200 تومن نباشه اینا چهار روز میگن فردا بودجه رو میفرستیم .....
نظر
-
فروش غمارگ هایی که رو 611 تومان خریده بودم و با پول فروش آنها
خرید فزرین در حدود 54 هزار تا( هر چی خریدم زیر 7781 بود)
واقعا" جالبه عرضه اولیه رو 8000 ریال بوده که برای خریدار با احتساب فروش 8124 ریال تموم میشه
اینهایی که حتی تو عرضه اولیه خریدن و دارن زیر 7800 ریال میفروشن یعنی دارن 4 درصد ضرر میدن
این سهم برای سال 91 هم تعدیل مثبت داره
یه سری سهامدار حقیقی که تعداد بالا دارن ، دارن سهمو منفی میکنن که سهامدارهایی که تعداد کم دارن را خسته و عصبی کنند تا بتونند از چنگشون در بیارن
این سهم در تاریخ 1391.10.19 ، 11979 ریال هم معامله شده یعنی تا اینجا و با قیمت پایانی امروز (7794 ریال) در حدود 35 درصد افت داشته
به نظر من که خرید در این قیمتها بینظیره .
جالب اینجاست که پیشبینی 92 در حدود 23 درصد هم بیشتر از 91 بوده و وضعیت فعلی سهم اینه !!!The greater the risk ، The greater the reward
هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری
نظر
-
در اصل توسط بابک 52 پست شده است View Postفروش غمارگ هایی که رو 611 تومان خریده بودم و با پول فروش آنها
خرید فزرین در حدود 54 هزار تا( هر چی خریدم زیر 7781 بود)
واقعا" جالبه عرضه اولیه رو 8000 ریال بوده که برای خریدار با احتساب فروش 8124 ریال تموم میشه
اینهایی که حتی تو عرضه اولیه خریدن و دارن زیر 7800 ریال میفروشن یعنی دارن 4 درصد ضرر میدن
این سهم برای سال 91 هم تعدیل مثبت داره
یه سری سهامدار حقیقی که تعداد بالا دارن ، دارن سهمو منفی میکنن که سهامدارهایی که تعداد کم دارن را خسته و عصبی کنند تا بتونند از چنگشون در بیارن
این سهم در تاریخ 1391.10.19 ، 11979 ریال هم معامله شده یعنی تا اینجا و با قیمت پایانی امروز (7794 ریال) در حدود 35 درصد افت داشته
به نظر من که خرید در این قیمتها بینظیره .
جالب اینجاست که پیشبینی 92 در حدود 23 درصد هم بیشتر از 91 بوده و وضعیت فعلی سهم اینه !!!
نظر
-
در اصل توسط negar پست شده است View Postولی تو یکی از سایتها 2 نفر که به این امور خیلی واردند که کی چی داره چقدر داره میگفتند که استان 4-5 میلیون سهم برای فروش داره که این 2 روز هم نفروخته بلکه حقیقیها و چند حقوقی کوچک نوسانگیر بودند بعید میدونم این شنبه در این وضع بماند*** هرچه در جستن آنی ، آنی ***
نظر
-
-
خرید شپاس میانگین 27100
اگر هر کدام از سهم هام امروز صف خرید بشه کمی خواهم فروخت تا شپاس اضافه کنمإِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ
نظر
-
فروش تعدادی قصفها به صف خرید ...........فروش قپیرا .........با 3.5 درصد سود .......................
خرید تعدادی قچار .....قندی ها رو عشق است ........///
نظر
-
-
فروش شاوان 898
خرید کمی قچار چه بزن بزنی شده....جهــــان هــر کــــس بـــه وســــعت فــــــکر اوســـت...
نظر
نظر