اضافه کردن قچار
امروز چه کردید؟ چرا؟
Collapse
X
-
-
-
در اصل توسط 6500400 پست شده است View Postشاهبندر یه چیز دیگه است. خبرهای خوب یکی پشت سر دیگری میاد
بنده تصور میکنم توی تاپیک شبندر اظهار نظرهای احساسی رو به فزونی گذاشته و از نگرش منطقی به شبندر فاصله گرفته تا جایی که نظرات انتقادی راجع به شبندر رو اصلاً نمیخوان بشنون! واقعیت اینه که بازار دیروز و البته امروز از تمام افزایش سودآوری و پتانسیل فوق العاده شبندر اطلاع داره و قیمت حدود 560 رو براش انتخاب کرده. شبندر سهم ناشناخته ای نیست که تازه بعد از رو اومدن صف خرید بشه. اگه صفی در کار بود باید دیروز و یا حداکثر امروز خودش رو نشون میداد. در قبال سهم عظیم شبندر بازار دو قسمته. عده ای که شبندر داشتن و فروختن و سود بردن و عده ای که خریدن تا سود کنن. گروه سوم (کسایی که شاید روزهای آینده بخوان بیان سراغ شبندر) با توجه به بزرگی و آوازه شبندر کم هستن. لذا صف های قابل توجهی در روزهای آتی وجود نخواهد داشت و شبندر کم کم به تعادل خواهد رسید. البته بنده نظر کارسناسیم رو گفتم و چه بسا اشتباه هم باشه.
اما یادمون باشه که غالب مواقع وقتی سهمی با گپ فوق العاده باز میشه خیلیها به دنبال خروج و سیو سود هستن و همین دلیل باعث میشه سهم زود به تعادل برسه. بهترین نمونش غمارگ 2-3 هفته پیشه.
تا در آینده چه پیش آید.
ممنونمدر بورس نداشتن تحلیل و دنباله روی کورکورانه قطعاً شکست سنگین به ارمغان خواهد آورد.
نظر
-
فروش 50% باقیمانده شبندر و خروج کامل
فروش کمنگنز. سود نوسانگیری اصلاً دلچسب نیست!در بورس نداشتن تحلیل و دنباله روی کورکورانه قطعاً شکست سنگین به ارمغان خواهد آورد.
نظر
-
در اصل توسط Hamid Broker پست شده است View Postبا عرض سلام و احترام خدمت جناب 6500400
بنده تصور میکنم توی تاپیک شبندر اظهار نظرهای احساسی رو به فزونی گذاشته و از نگرش منطقی به شبندر فاصله گرفته تا جایی که نظرات انتقادی راجع به شبندر رو اصلاً نمیخوان بشنون! واقعیت اینه که بازار دیروز و البته امروز از تمام افزایش سودآوری و پتانسیل فوق العاده شبندر اطلاع داره و قیمت حدود 560 رو براش انتخاب کرده. شبندر سهم ناشناخته ای نیست که تازه بعد از رو اومدن صف خرید بشه. اگه صفی در کار بود باید دیروز و یا حداکثر امروز خودش رو نشون میداد. در قبال سهم عظیم شبندر بازار دو قسمته. عده ای که شبندر داشتن و فروختن و سود بردن و عده ای که خریدن تا سود کنن. گروه سوم (کسایی که شاید روزهای آینده بخوان بیان سراغ شبندر) با توجه به بزرگی و آوازه شبندر کم هستن. لذا صف های قابل توجهی در روزهای آتی وجود نخواهد داشت و شبندر کم کم به تعادل خواهد رسید. البته بنده نظر کارسناسیم رو گفتم و چه بسا اشتباه هم باشه.
اما یادمون باشه که غالب مواقع وقتی سهمی با گپ فوق العاده باز میشه خیلیها به دنبال خروج و سیو سود هستن و همین دلیل باعث میشه سهم زود به تعادل برسه. بهترین نمونش غمارگ 2-3 هفته پیشه.
تا در آینده چه پیش آید.
ممنونم
نظر
-
شرکت در عرضه اولیه شرانل(خرید ایرانول) :D
موقع عرضه روی این قیمتا چند میلیون صف خرید داشت. حالا باز میان میفروشن. چند خریدی که به این قیمت میفروشی؟وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!
نظر
-
-
خرید سنگین شپنا ...........پ.ل گذاشته بودم برای وفارس کنار ........که دیگه زد به سرم شپنا خریدم ..............
خرید 500 عدد قصفها از صف روش ........(تا یک ماه قصفها میخرم پله ای )///
نظر
-
خرید غمارگکودکی اندیشید که خدا چه می خورد، چه می پوشد و در کجا منزل دارد؟
ندایی آمد که :
او غم بندگانش را می خورد، گناهانشان را می پوشد و در قلب شکسته آنان ساکن است...
نظر
نظر