در اصل توسط سلطان بورس پست شده است
View Post
امروز چه کردید؟ چرا؟
Collapse
X
-
-
هر کی استراتژی ای دارد خوب!
ما تا چند دقیقه قبل قیمت فارس کلا پولمون تموم شد. حالا اگر 100 تومن هم می دادن بهش فکر نمی کردم.
چند دقیقه اخرم داشتم به نوسان های 8 درصدی امروزم نگاه می کردم!!!سلامتی و برکت بزرگترین نعمت ها هستند. بزرگترین آرزو هم عاقبت بخیری است. انشالله نصیبمان شود.
نظر
-
در اصل توسط شاهین محلوجی پست شده است View Postتو این چند روز تا تونستیم از بازار منفی بخاطر ورود فارس استفاده کردیم :D ممنون که رو 995 باز شد =)) پالایشگاهیارو به قیمت مفت جارو کردیم اون کی بود شپاس رو 26801 فروخت ای خدا !!!در نگاه کسی که [B]پرواز[/B] را نمی فهمد،هرچه اوج بگیری کوچکتر خواهی شد ...
نظر
-
امروز شلوغ ترین روز کاریم بود و هم از اینطرف تو معاملات بورسیم هم !
حالا تازه باید بیام حساب کتابامو بکنم ببینم چیکار کردم ولی قشهدو ازش موقتا کشیدم بیرون چون سیگنال نزول تا قیمتهای خیلی پایینتر و باورنکردنی تر داشت میداد. فعلا با شپنا و کمی شسینا جابجاش کردم و مقداری هم دم دست نقد گذاشته بودم اگر فارس قیمت مفت داد بخرم ولی تقریبا به همچین اتفاقی باور نداشتم تا دیدم این رفت رو 995 برگشتم برم کل باقی پولو شپنا بردارم دیدم ای دل غافل صف میلیونی شد !ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست
نظر
-
دوستان سلام و سال نو مبارك
يه سوال
امروز اخرين روز بازار بود ؟ يا فردا اخرين روز هست؟@};- هميشه 20 درصد نقد جهت نوسان و كنترل قيمت سبد
پر سود باشيد و سالم @};-
نظر
-
در اصل توسط سلطان زمان پست شده است View Postدوستان سلام و سال نو مبارك
يه سوال
امروز اخرين روز بازار بود ؟ يا فردا اخرين روز هست؟
اگر منظورتون پس فردا یعنی 30 ام هست باید بگم چون صرفا بانکها به صورت شیفت و صرفا برای دریافت و پرداختهای مالی باز هستند و تبادلات بین بانکها ممنوع است پس نهادهای مالی وابسته مثل بورس هم غیر فعال هستند.
امروز اخرین روز سال بود.ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست
نظر
-
منظورم فرداي كاري يعني همون 30 ام
تشكر كيوان جان@};- هميشه 20 درصد نقد جهت نوسان و كنترل قيمت سبد
پر سود باشيد و سالم @};-
نظر
-
بازار مسخره ای رو نظاره گر هستیم .......بازاری که اکثر سهم ها صف خرید ولی حجمشون پر نمیشه (-:///
نظر
نظر