امروز کمی از بانکی ها رو فروختم
امروز چه کردید؟ چرا؟
Collapse
X
-
نظر
-
در اصل توسط داش مهدی پست شده است View Postوقتی عرضه ای تو بازار نباشه، خریدار هر چی که دم دستش برسه رو میخره
مثل صف قنقش که جمع شد;)
قنقش هم همچین سهم دره پیتی نیست تکنیکالی زمانش را طی میکنه از نظر سودآوری هم شرایط بدی نداره. از سال 1370 وارد بورس شده و یکی از پر سابقه ترین سهام های بورسی هست. و در تمام مجامع خود طی این 20 سال تقسیم سود داشته بخصوص از سال 1381 که اغلب قندی ها زیان ده بودند این سهم شناسایی سود داشته . افت قیمتی سهم همواره همراه با افزایش سرمایه بوده و ..... خشک شد شاید هم شگفتی ساز سال 92 همین قنقش باشه خدا را چه دیدی:D:
مهمتر از همه اینکه ماله دیار نصف جهانهآخرین ویرایش توسط A-Mohammadi؛ 2013/03/25, 21:59.در سرزمین من هر چه را نمی فهمند مسخره میکنند.
نظر
-
از اونجا که خریدها ی اساسی رو تو روزای بحران وفارس تکمیل کردم روز آخر هم نوسان خوب جواب داد امروز بیشتر نظاره گر بودم و یک نوسان کوچولو رو میدکو گرفتم دوباره یک پله کوچولو هم برداشتم البته دیر جنبیدم وگرنه همراه رو سنگینش می کردم[COLOR="#800080"][SIZE=1][CENTER]نیما یوشیج در جشن یک سالگی فرزندش : پسرم یک بهار تابستان پاییز و زمستان را دیدی از این پس همه چیز جهان تکراری است جز مهربانی کردن[/CENTER][/SIZE][/COLOR]
نظر
-
گرفتن نوسان از حق تقدم وبشهر خرید 613فروش 670خیلی حال داد:D[SIZE=3][COLOR="#B22222"]خوشبختی توپی است که وقتی می غلتد به دنبال آن می دویم و وقتی توقف می کند به آن لگد می زنیم[/COLOR].[/SIZE]
نظر
-
خریدم باهنر پله اولوقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!
نظر
-
-
خرید حق تقدم پارسان زیر 660 خیلی دلچسب بود...
فروش وبشهر و خرید حق تقدم وبشهر تو منفی کامل!تمام سال من بی تو...
نظر
نظر