کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
به هر حال وقتی خود سهم تو درصدهای مثبت معامله میشه امروز و قیمت پایانیش هم بالای 169 تومنه منفی خوردن حقش بی معنیه...
مثبت 8 فردای وبشهرح تازه میشه 69 تومن!!! اونوقت خود سهم امروز بالای 170 معامله میشد!همین امروز هم اگه 200 هزارتا فروش اول وقت حقوقی نبود حق تقدم سهم به این وضع دچار نمیشد...
من فکر میکنم وبشهر حداقل تا 190 و حقش حداقل حداقل باید تا 80 تومن بره...;)
بله،منبع موثق نیست متاسفانه،اما با توجه به اینکه شرکت اعلام کرده افزایش سرمایه قبل از مجمع سالیانه حتما ثبت میشه، اینطور استنباط میشه کرد که این خبر درست باشه...;)
ron عزيز مگر مي شود از كنور دست برداشت.
امروز هم روي تقريبا صفر كنور برداشتم.
درود بر داداش گلم احسان عزیز و بزرگوار درست می فرمایید سبد بدون کنور انگار که خالیه
امروز نشستم تمام خرید فروش های کنور رو از روز اول تا الان حساب کردم اگر بخوایم معدل بگیریم الان موجودی با معدل 6680 در میاد میشه اینجوری حساب کرد اگر فردا کنور رو خالی کنم یعنی چنددرصد از عرضه اولیه تا الان پس داده حالا دیگه می تونم بگم اسیرش شدم
[COLOR="#800080"][SIZE=1][CENTER]نیما یوشیج در جشن یک سالگی فرزندش : پسرم یک بهار تابستان پاییز و زمستان را دیدی از این پس همه چیز جهان تکراری است جز مهربانی کردن[/CENTER][/SIZE][/COLOR]
و وقتی روند صعودی هست جاری بودنش بسیار عالی است به دوجهت
یکی اینکه سهم فرصت شناسایی سود میده و وقتی سهم به پیک رسید یه دفعه به قول ما مخندسا کلپس نمیکنه
یکی دیگه اینکه یه صفره پهن میشه که همه میتونند ازش بخورند
برا اینکه مضرات قفل بودن سهم در صف خرید رو به یاد بیارید یادی کنید از معاملات پتروشیمی شیراز حدود یک ماه قبل که بازیگران اجازه شناسایی سود به سهامدار جزء نداند و بعد از اون که رو 1000 باز شد سهم کلپس کرد به شخصه این نوع معاملات رو بهترین روش برای بقای سهامدارا تو بورس می دونم و با این حرکتی که بازیگران کگل شپنا و پارسان زدند باعث میشه که پول خلیج نم نمک بیاد تو بازار
خرید شپنا در کف یک پله نشستن در 3600 کنور خالی کردن فولاد در 460
[COLOR="#800080"][SIZE=1][CENTER]نیما یوشیج در جشن یک سالگی فرزندش : پسرم یک بهار تابستان پاییز و زمستان را دیدی از این پس همه چیز جهان تکراری است جز مهربانی کردن[/CENTER][/SIZE][/COLOR]
نظر