در اصل توسط Smart پست شده است
مشاهده پست
امروز چه کردید؟ چرا؟
جمع کردن
X
-
نوسان ۴ درصدی از وبشهرح(فروش در سقف،خرید مجدد روی حدودا +۳.۵)
خرید مجدد فباهنر;)
خرید باهنر من که تکمیل شد،بره اون کناره ها تا ببینیم چه گلی به سرمون میزنه:Dتمام سال من بی تو...
نظر
-
سلامدر اصل توسط محمد ح پست شده است مشاهده پستخرید شپنا
هدف سهم رو چند میبینیذ؟...
دلیل هم اگه ذکر کنید ممنون میشم.....بهترین تفریح خوابه!
نظر
-
خرید پخش ۴۰۰ تومنی[B][COLOR=#۰۰۰۰ff]
[/COLOR][B][COLOR=#۰۰۰۰ff]If you don’t build your dream, someone else will hire you to help them build theirs[/COLOR][B]
[COLOR=#۰۰۰۰ff]
[/COLOR][/B][/B][/B]
نظر
-
پی به ای رو بازار تعیین میکنه چرا ساختمونیها با پی به ای ۳ درجا میزنن و رشدی ندارن؟در اصل توسط buodan پست شده است مشاهده پستگروه پالایشگاهی حداقل حداقل کم کم ۲۰ تا ۳۰ درصد حباب دارند . خرید شپنا با پی به ای ۱۰ یا شبندر با پی به ای ۲۰ به چه دلیل ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
نظر
-
شرکتهای پالایشگاهی واقعا صنعت برتر امسال خواهند بود و شپنا و شبندر ليدرهاي بلامنازع آن....در اصل توسط علی کرمی پست شده است مشاهده پستسلام
هدف سهم رو چند میبینیذ؟...
دلیل هم اگه ذکر کنید ممنون میشم.....
نکته مهم دیگه تو این سهم روند صعودیه میان مدت آن و طرح های توسعه آن هستش....ندهد فرصت گفتار به محتاج کریم ، گوش این طایفه آواز گدا نشنیدست
نظر
-
چه کولاکی کرد ثباغ حیف که یه روز زود شروع کرددر اصل توسط satyr پست شده است مشاهده پستخب اون سهم خوبه ثباغ بود که خرید ناقص موند و صف شد فعلا بمونه تا بعد
حق وبشهر و خود سهم دوباره خرید شد
بانک دی خرید شد
نظر
-
به همان دلیل که قثابت و قشرین با پی به ای ۴۰و ۵۰ از لحاظ شما حباب ندارنددر اصل توسط buodan پست شده است مشاهده پستگروه پالایشگاهی حداقل حداقل کم کم ۲۰ تا ۳۰ درصد حباب دارند . خرید شپنا با پی به ای ۱۰ یا شبندر با پی به ای ۲۰ به چه دلیل ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
کسی باید فریاد واحبابا در مورد پالایشیها سر بده که خودش قندی دو آتیشه نباشه;)سال ۱۳۹۲ می تونه یک سال طلایی و فراموش نشدنی برای بورس وبازار سرمایه باشه.
نظر
-
از آن بهار تا این بهار آموخته ام که ...
بیشتر عشق بورزم و تنفر و بدی ها رو از خود دور کنم؛
یاد گرفتم انسان در زندگی میتواند دوباره متولد شود و بهاری زیبا تر خلق کند؛
یاد گرفتم با چشمانی باز تر به زیبایی های اطرافم توجه کنم از اواز پرندگان از نوازش گلها و غذا دادن به حیوانات لذت ببرم؛
یاد گرفتم شاد باشم لبخند بزنم چرا که وقتی به زندگی لبخند میزنم وقتی که به گل لبخند میزنم انعکاس و بازتاب خنده ام را در زندگی و گل میبینم؛
یاد گرفتم سختی درد هایی را که تحمل کردم پیش زمینه ای برای آگاهی بیشتر بوده است و با درد ها طعم شیرین زندگی کردن و عشق ورزیدن را درک کرده ام ؛مهم نیست که چقدر در جاده اشتباه پیش رفته ای! همین الان دور بزن
kianosh.parsa@yahoo.com
نظر
-
با سلام خرید غمارک به دلیل گذار از سطح مقاومتی ۶۶۰ تومان !!با تشکركسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.
نظر
-
-

نظر