در اصل توسط Smart پست شده است
View Post
امروز چه کردید؟ چرا؟
Collapse
X
-
نوسان 4 درصدی از وبشهرح(فروش در سقف،خرید مجدد روی حدودا +3.5)
خرید مجدد فباهنر;)
خرید باهنر من که تکمیل شد،بره اون کناره ها تا ببینیم چه گلی به سرمون میزنه:Dتمام سال من بی تو...
نظر
-
-
خرید پخش 400 تومنی[B][COLOR=#0000ff]
[/COLOR][B][COLOR=#0000ff]If you don’t build your dream, someone else will hire you to help them build theirs[/COLOR][B]
[COLOR=#0000ff]
[/COLOR][/B][/B][/B]
نظر
-
-
در اصل توسط علی کرمی پست شده است View Postسلام
هدف سهم رو چند میبینیذ؟...
دلیل هم اگه ذکر کنید ممنون میشم.....
نکته مهم دیگه تو این سهم روند صعودیه میان مدت آن و طرح های توسعه آن هستش....ندهد فرصت گفتار به محتاج کریم ، گوش این طایفه آواز گدا نشنیدست
نظر
-
در اصل توسط buodan پست شده است View Postگروه پالایشگاهی حداقل حداقل کم کم 20 تا 30 درصد حباب دارند . خرید شپنا با پی به ای 10 یا شبندر با پی به ای 20 به چه دلیل ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
کسی باید فریاد واحبابا در مورد پالایشیها سر بده که خودش قندی دو آتیشه نباشه;)سال 1392 می تونه یک سال طلایی و فراموش نشدنی برای بورس وبازار سرمایه باشه.
نظر
-
از آن بهار تا این بهار آموخته ام که ...
بیشتر عشق بورزم و تنفر و بدی ها رو از خود دور کنم؛
یاد گرفتم انسان در زندگی میتواند دوباره متولد شود و بهاری زیبا تر خلق کند؛
یاد گرفتم با چشمانی باز تر به زیبایی های اطرافم توجه کنم از اواز پرندگان از نوازش گلها و غذا دادن به حیوانات لذت ببرم؛
یاد گرفتم شاد باشم لبخند بزنم چرا که وقتی به زندگی لبخند میزنم وقتی که به گل لبخند میزنم انعکاس و بازتاب خنده ام را در زندگی و گل میبینم؛
یاد گرفتم سختی درد هایی را که تحمل کردم پیش زمینه ای برای آگاهی بیشتر بوده است و با درد ها طعم شیرین زندگی کردن و عشق ورزیدن را درک کرده ام ؛مهم نیست که چقدر در جاده اشتباه پیش رفته ای! همین الان دور بزن
kianosh.parsa@yahoo.com
نظر
-
با سلام خرید غمارک به دلیل گذار از سطح مقاومتی 660 تومان !!با تشکركسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.
نظر
-
-
نظر