خرید زاگرس و اضافه کردن به مپنا
امروز چه کردید؟ چرا؟
جمع کردن
X
-
-
because of busy work and studying in uniدر اصل توسط کیوان پست شده است مشاهده پست
Why ?!کودکی اندیشید که خدا چه می خورد، چه می پوشد و در کجا منزل دارد؟
ندایی آمد که :
او غم بندگانش را می خورد، گناهانشان را می پوشد و در قلب شکسته آنان ساکن است...
نظر
-
غذایی ها که امروز اجازه ورود دادن!حالا اصلا چرا غذایی ها؟!;)در اصل توسط آواچی پست شده است مشاهده پستبه دلیل جا موندن از غذاییها خرید غاذر:Dتمام سال من بی تو...
نظر
-
جناب مرادی افزدن باهنر سومین باردر اصل توسط m.r_moradi پست شده است مشاهده پستغذایی ها که امروز اجازه ورود دادن!حالا اصلا چرا غذایی ها؟!;)زنجیر عادت سبک تر از آن است که حس شود،
اما رفته رفته سنگین شود که پاره نتوان کرد،
نظر
-
مرادی جان گذاشتمش کنار غمارگ و غبشهر، این صحبت حذف ارز مرجع خیلی جدیهدر اصل توسط m.r_moradi پست شده است مشاهده پستغذایی ها که امروز اجازه ورود دادن!حالا اصلا چرا غذایی ها؟!;)
نظر
-
من با خریدی که روی ۱۱۲۵ ریال انجام دادم،خریدم دیگه تکمیل شد تقریبا،کاری به کارش ندارم فعلا،باهنر رفت تو صندوقچه تا به وقتش بیاد بیرون...;)در اصل توسط حامد پست شده است مشاهده پستجناب مرادی افزدن باهنر سومین بارتمام سال من بی تو...
نظر
-
بسیار هم خوب:))در اصل توسط آواچی پست شده است مشاهده پستمرادی جان گذاشتمش کنار غمارگ و غبشهر، این صحبت حذف ارز مرجع خیلی جدیه
جناب آواچی مدتیه روند معاملیتون ور دنبال میکنم،انصافا معامله گر قابلی هستین...;)
الان هم که ظاهرا تو سه تا سهم همسنگریم!غبشهر،غمارگ،غدور(سدور منظوره):Dتمام سال من بی تو...
نظر
-
-

نظر