کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
خرید فلامی در 1606
خرید پله اول ثاخت . منتظره تا زمان حق تقدم تموم بشه و با جمع شدن صف فروش حرکت کنه. حق ها خوب داره مفت جمع می شه. شاخص انبوه سازی سیگنال ورود داده است.
نرخ دلار در لایحه بودجه ۲۴۵۰ تومان فارس: عضو کمیسیون برنامه و بودجه گفت: نرخ تسعیر ارز در لایحه بودجه 2450 تومان و سهم درآمد نفت از بودجه عمومی 45 درصد است.
بعدازچندروزنظاره بازار امروز خرید سفارس در 1300و1295
[COLOR="#800080"][SIZE=1][CENTER]نیما یوشیج در جشن یک سالگی فرزندش : پسرم یک بهار تابستان پاییز و زمستان را دیدی از این پس همه چیز جهان تکراری است جز مهربانی کردن[/CENTER][/SIZE][/COLOR]
امروز رفتیم باشگاه هالتر با وزن 150 کیلو افتاد رو پایمان و شکست
دارم از درد میمیرم :(
خیلی متاسفم رفیق
چطور؟ کجاش؟جراحی؟
بیخود نیست من از این بدنسازی خوشم نمیاد
و هرچند که خودم 2 سال پیش توی فوتبال بطرز مسخره و باورنکردنی پشت کف دستم شکست! قسمته دیگه
سال 1392 می تونه یک سال طلایی و فراموش نشدنی برای بورس وبازار سرمایه باشه.
خیلی متاسفم رفیق
چطور؟ کجاش؟جراحی؟
بیخود نیست من از این بدنسازی خوشم نمیاد
و هرچند که خودم 2 سال پیش توی فوتبال بطرز مسخره و باورنکردنی پشت کف دستم شکست! قسمته دیگه
بله سورنا جان ساق پام هست
یه دوست داریم ما کلا" stand by هست یه طرف هالتر 200 کیلو گذاشته یه طرفشم 75 کیلو
آقا ما هم از شانس بد کنارش بودیم هالتر رفت رو هوا خوبه که بدنمو رد کردم و الا نصف شده بودم ولی دیگه پام نشد جا خالی بدم بدبختانه رو پام افتاد
نظر