کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
مپنا اضافه کردم
سایپا و بانک صادرات خرید شد به دید بعد از انتخابات قبل اون هم جواب داد که دیگه بهتر
سلام
چه جراتی:O
خرید سایپا یکی از اون خریدای وارن بافتیه و به عقیده خیلیا دیگه چقد میتونه پایینتر بیاد... دروغ چرا منم بدم نمی اد ولی به نطرتون واقعا قبل از انتخابات میشه به جواب دادنش امید داشت؟؟
مرسی
سلام
چه جراتی:O
خرید سایپا یکی از اون خریدای وارن بافتیه و به عقیده خیلیا دیگه چقد میتونه پایینتر بیاد... دروغ چرا منم بدم نمی اد ولی به نطرتون واقعا قبل از انتخابات میشه به جواب دادنش امید داشت؟؟
مرسی
دیگه 83 تومن جرات میخواد؟
خیلی مقاومت کردم که نخرم ولی نشد فکر میکنم ده درصد بازدهی که رو شاخشه
البته اگه روند منفی باشه که فکر نمیکنم (باتوجه به جمع شدن صف و حجم بالایی که معامله شد) روزانه اضافه خواهم کرد
من آخه هرچی خودم خریدم الان صف خرید شده ! اگر تونستی بخرید خوبه... پارسان ، سدور ، وبانک ، کهمدا شسینا ( این ممکنه یک بازی دیگر داشته باشه ولی چه با بازی چه بدون بازی صعودی خوبی توش داره ) شپنا هم داره روی روند صعودی معامله میشه ، به دلایلی فعلا تمایلی به صف خرید کردنش ندارند!
از سهمهایی هم که دلم میخواست تو سبدم باشه پیاذر بود و شمواد و شاید هم شیراز
ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست
نظر