فروش شپدیس ما که بخیل نیستسم سودمونو کردیم بقیه ی سود هم برا خریدارای امروز
امروز چه کردید؟ چرا؟
Collapse
X
-
-
تعویض خبهمن با وتوکا ......
وتوکا هم که همه میشناسند و نیاز به معرفی نیست من فقط دیدم که توریل و حتوکا و فولاد صفند و این نیست پس خریدمش ... خیلی دلم میخواست توریل بخرم ولی دیر جنبیدم :(
امروز برو بکس فعال روی خبهمن نشون دادند که نمیخواند حق ها رو بالاتر از 70 تومن بخرند یه حقوقی از بالا رنج میزد میاورد روی 170 و اونیکی هم نشسته بود بالای 170 نتیجه گرفتم که فعلا رو این قیمتا باید بمونه .... ما هم ترجیح دادیم تا اتمام خریدشون بهشون نگاه کنیم و در یه فرصت مناسب تر وارد بشیم ..... البته سهم ،سهم تاپیه و هر لحظه امکان داره ساتا بچسبونتش به سقف ..... هرکی از ما خرید نوش جونش ...... باهاش بمونه سود خوبی میکنه .... :xبهترین تفریح خوابه!
نظر
-
در اصل توسط arash boursy پست شده است View Post-خرید فملی-زیر نظر گرفتن معاملات پرحجم شمواد! نقد شوندگی سهم رفته بالا !رو منفی و مثبت هرچی دلت خواست می تونی بخری وبفروشی!!!![B][COLOR=#0000ff]
[/COLOR][B][COLOR=#0000ff]If you don’t build your dream, someone else will hire you to help them build theirs[/COLOR][B]
[COLOR=#0000ff]
[/COLOR][/B][/B][/B]
نظر
-
اگر شما از جلمه افراد باهوش هسیتد بگویید اشبتاه کجاست:
123456789
123456789
123456789
یعنی شما الآن به این موضوع تمرکز کرده اید که اشکال ارقام را پیدا کنید؟!
سخت در اشتباهید!
اشکال این است که:
کلمه هستید، هسیتد- تایپ شده و کلمه اشتباه- اشبتاه!
من نگفتم اشتباه در اعداد است!
بهتر نیست برگردیم اول اتبدایی بخونیم؟
حتی کلمه اول ابتدایی هم اشتباهه!!
پس بریم اول مهد کودک بخونیم
حتی کلمه مهد کودک هم اشتباهه!!!
چرا رفتید دوباره مهد کودک رو ببینید؟
هه!
حتی کلمه بیمارستان هم اشتباهه!!!
تازه خط اول بجاي جمله هم نوشته جلمه!جهــــان هــر کــــس بـــه وســــعت فــــــکر اوســـت...
نظر
-
-
نظر