چرا مرقام رشد نكرد ؟
امروز چه کردید؟ چرا؟
Collapse
X
-
در اصل توسط rise2rise پست شده است View Postچرا مرقام رشد نكرد ؟
الان بحث اینه حقوقی قصد نداره سهم را برای قبل مجمع اجازه رشد بده
چرا که با هر رنج مثبت ما اون عرضه کرد
اما از شنبه این سهم رشدش امید به خدا اغاز میشه
این سهم را با دید مجمع معرفی کردم
پستشم هست
18 همین ماه هم مجمع داره
نظر
-
در اصل توسط حامد24 پست شده است...............................................
ممنون
1-با توجه به اینکه از تیز بینی و به دست آوردن نقطه مناسب برای خریدش خوشم اومد فرض کنیم اگر و فقط اگر این خرید اشتباه از آب در میومد و سهامدار عمده مچل بازی در میوورد و دوباره صف فروشش میکرد و همون موقع کلی از دوستان که به اعتبار جناب باربد که به حق هم بهشون رسیده خرید کرده بودن اینجا چی میگفتن...آیا حداقل الآن 10-15 تا شاکی اینجا پیدا نمیشد...پیدا نمیشد کسانی که اینجا چند ماهه خواننده اند و یک پست هم حتی از خرید و فروشاشون نمیزنن و الآن میومدن و در حالی که کنار اسمشون نوشته شده بود تعداد پست ها 1 به باربد ........
اینها زیاد دیده شده که بنده بیان میکنم....
2-به میزان پول لازم برای جمع و جور کردن این سهم...و زمان سریعی که معمولا این سهم ها جمع میشوند هم باید دقت کرد...کل پول لازم برای جمع کردن همه این صف 260 میلیون تومان بود که برای خیلی از افراد پولی نیست..من خودم اگه نقد بودم میتونستم تا مثبت کامل هم رنج بزنم.......
**** مزید اطلاع امروز بنده وقتی وساپا رو که از دیروزم اعلام کردم فردا مجبورم واسه بدهیم بفروشم رو فروختم و اینجا امروز فروشش رو اعلام کردم...اول یکی از دوستان اس ام اس داد که چی شد داداش تو که دیروز میگفتی 300 و 375 چی شد انداختی به بقیه آخه بهش بگم مرد نا حسابی مگه این سهم....
بعد هم بهش گفتم شما نگه دار ......
*** 20 دقیقه بعدش سهم صف خرید شد دوستی که من واسش دنیایی احترام قائل بودم زنگ زد با لحنی پر نیش و کنایه گفت میبینم که شما که استاد بودی رکب خوردی از بازار به خدا من به این شخص سال گذشته تو 2 تا معامله 55% سود رسوندم اونم رو سهمایی که نمادشون رو نمیدونست.
ببینید ما زیاد با این آدما طرفیم .......آخرین ویرایش توسط (حجت)؛ 2011/08/04, 00:14.
نظر
-
سلام به همه
من روی سخنم با اساتید و کاربران هست، اول گلایه از اساتید:
نمیدونم چرا هر چند وقت یکدفعه دوستان سایت در تاپیکهای مختلف با هم درگیر میشن، تاپیکهای ما شده مثل این کشورهای عربی، هر روز توی یکی دعواس، نمیدونم از کم کاری ماست یا از کم لطفی عزیزان. کاربرای سایت، شاید نکاتی یادشون رفته،ما مسئول خریدها فروشهای خودمون هستیم، دوم اینکه قدر اساتید رو بدونیم، ما تلاش میکنیم، اساتید رو از سایتهای دیگه جذب کنیم تا سایت پر بار باشه. اما هر روز به یک بهانه یا یک سخن ناشایست، یکیشون از نوشته های سایت میرنجه، و میره، تقریبا هر کسی اکنون تو سایت تاپیک داره، همیشه گفتم هر کسی مختاره نظرشو توی تاپیک خودش بزاره. در مورد خودتون، اقداماتتون ، تحلیلهاتون نظر بدید، این درست نیست توی کار همدیگه دخالت کنیم. جناب باربد و همچنین جناب حامد خان کم به این سایت خدمت نکرده اند. هر کدام برای ما در سایت ارزش دارند. هر کدام استاد هستند، یعنی هیچکدوم تا حالا اشتباه نکردند. این بورسه بدون خطا نداریم. این بحثها واقعا به این می ارزه که هر روز یکی از سایت بره؟ دوستان عزیز، اساتید محترم، سروران بنده، اینجا یک فروم هست، مطلبی که شما میزنی بدون محدودیت با توجه به شناختی که از شما ایجاد شده، به راحتی روی سایت قرار میگیره، بیش از هشت هزار نفر از این مطالب بازدید میکنن، و مطالب رو میخونن، مطلب به نظر شما نباید سنجیده بشه، بعد در تاپیک قرار بگیره، شاید با یک مطلب اشتباه یا نسنجیده، اعتبار یک فرد به خطر بیوفته آیا میشه این رو دیگه جمع کرد. خوب همه زبون دارن، وقتی من نوعی در مورد یک نفر مطلب میزنم خوب اون هم در مقام دفاع بر میاد، نتیجه این کار چیه به جرات میگم، یکی میرنجه، در مورد مطلب حتی اگر هم حرفم درست باشه، باید به جایگاه طرفم هم نگاه کنم، کلمات مناسب تری رو در جملاتم بگنجانم و بیان کنم. جالبه گاهی حتی بنده دخالت میکنم، میگم خوددار باشید، اما میبینم بحث ادامه پیدا میکنه، چرا؟ میخواهیم برتری مون رو به رخ هم بکشیم؟ عایدیش چی هست. آیا نتیجه ای غیر از رنجیدن یک طرف داره؟ لطفا خوددار باشید، بارها گفتم به اساتید که دیگه نباید بگم، شما خاک این تاپیکها رو خوردین؛ اگر مطلبی ناشایستی عنوان میشه، به یکی از مدیران فعال در سایت تذکر بدین به جای اینکه خودتون وارد عمل بشین. اگر از نظر شما خلاف واقع هست، ادامه دادن مطلب به نفع هیچکدام از طرفین نیست. شاید بارها بنده تحلیلهای اشتباه در سایت دیدم، هیچ وقت نگفتم استادم با این کلمه هم شدیدا مخالفم، اما اگر به نظرم اشتباه بوده، تذکر دادم، به خدا تاکنون یکنفر هم از این کارم نرنجیده، حتی اگر دیدم بحث داره ادامه پیدا میکنه، برای اینکه جسارتی به طرفم نکرده باشم، خودداری کردم. یا توی پیام خصوصی بحث رو ادامه دادم. اگر استادی اشتباهی مرتکب میشه، شئنش رو حفظ کنیم. میتونیم با پیام خصوصی بهش بگیم. مسلما پاسخی برای اشتباهش میده، اصلا یاد میگیره برای دفعات بعد چطور بنویسه. در خاتمه اینجا فرصتی ایجاد شده برای تبادل نظر نه کوبیدن همدیگه. چرا واقعا از فرصتهایی که پیش میاد ما درست استفاده نمیکنیم؟
اما به کاربران سایت؛
دوستان گرامی این اختلافات نتیجه مشارکت نداشتن شما هم هست، که البته عاقبت دودش به چشم خودمون میره، در سایت معمولا تعداد زیادی تاپیک فعال داریم. بنده نباید وقتی که بحث تموم میشه از جریان مطلع بشم. شاید همکنون که دارم مطلبی رو اینجا مینویسم توی یک تاپیک دیگه داره یک جدل جدید شکل میگیره، خوب به قول قدیمیا هزار دست که نداریم. نباید کار به جایی برسه که عاقبت این بشه. شاید دوستی از روی احساسات حرفی رو بزنه اما این حرف میتونه جرقه یک آتیش بزرگ باشه، خوب مدیر کل سایت ما رو لایق دونستن، اختیاراتی رو در اختیارمون قرار دادن، خوب میشه آتیش این فتنه رو با اطلاعاتی که شما میدین در نطفه خفه کرد. سایت رو میبندیم، یا پست رو ویرایش میکنیم. یا پست رو حذف موقت میکنیم. و با طرفین جریان رو حل و فصل میکنیم. متاسفانه دیدم گاهی هر جا بحثی پیش میاد، دوستان جمع میشن، دستشون رو میزارن روی کلید ریفرش و میشینن فیلم وسترن میبینن یا جالب تر میشینن هر کدوم میشن قاضی، حکم میکنن و از یک طرف حمایت میکنن به این آتیش نفت میریزن. این رو درک نمیکنن، بابا این عزیزانی که درگیر شدن، همون کسانی بودن که روزهای گذشته توی همین سایت به شما سیگنال دادن؛ و الان شاید یک اختلاف سلیقه بینشون پیش آمده و بعد حل وفصل میشه. اگر در پست اول به ما گزارش میشد، شاید هر روز شاهد رفتن یک استاد از سایت نبودیم. شاید این تعبیر درست باشه، خلایق هرچه لایق.
اگر جسارتی کردم؛ عذر خواهی میکنم.
تاپیک بسته و ویرایش خواهد شد.
همینطور که برای جناب رستمی هم نوشتم، جناب باربد خان هم گرگ باران دیده اند. اساتید از این بحثها زیاد در سایتها کردن، و از این حرفها زیاد شنیدن، اگر به خودشون بگیرن باید به درجشون و اعتبارشون شک کنید. ایشون، بزرگوار تر از اون هستند که خواهش بنده رو هم نپذیرند، استاد منتظر مطالبتون در سایت هستیم.
یک پیشنهاد هم دارم برای مدیر کل سایت (Admin) در صورت امکان دسترسی بیشتری برای دوستان سه ستاره به بالا و جناب باربد خان که ستاره طلایی سایت رو در اختیار دارند. داده بشه.لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین
نظر
-
حجت جان يك انتقاد هم من داشتم فكر ميكنيم اگر يكي از دوستان مدير ديروز در سايت حضور داشتن اين اتفاقات نمي افتاد و دوستانمون از هم آزرده خاطر نميشدند اميدوارم با درايت شما و همكاران كدورت پيش آمده از بين برود خدا قوت
نظر
-
چون گفتيد مي توانيد نظر دهيد مي گويم : با همه نظرات جناب حجت عزيز موافقم غير از جمله آخر!
اينجا يك فروم عمومي است و همه مي توانند نظر دهند به كسي هم نبايد بربخورد! همه بايد مشاركت كنند نه چند نفر بنويسند و بقيه تشكر كنند . كاش غير از تشكر يك مخالفم هم بود . درست است عده اي استادند ولي كسي بر كسي برتري ندارد . اميدوارم سخنانم باز باعث رنجش نشود b-)
ضمنا اين محيط گفتگو بسيار صميمي است مخصوصا بخش مسابقه[COLOR="red"]هميشه هدف را در نظر داشته باش ![/COLOR]
نظر
-
در اصل توسط rise2rise پست شده است View Postچون گفتيد مي توانيد نظر دهيد مي گويم : با همه نظرات جناب حجت عزيز موافقم غير از جمله آخر!
اينجا يك فروم عمومي است و همه مي توانند نظر دهند به كسي هم نبايد بربخورد! همه بايد مشاركت كنند نه چند نفر بنويسند و بقيه تشكر كنند . كاش غير از تشكر يك مخالفم هم بود . درست است عده اي استادند ولي كسي بر كسي برتري ندارد . اميدوارم سخنانم باز باعث رنجش نشود b-)
ضمنا اين محيط گفتگو بسيار صميمي است مخصوصا بخش مسابقه
انتقاد سازنده همیشه سازنده است
انتقاد بر تحلیل یا بحث علمی یک طرف همیشه مورد بررسی و احترام است
اما تخریب شخصیت یک شخص آیا باز هم از دید شما صحیح است
به عینه در تاپیک بترانس مشاهده نمودید دید بنده با اقای رستمی (که حق استادی گردن بنده دارند )180 درجه اختلاف داشت و هفته ها با هم بحث علمی کردیم اما کدورتی پیش نیومد
کی تا حالا من از بحث علمی فرار کردم؟
در زمان فسرب 270 تومنی بنده و جناب محسن نظری 100 درصد نظر مخالف هم داشتیم
ایا کدورتی پیش امد ؟
به خدا نه
اما دوست من توهین به شخصیت یک فرد انتقاد سازنده نیست
اگر این باب شود که دیگر دلی برای کسی نمی ماند که دلجویی شود
این را نگفتم که بحث به راهه رود
این را گفتم که اول متن را تحلیل کنیم و راه را ببینیم بعدا زیر پست تشکر بزنیم
این تشکر یعنی تایید ان نظر یا ان حرف
به ان بیشتر دقت کنیم
یعنی شما فکر میکنید من ان صفتهای نسبت داده شده را در خود دارم؟
در اخر دوست من تمام خرید های بنده گروهی نیستند که ملزم به ارسال باشم
بخش لیدری گروه یک کار من در کنار کار های دیگرم است
وظیفه اصلی من اول خرید برای سبد هایی است که مدیریت انها را در دنیای واقعی بر عهده دارم وبعدا .....
در کل اگر باز هم من مقصرم از همگی عذر می خواهم
نظر
-
در اصل توسط mohseni1353 پست شده است View Postحجت جان يك انتقاد هم من داشتم فكر ميكنيم اگر يكي از دوستان مدير ديروز در سايت حضور داشتن اين اتفاقات نمي افتاد و دوستانمون از هم آزرده خاطر نميشدند اميدوارم با درايت شما و همكاران كدورت پيش آمده از بين برود خدا قوت
به لطف خدا اعضا این سایت روز به روز در حال افزایش است که این کار را برای مدیریت سخت و سخت تر خواهد کرد
حالا در کنار انتقاد شما من یک پیشنهاد دارم
چرا وقتی این موضوع ها پیش می اید ما کاربران که اعضا یک خانواده هستیم به مدیران اطلاع رسانی نمیکنیم
در کنار دگمه تشکر که بارها انرا لمس کرده ایم
دکمه دیگری با عنوان گزارش تخلف وجود دارد
چه خوب است در زمان اینگونه مسایل به جای بحثهای حاشیه ای ان دگمه را نیز فشار دهیم
امتحانش ضرر ندارد
نظر
-
باربد جان به نظر شما مديران نبايد مروري بر پستها رو ساعتي داشته باشند تا كدورتي پيش نيايد البته از حق هم نميشه گذشت ما هم در اين جريان بيتقصير نيستيم و بايد دكمه رو فشار ميداديم شما درست ميگوييد
نظر
-
در اصل توسط mohseni1353 پست شده است View Postباربد جان به نظر شما مديران نبايد مروري بر پستها رو ساعتي داشته باشند تا كدورتي پيش نيايد البته از حق هم نميشه گذشت ما هم در اين جريان بيتقصير نيستيم و بايد دكمه رو فشار ميداديم شما درست ميگوييد
چرا باید فکر کنیم نظم مملکت فقط به عهده نیروی انتظامی است و به کمک ما نیازی نیست
این عزیزان هم کارهای دیگری دارند
که بر حسب اتفاق شاید با هم تداخل پیدا کند
در تایم اداری مطمینا انها بر سر کار های دیگر هستند
این بیشتر وظیفه ماست که انها را یاری کنیم تا محیط سایت که بگونه ای خانه ما محسوب می شود امن باشدآخرین ویرایش توسط باربد؛ 2011/08/04, 10:14.
نظر
-
ضمن تشکر از حجت جان به خاطر توضیحات مختصر و مفید :d
حجت جان دقیقا منظور من هم همین بود و نباید در بحث هایی که بین دونفر (کاربر فعال ) ایجاد میشود جانب داری های بی مورد کرد البته کمی در این خصوص توضیح دادم ولی مثل اینکه ان کامنت ها حذف شده .... در هر حال ممنون که شما به شکل کاملتری همین این مورد و هم موارد دیگر رو توضیح دادید
امیدوارم در کنار هم با ایجاد محیطی سالم و مناسب به سود بنشنیم وفقط هم در همین راستاقدم برداریم و از هر انتقاد و پیشنهادی که در همین خصوص ارایه میشود با آغوشی گرم استقبال کنیم
موفق و پرسود باشید .یل یاتار ، طوفان یاتار
یاتماز آذربـــــــایجـــــــان بایراقی .
نظر
-
حجت جان اگه این طوری بشه فکر کنم کار من از محدویت اینا بگذره ... و از بازداشتیا بشم :d
چون تایپک (سهمهای زیر خاکی بنده ) سر منشا تمام این حاشیه و حاشیه سازی ها شده (شوخی ) :d
البته با این قانون جدید راشین جان هم باید یه فکری به تایپک بکنن ;))یل یاتار ، طوفان یاتار
یاتماز آذربـــــــایجـــــــان بایراقی .
نظر
نظر