اهان یادم رفت راستی امروز شیران برداشتم
امروز چه کردید؟ چرا؟
جمع کردن
X
-
-
من هم شیران خریدم. >:D<در اصل توسط roohe-khashen پست شده است مشاهده پستاهان یادم رفت راستی امروز شیران برداشتمکودکی اندیشید که خدا چه می خورد، چه می پوشد و در کجا منزل دارد؟
ندایی آمد که :
او غم بندگانش را می خورد، گناهانشان را می پوشد و در قلب شکسته آنان ساکن است...
نظر
-
فروش کامل کنور و خروج موقت از بازار
۱۰% پتروشیمی اصفهان فعلاً نماد بسته است .
۹۰% نقد با توجه به :
احتمال رد صلاحیت نامزدهای انتخاباتی و ایجاد التهاب در سطح جامعه توسط طرفداران آنهاو به تبع آن آثار منفی آن بر بازار سرمایه و بورس
ولی در برنامه هایم وفارس را زیر نظر دارم .
به نظرم سهم با ارزشی می تواند برای سرمایه گذاری میان مدت و بلند مدت باشد .
نظر
-
خرید مجدد شیران
خرید یه پله باهنر
خرید یه پله لسرما
اول صبح هم میخواستم یه حرکتی توی کپشیر بکنم که با دیدن فشار فروش منصرف شدم;)تمام سال من بی تو...
نظر
-
-
در اصل توسط kaz۲۶۷۳۳ پست شده است مشاهده پستخرید شتران در منفی کامل جهت نوسان گیری;)در اصل توسط kaz۲۶۷۳۳ پست شده است مشاهده پست۲ روز پیش پارسان خالی شد در ۹۲۰- (:|
امروز نظاره گر بازار ! :-w
عرضه اولیه گدا صفتی ۱۰۰۰ تا و۲۰۰۰ دونه توی این وضع قاراش میش بازار برام جذاب نبود... هفته آینده احتمالا فرصت ورود بده..L-)
ببینیم شنبه چی میشه..احتمال زیاد بازار سبز میشه ..حمایت خوبی از شاخص شد تا حمایت ۴۵۵۰۰ تبدیل به مقاومت نشه..
منتظر تکلیف پالا برای شتران هستم..
از فروش ۲ روز پیش شپنا و شبندر یه مقدار نقد داشتم که متاسفانه توی گره نتونستم غچین رو شکارش کنم ..این سهم حتی توی گره هم راه نمی ده.>:P
نقدینگی میره برای تاپیکو...خداکنه کارگزاری ضد حال نزنه و در غیر اینصورت فعلا نقد بودن بهتر خواهد بود..[-(آخرین ویرایش توسط کاظمی؛ ۱۳۹۲/۰۲/۲۳، ۱۴:۱۱.تومپندارکه خاموشی من...هست برهان فراموشی من...
نظر
-
ببخشید منظورم فارس بود صنایع پتروشیمی خلیج فارسدر اصل توسط یولداش پست شده است مشاهده پستفروش کامل کنور و خروج موقت از بازار
۱۰% پتروشیمی اصفهان فعلاً نماد بسته است .
۹۰% نقد با توجه به :
احتمال رد صلاحیت نامزدهای انتخاباتی و ایجاد التهاب در سطح جامعه توسط طرفداران آنهاو به تبع آن آثار منفی آن بر بازار سرمایه و بورس
ولی در برنامه هایم وفارس را زیر نظر دارم .
به نظرم سهم با ارزشی می تواند برای سرمایه گذاری میان مدت و بلند مدت باشد .
نظر
-
-
خیلی جالبدر اصل توسط m.r_moradi پست شده است مشاهده پستخرید مجدد شیران
خرید یه پله باهنر
خرید یه پله لسرما
اول صبح هم میخواستم یه حرکتی توی کپشیر بکنم که با دیدن فشار فروش منصرف شدم;)
فولای میخریم شما هم میخرید
شیران به قبلی ها اضاف شد شما هم اضافه کردید
ان شالله با هم سود خوبی ببریم
نظر
-
خرید یه فسقلی کمنگنز به جهت افزایش ۳۰۰% سرمایه از محل سود انباشتهدر بورس نداشتن تحلیل و دنباله روی کورکورانه قطعاً شکست سنگین به ارمغان خواهد آورد.
نظر
-
اقا ما از رو دست شما میخریم دیگه;):D:xدر اصل توسط hey پست شده است مشاهده پستخیلی جالب
فولای میخریم شما هم میخرید
شیران به قبلی ها اضاف شد شما هم اضافه کردید
ان شالله با هم سود خوبی ببریم
انشالله همه سود ببرن...۰:-)تمام سال من بی تو...
نظر

نظر