اهان یادم رفت راستی امروز شیران برداشتم
امروز چه کردید؟ چرا؟
Collapse
X
-
-
-
فروش کامل کنور و خروج موقت از بازار
10% پتروشیمی اصفهان فعلاً نماد بسته است .
90% نقد با توجه به :
احتمال رد صلاحیت نامزدهای انتخاباتی و ایجاد التهاب در سطح جامعه توسط طرفداران آنهاو به تبع آن آثار منفی آن بر بازار سرمایه و بورس
ولی در برنامه هایم وفارس را زیر نظر دارم .
به نظرم سهم با ارزشی می تواند برای سرمایه گذاری میان مدت و بلند مدت باشد .
نظر
-
خرید مجدد شیران
خرید یه پله باهنر
خرید یه پله لسرما
اول صبح هم میخواستم یه حرکتی توی کپشیر بکنم که با دیدن فشار فروش منصرف شدم;)تمام سال من بی تو...
نظر
-
-
در اصل توسط kaz26733 پست شده است View Postخرید شتران در منفی کامل جهت نوسان گیری;)در اصل توسط kaz26733 پست شده است View Post2 روز پیش پارسان خالی شد در 920- (:|
امروز نظاره گر بازار ! :-w
عرضه اولیه گدا صفتی 1000 تا و2000 دونه توی این وضع قاراش میش بازار برام جذاب نبود... هفته آینده احتمالا فرصت ورود بده..L-)
ببینیم شنبه چی میشه..احتمال زیاد بازار سبز میشه ..حمایت خوبی از شاخص شد تا حمایت 45500 تبدیل به مقاومت نشه..
منتظر تکلیف پالا برای شتران هستم..
از فروش 2 روز پیش شپنا و شبندر یه مقدار نقد داشتم که متاسفانه توی گره نتونستم غچین رو شکارش کنم ..این سهم حتی توی گره هم راه نمی ده.>:P
نقدینگی میره برای تاپیکو...خداکنه کارگزاری ضد حال نزنه و در غیر اینصورت فعلا نقد بودن بهتر خواهد بود..[-(آخرین ویرایش توسط کاظمی؛ 2013/05/13, 14:11.تومپندارکه خاموشی من...هست برهان فراموشی من...
نظر
-
در اصل توسط یولداش پست شده است View Postفروش کامل کنور و خروج موقت از بازار
10% پتروشیمی اصفهان فعلاً نماد بسته است .
90% نقد با توجه به :
احتمال رد صلاحیت نامزدهای انتخاباتی و ایجاد التهاب در سطح جامعه توسط طرفداران آنهاو به تبع آن آثار منفی آن بر بازار سرمایه و بورس
ولی در برنامه هایم وفارس را زیر نظر دارم .
به نظرم سهم با ارزشی می تواند برای سرمایه گذاری میان مدت و بلند مدت باشد .
نظر
-
-
-
خرید یه فسقلی کمنگنز به جهت افزایش 300% سرمایه از محل سود انباشتهدر بورس نداشتن تحلیل و دنباله روی کورکورانه قطعاً شکست سنگین به ارمغان خواهد آورد.
نظر
-
نظر