در اصل توسط 222 پست شده است
View Post
امروز چه کردید؟ چرا؟
Collapse
X
-
نظر
-
-
با شکست خط روند صعودی کوتاه مدت شاخص کل حد اقل تا 40000 هیچ حمایتی سر راه ندارد. شاخص های دیگر گروهها هم همینطور است.قبلا هم گفتم بازی خطرناکی در پیش رو داریم و با نگاه کردن هر روزه به سهام و فکر کردن به این که امروز روز اخر منفی است و از فردا برمی گردد، تنها حد ضرر بیشتر می شود. من تجربه سال 90 خودم را دارم که این بازار نابودم کرد.شما سهامداران عزیز خصوصا تازه واردان بیشتر دقت کنید.
نظر
-
در اصل توسط شاهین محلوجی پست شده است View Postکترامح 48.4
کترام 116.4
!!
؟؟
عجب!؟
مثال روشن غاذرح من در روز اخر دوره خرید کردم و به امید حداقل 100 درصد سود مبلغ اسمی را واریز نکردم. بعد از بازگشایی حق های فروش نرفته بازی کثیفی را برای مفت خری آن شروع کردند و قیمت سهم را با صف فروشهای سنگین به وضعیت دلخواه در اوردند. خکاوه ، ولصنم ، وساپا ، ولساپا و .......همینطور و اینک کترام ح
نظر
-
امروز بهترین موقع برای جابجایی از سهم های بی ارزش به سهم های با ارزشه( مثلا از شرانل به شراز)
نظر
-
در اصل توسط m.r_moradi پست شده است View Postخرید شخارک...
در انتظار کسعدی منفی...[COLOR="#800080"][SIZE=1][CENTER]نیما یوشیج در جشن یک سالگی فرزندش : پسرم یک بهار تابستان پاییز و زمستان را دیدی از این پس همه چیز جهان تکراری است جز مهربانی کردن[/CENTER][/SIZE][/COLOR]
نظر
-
-
دوستان سلام
با اینکه عمدتا نقدم
ولی صورتم سرخ سرخ
فکرم مشغول
و متاسف برای این بازار
که این رنگ سرخ
بسیار منو عصبانی کرده بسیار
و معتقدم
این بازار هماهنگ و مدیریت شده منفی هست و ادامه دارد
ابتدا مدیران بی کفایت بازار
در ثانی بوقچیان نامرد
صندوقهای تحلیل ناپذیر
و معامله گران صف نشینتا حالا دقت کردی با اینکه خدا میتونه مچتو بگیره ولی همش دستتو می گیره ...
نظر
-
در اصل توسط ahmad پست شده است View Postگول این حق ها رانخورید. من از این پس به هیچ حق تقدمی نگاه هم نمی کنم. تجربه بدی روی اینها دارم. اول در باغ سبز نشان می دهند و بعد به اسفل السافلین جهنم می برند.
مثال روشن غاذرح من در روز اخر دوره خرید کردم و به امید حداقل 100 درصد سود مبلغ اسمی را واریز نکردم. بعد از بازگشایی حق های فروش نرفته بازی کثیفی را برای مفت خری آن شروع کردند و قیمت سهم را با صف فروشهای سنگین به وضعیت دلخواه در اوردند. خکاوه ، ولصنم ، وساپا ، ولساپا و .......همینطور و اینک کترام ح
به عنوان مثال 2 سال پیش حق تقدم مداران بعد از 6~ 7 ماه سود بالای 40% رساند و قیمت فعلی مداران 350..
و میتواند بلعکس باشد
بترانس 700 تومانی و حق 650 تومانی 2 سال پیش شاید کمتر کسی بخاطرش مانده باشه که چه کسانی با تبلیغ وارد سهم شدن و چه سرمایه هایی که از دست دادن و قیمت فعلی سهم هم که 200 !!
ولی پیشنهاد میکنم کسانیکه بازی حق سهمها را فرا نگرفتند به هیچ عنوان وارد نشوند که ضررها و سودهای هنگفتی میرساند..جهــــان هــر کــــس بـــه وســــعت فــــــکر اوســـت...
نظر
نظر