کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
شبندر: به نقل از دوستان زنگ زدن به امور سهام شبندر گفت فردا بسته میشه یا 50 یا 30 درصد تعدیل
تلفن5564180 0761 داخلی 3446 یا 3447 خودتون میتونین زنگ بزنین.پس الکی سهامتون هدر ندین اگه تو سود نیستید.
- - -
یعنی اگر زودتر می بستند جو پالایشی ها اروم می شود و شراز صف میشد. خوب اینطوری به ضرر خریدار بلوک. حالا که بلوک زده شد بندر هم بسته می شود!!!
سلامتی و برکت بزرگترین نعمت ها هستند. بزرگترین آرزو هم عاقبت بخیری است. انشالله نصیبمان شود.
سهم خوبیه،از نظر تکنیکالی هم 130 مقاومتش بود که رد شده اما خب حجم پایین معاملاتش(به نسبت حجم مبنا) یه مقدار ازار دهنده اس،به هر حال همینکه تو این بازار خونی منفی نمیخوره خودش کلیه...;)
کمی واتی اضافه کردم فقط!
صبر پیشه می کنیم در این روزهای سخت بازار;;)
به نظرم افق میان مدت هنوز هم مثبت است و پرهیز از هیجان بهترین استراتژیست در شرایط کنونی. به حرف هیچ کس هم گوش ندهید....حتی خود من!
خیلی آروم در گوشی بگم: 90 درصد این بالا پایین پریدن ها در فروم ها برای منافع شخصی و خام کردن سهامدار جز است.... بیاییم کم گول بخوریم
خدا خواست و ما توانستیم
تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید
نظر