رایان و صادرات اضافه شد
امروز چه کردید؟ چرا؟
Collapse
X
-
با توجه به مسائلی شراز +5 فروختم واتی -4 خریدیم کف سهم 300 میبینم که بنظر به این قیمتها نرسه !جهــــان هــر کــــس بـــه وســــعت فــــــکر اوســـت...
نظر
-
اول خرید وآتی
دوم نمی دونم چرا اما خرید 200 دونه شپنا در 2450 کاملا بدون تحلیل[COLOR="#800080"][SIZE=1][CENTER]نیما یوشیج در جشن یک سالگی فرزندش : پسرم یک بهار تابستان پاییز و زمستان را دیدی از این پس همه چیز جهان تکراری است جز مهربانی کردن[/CENTER][/SIZE][/COLOR]
نظر
-
خرید شتران رو 70..... دیگه داره وزنش تو سبد میره بالا ..... مفت ترین پالایشی هست .اگه بالا نیاد شراز و شبریز هم پنچر میشند
و مسابقه با حضرت ایوب در نفروختن شرانل ..... خریدهایی که امروز رو شرانل انجام میشد نوید یه تعدیل یا یه خبر توپ میده .... تعداد خریدارها دو برابر فروشنده ها بود ......بهترین تفریح خوابه!
نظر
-
خريد يه پله ديگه از شخارك توي 2490 و باز هم فروش يك پله ديگه از كرمان توي 1144
فروش فاسمين اول وقت 518 و خريد مجدد 495
نمي دونم از دست اين وصنا چيكار كنم كلي دارم خريد و فروشم نمي شه نه قيمتش بالا مي ره نه مي آد پايين امروز بعد مدتها حقوقي يه 100000 تايي برداشت اومدم منم سهامم رو بزارم براي فروش ولي در آخرين لحظه پشيمون شدم كاملا احساسي
اميدوارم احساسم درست گفته باشه اخه اين سهم ( وصنا ) خيلي بيشتر از اين حرفا مي ارزه
نظر
-
درود؛
چراغ رو خودم روشن می کنم...
خرید فباهنر از صف فروش اول وقت ;)إِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ
نظر
-
خرید دالبر از صف خریددر بورس نداشتن تحلیل و دنباله روی کورکورانه قطعاً شکست سنگین به ارمغان خواهد آورد.
نظر
-
-
-
خرید چندین عدد شتران معروف به شتر! در -5جهــــان هــر کــــس بـــه وســــعت فــــــکر اوســـت...
نظر
نظر