رایان و صادرات اضافه شد
امروز چه کردید؟ چرا؟
جمع کردن
X
-
با توجه به مسائلی شراز +۵ فروختم واتی -۴ خریدیم کف سهم ۳۰۰ میبینم که بنظر به این قیمتها نرسه !جهــــان هــر کــــس بـــه وســــعت فــــــکر اوســـت...
نظر
-
اول خرید وآتی
دوم نمی دونم چرا اما خرید ۲۰۰ دونه شپنا در ۲۴۵۰ کاملا بدون تحلیل[COLOR="#۸۰۰۰۸۰"][SIZE=۱][CENTER]نیما یوشیج در جشن یک سالگی فرزندش : پسرم یک بهار تابستان پاییز و زمستان را دیدی از این پس همه چیز جهان تکراری است جز مهربانی کردن[/CENTER][/SIZE][/COLOR]
نظر
-
خرید شتران رو ۷۰..... دیگه داره وزنش تو سبد میره بالا ..... مفت ترین پالایشی هست .اگه بالا نیاد شراز و شبریز هم پنچر میشند
و مسابقه با حضرت ایوب در نفروختن شرانل ..... خریدهایی که امروز رو شرانل انجام میشد نوید یه تعدیل یا یه خبر توپ میده .... تعداد خریدارها دو برابر فروشنده ها بود ......بهترین تفریح خوابه!
نظر
-
خريد يه پله ديگه از شخارك توي ۲۴۹۰ و باز هم فروش يك پله ديگه از كرمان توي ۱۱۴۴
فروش فاسمين اول وقت ۵۱۸ و خريد مجدد ۴۹۵
نمي دونم از دست اين وصنا چيكار كنم كلي دارم خريد و فروشم نمي شه نه قيمتش بالا مي ره نه مي آد پايين امروز بعد مدتها حقوقي يه ۱۰۰۰۰۰ تايي برداشت اومدم منم سهامم رو بزارم براي فروش ولي در آخرين لحظه پشيمون شدم كاملا احساسي
اميدوارم احساسم درست گفته باشه اخه اين سهم ( وصنا ) خيلي بيشتر از اين حرفا مي ارزه
نظر
-
درود؛
چراغ رو خودم روشن می کنم...
خرید فباهنر از صف فروش اول وقت ;)إِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ
نظر
-
خرید دالبر از صف خریددر بورس نداشتن تحلیل و دنباله روی کورکورانه قطعاً شکست سنگین به ارمغان خواهد آورد.
نظر
-
سلام عطا جان، شیران و مچینگ؟ میشه بیشتر توضیح بدی؟در اصل توسط ata۰۰۷ پست شده است مشاهده پستخرید شیران در مچینگ امروزدر بورس نداشتن تحلیل و دنباله روی کورکورانه قطعاً شکست سنگین به ارمغان خواهد آورد.
نظر
-
اضافه کردن دپارسدر اصل توسط سيد ياسر شريعت پست شده است مشاهده پستدرود؛
چراغ رو خودم روشن می کنم...
خرید فباهنر از صف فروش اول وقت ;)
به نظرم حقوقی که فروشنده بود و قیمت رو تا اینجا پایین اورد دیگه آخرای کارشه... شرش کم!;)إِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ
نظر
-
سلام و صبح بخیر حمید خان؛در اصل توسط Hamid Broker پست شده است مشاهده پستسلام عطا جان، شیران و مچینگ؟ میشه بیشتر توضیح بدی؟
منظور قبل شروع بازار رو قیمت ۲۳۷۲۱ خرید شد
نظر
-
خرید چندین عدد شتران معروف به شتر! در -۵جهــــان هــر کــــس بـــه وســــعت فــــــکر اوســـت...
نظر

نظر