حواستون به دانا باشه اين سهم همون سهميه كه 2700 رسوندنش بعد شد 500 . حالا با 900درصد افزايش سرمايه،805تومان بازش كردند.واقعا فكر ميكنند بورس شعور نداره. زير 100 تومان براي خريد مناسبه. فردا 5درصد منفيه
امروز چه کردید؟ چرا؟
Collapse
X
-
توي سايت همسايه عجب تارگتهاي خنده داري به منا داده اند حتي تا 4000تومان هم گفته اند من اينجا بگويم مپنا سهم خوبيه ولي :1- اگر تحريم ها به مرور لغو بشن به 700 تومان خواهد رسيد2-اگر تحريم ها همچنان باقي باشند نهايت به 400 تومان برسه 3-اگر دولت معوقه مپنا را پرداخت نكنه مپنا به 150 تومان خواهد رسيد.
به نظرتون كدوم محتمل تره؟دوستاني كه مطالب بنده را براي اولين بار ميخوانند با تحقيق و مشورت با افراد متخصص، تريد كنند
نظر
-
-
در اصل توسط شبندر پست شده است View Postحواستون به دانا باشه اين سهم همون سهميه كه 2700 رسوندنش بعد شد 500 . حالا با 900درصد افزايش سرمايه،805تومان بازش كردند.واقعا فكر ميكنند بورس شعور نداره. زير 100 تومان براي خريد مناسبه. فردا 5درصد منفيه
نظر
-
شاخص کل در محدوده حساسی قرار گرفته بنابراین در این هفته منتظر تعیین جهت آن هستم.
سهام خوب زیادی در بازار وجود دارد که قیمت ها نسبت به مثلا یکماه پیش جذاب هستند اما اگر شاخص کل نتواند از سقف قبلی خود عبور کنه با بازار چالش برانگیزی ممکن است مواجه شویم.
سیمانیها رو بنظرم یا در کوتاه مدت باید سود شناسایی کرد و یا با دید میان مدت در سبد نگهداری کرد.
در گروه تجهیزات و پیمانکاری هم مپنا هر چند تقسیم سود خوبی در مجمع ندارد اما قیمت های فعلی در سطح 270 تومن برای خرید پله ای خوب بنطر میاد.البته در صورتیکه بازار با فشار فروش مواجه شود و مپنا نیز این سطح حمایتی قدرتمند رو از دست بدهد دیگر بایستی با دید میان مدت به این سهم نگاه کرد و در کوتاه مدت نمی توان انتظار رشد خوبی داشت.بنظرم این سهم بیشتر دراین زمان برای حقوقی ها جذاب باشد.
فاذر اما ظاهرا مجمع خوبی هم در راه دارد.اهداف قیمتی بالاتری هم دارد.فعلا محدوده 500تومن مقاومت سهم است.اگر کسی ندارد می تونه برای خرید صبر کند ببیند سهم در درگیری بااین سطح چه عکس العملی دارد و اگر هم کسی از قبل دارد و سود خوبی کرده بنظرم در این قیمت میتونه اقدام به شناسایی سود در کوتاه مدت کند.
در گروه پتروشیمی هم منتظر گزارش 3ماه می مانم.خبرهایی ناموثق از مشکل فروش شنیده می شود که تا توسط شرکت ها تایید نشود نمی توان تصمیم جدی گرفت.
در مورد فارس هم بنظرم در روزهای بعد با انجام معامله بلوکی سهم مدتی به فاز استراحت برود.مخصوصا اینکه اگر بلوک سهم زیر 1500تومن زده شود در کوتاه مدت ممکن است با فشار فروش مواجه شود.امروز بنظرم با کاهش خریداران از 3به2 و رقابت فرسایشی انها کمی بازار نسبت به انجام این معامله درنرخ های بالاتر دچار تردید شد.
پالایشگاه ها هم همگی ظاهرا تعدیل منفی قطعی دارند.
امروز هم در مورد شراز و هم شتران تایید شد.حذف یارانه علت عمده این تعدیل منفی هاست.
نظر
-
-
در اصل توسط شبندر پست شده است View Postتوي سايت همسايه عجب تارگتهاي خنده داري به منا داده اند حتي تا 4000تومان هم گفته اند من اينجا بگويم مپنا سهم خوبيه ولي :1- اگر تحريم ها به مرور لغو بشن به 700 تومان خواهد رسيد2-اگر تحريم ها همچنان باقي باشند نهايت به 400 تومان برسه 3-اگر دولت معوقه مپنا را پرداخت نكنه مپنا به 150 تومان خواهد رسيد.
به نظرتون كدوم محتمل تره؟
نظر
-
میخواستم پسهند پله دوم رو بخرم که بست برای تعدیل
به جاش غپینو پله دوم رو خریدم.
~~~~~~~~~~~~~~~~~
بهترین سهم لاستیک: پسهند
بهترین سهم غذایی: غپینو - وبشهردر بورس نداشتن تحلیل و دنباله روی کورکورانه قطعاً شکست سنگین به ارمغان خواهد آورد.
نظر
-
در اصل توسط 6500400 پست شده است View Postدوست عزیز دانا هنوز افزایش سرمایه را اعمال نکرده است . ضمنا روز بازگشایی بالا باز شد .دوستاني كه مطالب بنده را براي اولين بار ميخوانند با تحقيق و مشورت با افراد متخصص، تريد كنند
نظر
نظر