کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
فروش مارون و کچینی در بالاترین قیمت ....
همچنان سبد میزان زیادی نقد است....
امروز مترصد ورود به ولغدر که بهم نرسید....
سب موجود ....فارس-کرازی-وتوسم-وملت-فسپا
بعد از گرفتن دکترا من دارم ماهی گیر میشم !!!
لذتی که در خرید سهم در منفی هست، در بخشش هم نیست!!! /.:biggrinsmiley.:/
خرید مقادیری وتوسم فروش فاسمین و فسرب در +4
راستی وبانک صعودی صف خرید شاراک صف خرید شخارک صف خرید فولاد مبارکه صف خرید ومابقی همینطور ....
معلوم نیست پس چرا این وتوسم هنوز داره تو منفی معامله می شه همه هم گروهاش به شدت رشد کردند الا این . اینقد شناورش پایینه (2% ) که هیچکس نمی تونه تکونی بهش بده میل سهامداران عمده هم که نیست بالا بره اخه یکی نیست بهشون بگه با این شناور مسخره 2 درصدی دیگه سهمی هم دست حقوقی نیست که بخواد جمع کنه .
نظرتون چیه دوستان نسبت به وتوسم با توجه به همگرایی که باید با وبانک عزیز داشته باشه ؟
خرید مقادیری وتوسم فروش فاسمین و فسرب در +4
راستی وبانک صعودی صف خرید شاراک صف خرید شخارک صف خرید فولاد مبارکه صف خرید ومابقی همینطور ....
معلوم نیست پس چرا این وتوسم هنوز داره تو منفی معامله می شه همه هم گروهاش به شدت رشد کردند الا این . اینقد شناورش پایینه (2% ) که هیچکس نمی تونه تکونی بهش بده میل سهامداران عمده هم که نیست بالا بره اخه یکی نیست بهشون بگه با این شناور مسخره 2 درصدی دیگه سهمی هم دست حقوقی نیست که بخواد جمع کنه .
نظرتون چیه دوستان نسبت به وتوسم با توجه به همگرایی که باید با وبانک عزیز داشته باشه ؟
دوست خوبم من با توجه به نمودار از هفته پیش وارد سهم شدم....سیگنال ورود رو هفته پیش گرفتم.... تا کنون سیگنال خروج نداده.... اندیکاتور ها نشون می دن در اینده طوفانی بس سهم گین در انتظار سهمه...
حجم معاملات سهامداران عمده بسیار بالارفته.... من به شخصه با این سهم تا زمانی که سیگنال خروج نده می مونم ....ولی عیبش اینه که ممکنه از بازار جا بمونیم.....
بعد از گرفتن دکترا من دارم ماهی گیر میشم !!!
لذتی که در خرید سهم در منفی هست، در بخشش هم نیست!!! /.:biggrinsmiley.:/
دوستان سيمان كارون را ببينيد ديروز گفتم كه بايد 1500باز بشه!!!
بازي سيمان تموم شده گول اين تعديل ها را نخوريد بزودي تعديل هاي منفي خواهند داد مثلا 500تومان بسته ميشه بعد 200تومان باز ميشه خواهيم ديد.
من يك ميليون دلار در ماه حقوق نمي دم كه خبرهاي نادرست دريافت كنم.
دوستاني كه مطالب بنده را براي اولين بار ميخوانند با تحقيق و مشورت با افراد متخصص، تريد كنند
نترسيد به بازار يورش ببريد و سهامهاي خوب را از دم تيغ بگذرانيد.
فولاد ومعادن شيران و....پيشنهاد مي گردند.
البته همه گروهها خوبند.سهامداري کنيد.ولي پرتفوي بچينيد.
پالايشگاهها
فلزات
معدن
غذايي
سيمان
سر
پتروشيمي
و.......
بازي سيمان تموم شده گول اين تعديل ها را نخوريد بزودي تعديل هاي منفي خواهند داد مثلا 500تومان بسته ميشه بعد 200تومان باز ميشه خواهيم ديد.
سلام
من و سایر اعضای تالار طبق وعده شما منتظر شنیدن خبر شما راجع به سیمانیها هستیم
در بورس نداشتن تحلیل و دنباله روی کورکورانه قطعاً شکست سنگین به ارمغان خواهد آورد.
هر وقت نوشته هاتو میبینم یاد بهروز خال بند میوفتم یادش بخیر.خداییش تو نظر ندی نمک سایت از بین میره
مشتاقانه منتظر خبرها هستیم!!
اون یک میلیون دلارو اگر به من بدی حداقل پولتون هدر نمیره شاید نتیجه بهتری بگیریدا! B-)
ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست
نظر