کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
حجت جان ممنون
منم دقیقا همین نظرو دارم بهتر روی بازار تمرکز کنیم این چیزا برای بعد بازاره
سلام بعد بازار هم باید به هم احترام بزاریم، قرار نیست، توی خرید ها و فروشهای هم دخالت کنیم، من و شما اگر دوست داشته باشیم؛ میتونیم خرید و فروشهامون رو بنویسیم، من کاری به سبد شما ندارم، همینطور که شما نداری. شاید بخوام ضرر کنم. اگر شما چون دوست من هستی و میخوای راهنماییم کنی که ضرر نکنم، بهتره توی پیام خصوصی اعلام کنی.
فروش کامل وگردشح
فروش کطبس
خرید فاراک
اضافه کردن مرقام
خرید دیح
نوسان گیری از صدرا
خروج کامل از فسرب
خرید وکار
خسته شدم می خوام استراحت کنم ;)
واقعا خسته نباشي. ايول
من كه سهم هايم از 5 تا بيشتر ميشه آمارشون ازدستم ميره .گيج مي زنم نمي دانم چرا ؟
بعضي موقع ها هم يادم مي ره كه چندتا ويا كدوم سهم هارادارم
من امروز صدرا خريدم اصلا يادم نمي آيد اين چندمين بار است كه دارم صدرامي خرم ولي اميدوارم اين بار با دفعات قبلي تر فرق داشته باشه .جند روز پيش هم اشتباه كردم رايان و خبهمن بجاي صدرا خريدم.
اشتیاق سوزان، تلاش و پشتکار، اراده آهنین،صروتحمل، درس و عبرت، تمرین و تمرین و.... فروتن باش
تبریک به دوستانی که امروز صدرا خریدن
از هم اکنون صف خرید برای فردا قابل رویت است
هر چند که به این صفها چندان نمیشود مطمعن بود ولی همین چیدن صف خرید برای فردا نوید فردایی مثبت ، با روندی مثبت را برای سهم میدهد
باز هم تبریک میگم به صدرا و صدرایی ها
نظر