فروش وگردشح و ودیح و قمرو
امروز چه کردید؟ چرا؟
جمع کردن
X
-
تبریک به دوستانی که امروز صدرا خریدندر اصل توسط حامد۲۴ پست شده است مشاهده پستخرید فولای وصدرا
فولای به دلیل گزارش مناسب روز گذشته صدرا به دلیل ورود خاتم
از هم اکنون صف خرید برای فردا قابل رویت است
هر چند که به این صفها چندان نمیشود مطمعن بود ولی همین چیدن صف خرید برای فردا نوید فردایی مثبت ، با روندی مثبت را برای سهم میدهد
باز هم تبریک میگم به صدرا و صدرایی هایل یاتار ، طوفان یاتار
یاتماز آذربـــــــایجـــــــان بایراقی .
نظر
-
سلام جناب باربد. فکر میکنین حق دی تا چند بالا بره؟ در ضمن مهلت حق تا چه زمانی میباشد؟@};-در اصل توسط باربد پست شده است مشاهده پستخرید پله دوم حق دی
خرید تپمپی
هر دو را فرصت خرید میدانم
نظر
-
خرید بانک دی - فروش کطبس و شبریز - نظاره گر صدرا - وتوسم - ونیکیدر اصل توسط ۶۵۰۰۴۰۰ پست شده است مشاهده پستخرید حق تقدم بترانس و فروش ان - فروش حق بانک دی و نظاره گر صدرا - شبریز - ونیکی - وتوسم :->
نظر
-
پس جای من بدبخت بودی چیکار می کردی؟ من بیشتر از ۲۰ سهم!!! تو سبدمه! نمی خواستم اینطوری بشه ولی آنقدر که خرید زده بودم و همچنین بخشی از ان خورده بود به بازار منفی و مجبور به نگهداری سهام شدم( که فکر کنم اشتباه بدی کردم!) تا الان باعث شده چند جا در مدیریت سهم هایم اشتباهات مهلکی کنم و سود های مفتی را از دست بدهم...فعلا دارم سعی میکنم سبد را آرام آرام سبک کنم.در اصل توسط PASHA پست شده است مشاهده پستواقعا خسته نباشي. ايول
من كه سهم هايم از ۵ تا بيشتر ميشه آمارشون ازدستم ميره .گيج مي زنم نمي دانم چرا ؟
بعضي موقع ها هم يادم مي ره كه چندتا ويا كدوم سهم هارادارم
من امروز صدرا خريدم اصلا يادم نمي آيد اين چندمين بار است كه دارم صدرامي خرم ولي اميدوارم اين بار با دفعات قبلي تر فرق داشته باشه .جند روز پيش هم اشتباه كردم رايان و خبهمن بجاي صدرا خريدم.ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست
نظر
-
خرید بکاب در ۳۹۴
چه الگوی جالبی داره این بکاب دوبار تا حالا کپی الگوی قبلب رفتار کرده ببینید

اگه بخاد مثل قبلی بشه الان آماده رشد زیادی هست
lاولین مقاومت ۴۱۷ و دومیش ۴۹۴ خواهد بود تا نظر دوستان چی باشه
آخرین ویرایش توسط farhad۶۱؛ ۱۳۹۰/۰۵/۱۶، ۱۶:۲۴.فکر میکنی کاشی و سرامیک مورد نیازت رو چقدر گرونتر میخری ؟ :-s
قیمت های ارائه شده ما غیر قابل رقابت هستند ;)
نظر
-
چرا شبریز ؟؟ شما که به قیمتهای بالا اعتقاد داشتیددر اصل توسط ۶۵۰۰۴۰۰ پست شده است مشاهده پستفروش شبریز -
نظر
-
فکز کنم ۶ شهریوردر اصل توسط bijan askari پست شده است مشاهده پستسلام جناب باربد. فکر میکنین حق دی تا چند بالا بره؟ در ضمن مهلت حق تا چه زمانی میباشد؟@};-
نظر
-
حبیب گرامی : علت فقط و فقط خرید بانک دی بود و از ان طرف فکر میکنم خریداران بلوک جلوی رشد سهم را بگیرند تا زمانی که بلوک شبریز را بخرند و....در اصل توسط حبیب پست شده است مشاهده پستچرا شبریز ؟؟ شما که به قیمتهای بالا اعتقاد داشتید
نظر

نظر