در اصل توسط کيانوش پست شده است
مشاهده پست
امروز چه کردید؟ چرا؟
جمع کردن
X
-
سید جان امروز همش داری میفروشی !!در اصل توسط سيد ياسر شريعت پست شده است مشاهده پستخروج کامل از شبهرن جهت تامین نقدینگی و تجدید ساختار سبد
سهمی عالی و بسیار شیک!
نکنه خبریه ؟؟ می خوای بری سرزمین کفر ؟ :D"قانون شماره ۱ : هرگز پول از دست ندهید. قانون شماره ۲: هرگز قانون شماره ۱ را فراموش نکنید " ;) وارن بافت
نظر
-
وتوکا رو کلاً فروختم چون دلار داره بازار فولاد رو خراب میکنه
وپاسار خریدم چون بعد از وسینا (که فرصت ورود نمیده) بهترین نماد بانکیه
خبهمن خریدم و تو صف خگستر هستمدر بورس نداشتن تحلیل و دنباله روی کورکورانه قطعاً شکست سنگین به ارمغان خواهد آورد.
نظر
-
درود؛در اصل توسط space_mohamad پست شده است مشاهده پستسید جان امروز همش داری میفروشی !!
نکنه خبریه ؟؟ می خوای بری سرزمین کفر ؟ :D
نه دوست من، دارم تجدید ساختار انجام میدم تا تمرکز سبد رو بالا ببرم
ضمن اینکه وارد گروه جدید هم شدم (با پله اول سفارس)إِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ
نظر
-
سبد فعلی بنده
واتی - ولصنم
فباهنر - فولاژ
غبهنوش - غشان - غپینو
لاوان و شراز ;)
اندکی کگاز که فردا و شنبه خریدش تکمیل میشود..
اپسیلونی هم ولغدر:-/جهــــان هــر کــــس بـــه وســــعت فــــــکر اوســـت...
نظر
-
دو سبد هست دوست عزیز;)در اصل توسط ۶۵۰۰۴۰۰ پست شده است مشاهده پستشاهین جان سبدت بزرگ استجهــــان هــر کــــس بـــه وســــعت فــــــکر اوســـت...
نظر
-
منم بیکارم.....
شما بودی دست میزدی به این سبد؟:D
۱-
سهم قیمت ورود
شیران ۲۵۷۰۰
شراز ۲۰۱۵۰
شمواد ۳۰۰۶
واتی ۴۸۱۷
۲-
غپینو ۳۴۵۹
شراز ۴۲۸۴
غمارگ ۶۳۳۹
شبریز ۱۴۳۶۹
شیران ۳۰۸۳۵
واتی ۴۱۴۶
نظر
-
خرید شیراز
خرید شاراک
فروش کمی وبانک
فروش نصف حتاید
فردا به دلیل تسویه حساب اعتباری عرضه سنگینی را دارم و فشار فروش بازار رو کمی بالا میبرم :D
نظر
-
وصنا سهمی که گوشه ای از پرتفوی آن:http://codal.ir/Reports/Exports/j۱FT...۱gDQ%۳d%۳d.pdf
۷.۳۵درصد از بانک اقتصاد نوین یعنی ۵۸۸میلیون سهم
۲.۱۸ درصد صنعتی بهشهر ۷.۲ میلیون سهم
۱.۸۴ درصد گلتاش ۱.۶میلیون سهم
....
این سهم ۵.۳ تومان بابت برگشت ذخیره کاهش ارزش سرمایه گذاریها تعدیل داره.
نظر
-
درود بر همه دوستان و تبریک صعود تیم ملی به جام جهانی برزیل
خرید ۵۰۰۰۰ بانک پاسارگاد بالاخره نوبتی هم که باشه نوبت صعود بانکی هاست
خرید ۱۰۰۰۰ شیشه و گاز از صف فروش تعدیل سهم نزدیکه و صف فروش اون در بعضی از روزها بعد (از فروش حق تقدمها )در یک چشم به هم زدن جمع میشه تارگت سهم در کوتاه مدت بالای ۴۰۰ تومان
خرید ۱۰۰۰۰ سیمان داراب از صف فروش شاید به زودی سهم برای تعدیل بسته بشه حقوقی توی این چند روز که صف فروش بود خوب سهمو جمع می کرد تارگت سهم در کوتاه مدت بالای ۵۰۰ تومان
نظر

نظر