کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
واتي امروز صف خريد خواهد شد
خريد و فروش من بر اساس سود و ضرر نيست بلكه براساس تفريح و تنوع است (البته كارشناسي شده)اگر خبر خوب يا بدي از سهمي داشته باشم به صورت لفافه مي گويم برداشت با شما عزيزان.
دوستاني كه مطالب بنده را براي اولين بار ميخوانند با تحقيق و مشورت با افراد متخصص، تريد كنند
چرا اتفاقا خودم 2000 تا دونه به صف خرید دپارس دادم یکم هم نقدینگی داشتم واتی اضافه کردم اما اگه صف فروش میشد احتمال داشت تا 60 درصد سبد رو بهش اختصاص بدم!
سید فباهنر تا 5 ماه دیگه 30 درصد رفته بالا ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
یا رو حماقت بازار بیشتر از این حرف ها حساب باید کرد
سپه جان احتمال اینکه روی ماه 300 تومان رو دوباره ببینه کمه! رو منفی کامل فردا یک پله خرید کن اگه بر فرض محال 300 رو شکست بگذار روی 290 و 280 بطور مساوری دو پله دیگه بخر. میانگینت پایین 300 باشه قطعا میگیری 30 درصد رو طی 5 ماه
سپه جان احتمال اینکه روی ماه 300 تومان رو دوباره ببینه کمه! رو منفی کامل فردا یک پله خرید کن اگه بر فرض محال 300 رو شکست بگذار روی 290 و 280 بطور مساوری دو پله دیگه بخر. میانگینت پایین 300 باشه قطعا میگیری 30 درصد رو طی 5 ماه
اینو که دکتر از وقتی پله 100 ام را داشتی رو 110 تومان می خریدی من هم داشتمش
یک سوم را 291 فروختم
دوروز بعد 324 خریدم دارمش فعلا می خواستم بدونم 5 ماهه چیکاره اس که خوب حساب دستم اومد ممنون
هرچه مطابق میل وارزوهای باطنی ماست ، به نظر ما حقیقت محض میرسد
نظر