کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
اقا شما برای اثبات حرفتون یه ساعت خاص یه اردر ۱۴۷۶۰۰ تایی تو یه سهمی که خودت قبول داری بزار...بهونه نیار...اگه واقعا اینکارو کردی حرفات ارزش خوندن داره والا اکثرا به چشم طنز پستهاتون و میخونن..قبلش اسم سهم و ساعت دقیقشو تو این تاپیک بزار..سهمی که صف نباشه و بشه اردرت و شناخت...با ۲۰ میل تو یه سهم ۱۴۰/۱۵۰ تومنی میتونی انجام بدی...۲۰ میل که باید پول چیپس وپفک ت باشه...خیلی شرط ساده ای یه برا اثبات حرفات..خیلی ساده...ببینم انجام میدی همین شرط راحتو..
خرید کگاز و وسپه....
سبد موجود : کگاز - وسپه- خگستر- کرازی- وملت- فسپا
مترصد یک زمان مناسب برای خانه تکانی سبد....
تعداد سبدم داره زیاد میشه... ماکزیمم 3-4 تا سهم کافیه.....
فروش خگستر . کرازی در بالاترین قیمت.... فروش وملت به صف خرید.....
سبد موجود کگاز-وسپه-فسپا.....
بعد از گرفتن دکترا من دارم ماهی گیر میشم !!!
لذتی که در خرید سهم در منفی هست، در بخشش هم نیست!!! /.:biggrinsmiley.:/
فروش فسرب به صف خرید در +4
خرید وسپه سنگین در قیمت های حول و حوش 168
اضافه کردن فرارک به اندازه 20 درصد مو جودی فعلی
خالی کردن رمپنا برای خرید مجدد حول و حوش 325
فروش و خرید مجدد وبانک 2.5% پایینتر
پی نوشت: حقیقتا می خواستم وصنا و کهمدا رو خالی کنم ولی دلم نیومد گذاشتم تا ببینم روندشون در سه شنبه چه جوریه
کاش می شد از دست این وتوسم هم خلاص میشدم خسته ام کرده دیگه
من موندم این بیمه دانا چی داره که مثبت 4 خورده اونوقت ولغدر منفی وبملت منفی واتی متعادل!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
اکثر شرکتها هم دیگه با بیمه دانا قرارداد نمیبندن.همه رفتن روی میهن و ایران.اونوقت سهام شرکت 7950 ریال.خودشم داره هی مثبت میخوره.درست و حسابی سودم نداره.بازار صف نشین دیگه بهتر از این نمیشه.
عشقی که زندگی میبخشد../www.mahak-charity.org/main//:.Heart.:/
نظر