کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
تبریک به دوستانی که امروز صدرا خریدن
از هم اکنون صف خرید برای فردا قابل رویت است
هر چند که به این صفها چندان نمیشود مطمعن بود ولی همین چیدن صف خرید برای فردا نوید فردایی مثبت ، با روندی مثبت را برای سهم میدهد
باز هم تبریک میگم به صدرا و صدرایی ها
من دارم روی قیمت پایین ونوین ح میخرم
اگر سهم خودش صف بشه
این 8 تا 10 درصد میده
این فقط یک عنوان بود
ونوین خودش در دستور گروهی بوده الانم 3 روزه 14 درصد داده
البته سهم خوب هميشه هست فقط بايد دقت كرد و عجله نكرد و احساسي عمل نكرد نه توبازار منفي و چه بازار مثبت
هنوز دربازار كمي ترديد دودودلي وجودداردكه اميدوارم بابرگشت حجم معاملات به بالاي 100م آن هم ازبين برودوبازاري سراسر مثبت راداشته باشيم
سهم هاي خوبي دربازار هنوزهم هست ولي ممكن است به اندازه سهم هايي كه الان صف خريد شده اند بازدهي نداشته باشند .
اشتیاق سوزان، تلاش و پشتکار، اراده آهنین،صروتحمل، درس و عبرت، تمرین و تمرین و.... فروتن باش
آقای باربد اخر من نفهمیدم دردستور گروهی عنوان شده بود یعنی چههههههههههههههه
نه که خیلی باهوشم
دیگه عضو جدید نمی گیرید
راستی امروز 8 اوت روز تولدم است حالا به سالش کاری نداریم ولی هیچکی تبریک نگفته :d
آرزوهایت را بر آورده می کند آنکه ابر را می گریاند تا گل را بخنداند
آقای باربد اخر من نفهمیدم دردستور گروهی عنوان شده بود یعنی چههههههههههههههه
نه که خیلی باهوشم
دیگه عضو جدید نمی گیرید
راستی امروز 8 اوت روز تولدم است حالا به سالش کاری نداریم ولی هیچکی تبریک نگفته :d
اولا تبریک
در ثانی حرکت گروهی ما توسط اس ام اس صورت میگیره
و شما....
باربد جان با سلام بنده افتخار قبول عضويت در گروه را دارم ولي متاسفانه تا كنون اس ام اسي براي خريد دريافت نكردم ...شايد هم قابل ندانستيد براي بنده هم اس ام اس بفرستيد
نظر