در اصل توسط m.r_moradi پست شده است
View Post
امروز چه کردید؟ چرا؟
Collapse
X
-
دو روز از صف خرید ونیکی می خرم به امید 300% سود با تعدیل های آینده اخیر
خرید وبهشهر . داره کف سازی می کنه. ویه حمایت قوی رو 300 تومان میسازه
خرید کربن
خرید شیران
فروش خکار
نظر
-
وسپه و شاراک رو فروختم.وبیمه و وصنا اضافه کردم.مقداری هم وپترو و شکربن خریدم.کودکی اندیشید که خدا چه می خورد، چه می پوشد و در کجا منزل دارد؟
ندایی آمد که :
او غم بندگانش را می خورد، گناهانشان را می پوشد و در قلب شکسته آنان ساکن است...
نظر
-
خوب امروز بچه ها اکثرا تو نماد ساختمانی خرید داشتن که کار خوبی کردن کلا بازار داره به گروه هایی که رشد نکردن پی به ای میده منتها اگه استحقاق داشته باشن این گروه علی رغم ارزندگی خیلی بهش جفا شده و کل گروه توانایی دوبرابر شدن یمت سهم را دارند در این گروه وساخت ثشرق ثغرب ثتران برا خرید خوبن امرزو در ثشرق یه حرکت انتحاری دشاتیم که دیگه بعیده از این حرکتها ببینیمدستم بگرفت و پا به پا برد...
نظر
-
-
-
امروز آ س پ را دادیم به صف رفت
ومعادن قیمت پایین خریدم
غپینو قیمت پایین اضافه شد
وبشهر اضافه شد
نظر
-
-
در اصل توسط m.r_moradi پست شده است View Postدکــــــــــــــی،یه وقت طرف این سهم نیای ها!اصلا هم سهم خوبی نیست،من خواهـــــــــــش میکنم....0:-)[B]....ای امید لحظه های ناگزیر.....ساقی بی دست دستم رابگیر....
نظر
-
در اصل توسط مهربان پست شده است View Post....l...مراد ...فکر نمیکنی با توجه به افت حرکت صعودی بانکیا یه قدار در جا بزنه....من تا 152-3 افتو محتمل میدونم..همی...
البته ممکنه بیشتر هم افت بکنه که خوب به شدت استقبال میکنم:Dتمام سال من بی تو...
نظر
-
فروش خگستر و یه فسقلی از ولغدر جیگر برای تامین نقدینگی یه خرید واجبتر;)
خرید پله اول و دوم کهمدا تو یک مرحله. ایندفعه دیگه باید پرواز کنه
با وساپا هستم. یا للعجب که صف فروشه =))در بورس نداشتن تحلیل و دنباله روی کورکورانه قطعاً شکست سنگین به ارمغان خواهد آورد.
نظر
نظر