در اصل توسط m6670m پست شده است
View Post
امروز چه کردید؟ چرا؟
Collapse
X
-
-
در اصل توسط django پست شده است View Postاز بیکاری رفتیم مثلا سودمونو بگیریم
هر قدر تلاش کردم نتونستم به رئیس بانک بفهمونم که با کپی کارت ملی و کد بورسی سود میدن.اقا نفهمید که نفهمید.اولش میگفت کپی برگه سهام بعد میگم بابا انلاین برگه سهامم کجا بود .بعدش میگه برگه کد بورسی!!!!!!!!!!!!گفتم بله؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سرمو انداختم پایین اومدم خونه.فکرشو بکن رئیس بانک تجارت
متاسفانه روسای این بانکهای دولتی کمی فسیل تشریف دارند و با مسائل روز آشنا نیستند. بلا نسبت ما خصوصی ها ! B-)ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست
نظر
-
در اصل توسط کیوان پست شده است View Postبنده هم خودم با همین بانک قبلا همین مشکلو در تفهیم برگ سهم آنلاین داشتم!..در نهایت تصویر برگ سهم را از طریق ایمیل از کارگزاری گرفتم رو اونهم با هزار مشکل توجیه شد! میگفت همچین شکلی از برگ سهم ندیده !!!
متاسفانه روسای این بانکهای دولتی کمی فسیل تشریف دارند و با مسائل روز آشنا نیستند. بلا نسبت ما خصوصی ها ! B-)
نظر
-
در اصل توسط m6670m پست شده است View Postسلام دوستان
من الان تو صف خرید کروی هستم. دستور خریدم جزو اولین دستور خریدها بوده. نصف خریدم انجام شده اما با اینکه حجم معاملات خیلی بالاتر رفته اما خریدم کامل نشده!!!
از دوستان کسی دلیلشو میدونه بهم بگه؟!
باتشکردر اصل توسط m.r_moradi پست شده است View Postنصف اردرت رو هیدن وارد کردی؟!
نه هیدن وارد نکردم، اما ویرایش کردم و تعدادو چند هزارتا بالاتر بردم. ممکنه دلیلش ویرایش اردر باشه؟بین شکست و پیروزی یک قدم بیشتر فاصله نیست و مردم از ترس شکست، شکست می خورند!
نظر
-
در اصل توسط کیوان پست شده است View Postبنده هم خودم با همین بانک قبلا همین مشکلو در تفهیم برگ سهم آنلاین داشتم!..در نهایت تصویر برگ سهم را از طریق ایمیل از کارگزاری گرفتم رو اونهم با هزار مشکل توجیه شد! میگفت همچین شکلی از برگ سهم ندیده !!!
متاسفانه روسای این بانکهای دولتی کمی فسیل تشریف دارند و با مسائل روز آشنا نیستند. بلا نسبت ما خصوصی ها ! B-)
مجبورشدیه زنگ به شرکت خراسان بزنه وپرداخت کنه همیشه همینگونه گرفتمزنجیر عادت سبک تر از آن است که حس شود،
اما رفته رفته سنگین شود که پاره نتوان کرد،
نظر
-
در اصل توسط django پست شده است View Postاین بار یه شعبه دیگه میرم اگه فهمید که هیچ.اگه نفهمید میفهمونمشX-(
کاغذ بازی های بانک با یک برگه کپی حل میشود.
نظر
-
فروش وپست با 2 درصد سود نوسانگیری .... خرید فارس
خرید فارس .....
اومدیم شراز های 2130 دیروز که برا نوسان خریده بودیم رو بدیم به صف فارس بگیریم که هنوز دودلم ....
فارس رو 960 و 950 تو دو پله خریدمبهترین تفریح خوابه!
نظر
-
در اصل توسط حامد پست شده است View Postمن فقط بااراعه کپی ملی وشناسنامه وشماره کد سهامداری ازتجارت سودخاسان روگرفتم راهش اینه که محکم ومطمعن درخواست سودتونو بکنین
مجبورشدیه زنگ به شرکت خراسان بزنه وپرداخت کرد
فک کنم سقفو رو سرشون خراب کردی !! >:)ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست
نظر
-
در اصل توسط ata007 پست شده است View Postاگر در ویرایش تعداد رو زیاد بکنید میرید ته صف
واقعیتش اینو نمیدونستم، با اینکه چند ساله تو بورسم اما هیچوقت تو صف خرید یا فروش انجام ندادم و در این زمینه بی تجربه بودم.
بجاش کسرا میخرم، اینم یه جور تبلیغ سهمه;)
ممنون از شما و دوستان که جواب دادینبین شکست و پیروزی یک قدم بیشتر فاصله نیست و مردم از ترس شکست، شکست می خورند!
نظر
نظر