همچنان نظاره گر سبد مثبت ۴ با صف خرید.
امروز چه کردید؟ چرا؟
جمع کردن
X
-
افزودن ولغدردر اصل توسط Hamid Broker پست شده است مشاهده پستاولین چراغ با من
تا اینجا فروش وساپا به صف خرید ;)در بورس نداشتن تحلیل و دنباله روی کورکورانه قطعاً شکست سنگین به ارمغان خواهد آورد.
نظر
-
جرا حمیداقا؟در اصل توسط Hamid Broker پست شده است مشاهده پستاولین چراغ با من
تا اینجا فروش وساپا به صف خرید ;)زنجیر عادت سبک تر از آن است که حس شود،
اما رفته رفته سنگین شود که پاره نتوان کرد،
نظر
-
سلام حامد جان مخلصمدر اصل توسط حامد پست شده است مشاهده پستجرا حمیداقا؟
یه مقدار سیمانی خریدم و نقدینگیم رو به صفربود. برای داشتن ۱۰-۲۰% نقد ضعیفترین سهم سبدم (وساپا) رو سبکتر کردمدر بورس نداشتن تحلیل و دنباله روی کورکورانه قطعاً شکست سنگین به ارمغان خواهد آورد.
نظر
-
درود؛در اصل توسط Mizhbod پست شده است مشاهده پستببخشید حق فملی تاریخ یا دوره خاصی برای معامله شدن داره؟؟؟
فعلا تا حدوی ۵۰ روز دیگه زمان داره و ممکنه بعدش هم ۱ ماه تمدید بشه یا خیرإِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ
نظر
-
دارمش جنگو جان ;) ۱۰-۲۰% نقدینگی همیشه واجبهدر اصل توسط django پست شده است مشاهده پستاقا حمید حواست به فولای هم باشه که اگه امروز پایین باز شه چی میشه.معاملاتتو دوست دارم.همیشه تو روندی
مرسی از یادآوریتدر بورس نداشتن تحلیل و دنباله روی کورکورانه قطعاً شکست سنگین به ارمغان خواهد آورد.
نظر
-
-
سلام.خرید شکربن،وپارس
لذت بردن از سبد که صفه خرید یا در آستانه صفه
سبد :
واتی
شیران
خگستر
وبیمه
ثشرق
ساراب
پسهند و شمواد و پاسار که بسته هستن.
وپارس و شکربن هم امروز خرید شد.
دیگه یه قرون هم پول ندارم.برای حفاری باید پول جور کنم.خدا کنه فعلا باز نشه.
نظر
-
امروز باز داره یکی از روزهای پرمعامله من میشه. کمنگنز از دیروز مجاز محفوظ بود امروز بعد از کش و قوس بالاخره معاملاتش جاری شد و فروختمش. حالا منتظرم سهمای جایزش هم آزاد بشه بفروشم. سود چندر غازش اصلاً نچسبید بهم [-(در بورس نداشتن تحلیل و دنباله روی کورکورانه قطعاً شکست سنگین به ارمغان خواهد آورد.
نظر
-
۴تا سهم دارم،دوتاش بسته اس،دوتاشم که صف خریده!آخه اینکه نشد بازار :Dدر اصل توسط django پست شده است مشاهده پستمن دارم اخبار ورزشی میخونم:D
بازار باید هیجان داشته باشه ;)
خدایا شکرت:x
این فولای هم که باز نمیشه،رفته رو اعصابمون>:)تمام سال من بی تو...
نظر
-
۹تا سهم دارم ۴ تاش بسته.۵ تاش صف خرید.در اصل توسط m.r_moradi پست شده است مشاهده پست۴تا سهم دارم،دوتاش بسته اس،دوتاشم که صف خریده!آخه اینکه نشد بازار :D
بازار باید هیجان داشته باشه ;)
خدایا شکرت:x
این فولای هم که باز نمیشه،رفته رو اعصابمون>:)
فولای و وپاسار وشبندرم باز بشن چی میشه!!!!!!!!!!!!!<:-P۸-}<:-p
از فایرا هم که دیگه دل بریدیم.
نظر
-
فولای داره میاددر بورس نداشتن تحلیل و دنباله روی کورکورانه قطعاً شکست سنگین به ارمغان خواهد آورد.
نظر

نظر