به قصد خرید شکربن و فولای رفتیم واتی اضاف کردیم!!!!:O
امروز چه کردید؟ چرا؟
جمع کردن
X
-
-
شبندر فولای چندتا خریدی ؟در اصل توسط شبندر پست شده است مشاهده پستخريد خودرو - ذوب-ولغدر-رايان- فولاد-فولاي-شراز-پارسان- ....زنجیر عادت سبک تر از آن است که حس شود،
اما رفته رفته سنگین شود که پاره نتوان کرد،
نظر
-
شبندر كه بسته است و همه را دادند بجز فولايدر اصل توسط حامد پست شده است مشاهده پستشبندر فولای چندتا خریدی ؟دوستاني كه مطالب بنده را براي اولين بار ميخوانند با تحقيق و مشورت با افراد متخصص، تريد كنند
نظر
-
منظورم خرید فولای هست که نوشتی خریدیدر اصل توسط شبندر پست شده است مشاهده پستخريد خودرو - ذوب-ولغدر-رايان- فولاد-فولاي-شراز-پارسان- ....زنجیر عادت سبک تر از آن است که حس شود،
اما رفته رفته سنگین شود که پاره نتوان کرد،
نظر
-
سمگا از نظر عملیاتی زیانده است و ای پی اس ۹۲ غیرعملیاتی و ناشی از فروش پورتفوی است.در اصل توسط حامد پست شده است مشاهده پستدوستان سمگا پی ای ۲.۴ وحتاید ۴.۵ خداییش ارزنده هست کسی بهش توجه نمیکنه
ولی حتاید واقعا ارزنده است. بنده در قیمت ۴۴۰۰ با دید شرکت در مجمع خرید کردم.
نظر
-
عزيزم چرا با من بازي ميكني خوب اول صبح ساعت ۸:۳۰ من همه رو براي خريد گذاشتم و اعلام كردم كه امروز خريد مي كنمدر اصل توسط حامد پست شده است مشاهده پستمنظورم خرید فولای هست که نوشتی خریدیدوستاني كه مطالب بنده را براي اولين بار ميخوانند با تحقيق و مشورت با افراد متخصص، تريد كنند
نظر
-
-
تريدرم هم امروز خودرو خريد كرده ميگه بايد كم كم خريد كنيم والا حجم مبنا هم پر نميشه بنابراين با يك بازي ماهرانه از چنگ حقيقي در ميارند البته من هميشه به كارمندانم مي گويم كه عادلانه خريد كنيددوستاني كه مطالب بنده را براي اولين بار ميخوانند با تحقيق و مشورت با افراد متخصص، تريد كنند
نظر

نظر