وضعيت خاذين مانند پسهند و بارز و پكرمان خواهد شد
امروز چه کردید؟ چرا؟
Collapse
X
-
در اصل توسط شبندر پست شده است View Postبمحض اينكه بيام ايران بايد با چند نفر از شما دوستان خوبم صحبت كنم البته دوتا از كارشناسهايم هم مي آيند
آقاي محلوجي تيم كارشناسي بنده اگر شما را قبول كنند بنده با كمال ميل قبول مي كنم
موفق باشيد
ولی فعلا به کارشناسات بگو سهمام دلاری جای رشد بیشتری دارند تا خودروییهای ورشکسته ...
در ضمن بهشون تاکیید کن ولغدر وقتی 100 تومن شد تازه یادشون نیوفته که بخرن چون ما تو صف فروش 60 تومنی پیشنهاد به خرید دادیم>:)جهــــان هــر کــــس بـــه وســــعت فــــــکر اوســـت...
نظر
-
-
-
خرید نسبتا سنگین وپاسار
موندم پولش رو از کجا بیارم:Dإِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ
نظر
-
در اصل توسط شاهین محلوجی پست شده است View Postممنون از لطفت:p
ولی فعلا به کارشناسات بگو سهمام دلاری جای رشد بیشتری دارند تا خودروییهای ورشکسته ...
در ضمن بهشون تاکیید کن ولغدر وقتی 100 تومن شد تازه یادشون نیوفته که بخرن چون ما تو صف فروش 60 تومنی پیشنهاد به خرید دادیم>:)
ضمنا سهام هاي دلاري را هم به اندازه كافي من خودم خريد كردم و تريدرم هم خريد كرده،حدودا 250 سهم مختلف خريد داريم اينطور نيست كه دوتا سهم بخريم.از تمام پالايش ها داريم،از تمام پتروشيمي ها داريمعاز تمام فولادي ها بجز چند تايي داريم، از تمام سيمانيها تريدرم داره من ندارم، از تمام خودرويي ها داريم و ... مي دوني من ميلياردها تومان در بورس ايران سهم دارم.دوستاني كه مطالب بنده را براي اولين بار ميخوانند با تحقيق و مشورت با افراد متخصص، تريد كنند
نظر
-
اضافه کردن ثشرق از انی رنجهای بی سر و ته حقوقی هم نترسید تکخال ساختمانی ها این ثشرق هستدستم بگرفت و پا به پا برد...
نظر
-
در اصل توسط شبندر پست شده است View Postتريدرم از 605ريال خريد كرده
ضمنا سهام هاي دلاري را هم به اندازه كافي من خودم خريد كردم و تريدرم هم خريد كرده،حدودا 250 سهم مختلف خريد داريم اينطور نيست كه دوتا سهم بخريم.از تمام پالايش ها داريم،از تمام پتروشيمي ها داريمعاز تمام فولادي ها بجز چند تايي داريم، از تمام سيمانيها تريدرم داره من ندارم، از تمام خودرويي ها داريم و ... مي دوني من ميلياردها تومان در بورس ايران سهم دارم.
خدا شفات بده
خیلی وضعت خرابه
نظر
-
ضمنا سهام هاي دلاري را هم به اندازه كافي من خودم خريد كردم و تريدرم هم خريد كرده،حدودا 250 سهم مختلف خريد داريم اينطور نيست كه دوتا سهم بخريم.از تمام پالايش ها داريم،از تمام پتروشيمي ها داريمعاز تمام فولادي ها بجز چند تايي داريم، از تمام سيمانيها تريدرم داره من ندارم، از تمام خودرويي ها داريم و ... مي دوني من ميلياردها تومان در بورس ايران سهم دارم.
نظر
-
نظر
نظر